Ocağınıza Düştüm 😋

hoşbuldum fıstığım 😍😘
nabersin
hiç benim kadar az yemek yapan yok galiba. maşallah ziyafet menüleri var hep😍😍
Kuzu yaa senin gbi yasayan cook cok azdir diye tahmn.ediyorum yasamak icin yemek yiyen kilo vermiyim diye seker tatli yiyen bi insansin ... kendini bizimle kiyaslama b😀😀😀

hoşbuldum fıstığım 😍😘
nabersin
hiç benim kadar az yemek yapan yok galiba. maşallah ziyafet menüleri var hep😍😍
Dişçiden çıktım. 3 aydır kanal tedavisi sürüyor :olamaz:
Hep bir aksilik :işsiz:

Hiç sorma. Gruptaki hanımlarımız çok hamarat maşallah. 😍😍
Her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum.

Valla bacım bu durumun bizle pek alakası yok sanki😂😂😂😂
Afiyet olsun. Sadece şifa olsun et olmasın
Teşekkür ederim canım. 😋
Benim durumum menülerdeki yemeğin pişirilip tabaktaki nefis görüntüsüyle nımm nımm nımm yenme hayalleriyle ve bünyenin aç olmasıyla alakası var. 😂
Sadece şifalar olsa ahh nerde bir kac gün sonra başlar yine kemer sıkmalar tartıda fazladan bir kac kilo fazla görünsün de hele😜

Kuzu yaa senin gbi yasayan cook cok azdir diye tahmn.ediyorum yasamak icin yemek yiyen kilo vermiyim diye seker tatli yiyen bi insansin ... kendini bizimle kiyaslama b😀😀😀

yaşlanınca hepimizin metabolizma yavaslicak cayim :KK70: :KK70:
ben de çok çeşit yapardim eskiden de artık evde ne yeniyosa onları yapıyorum mecbur:KK70: :KK70:
benim oğlan sebzeci keşke etci olsa da kebap falan yapsak :KK51:

QUOTE="Kmsl Hnd, post: 61367690, member: 869149"]
Ayy ne fena yaaaa😂😂
Vallahi kimse hasta olmasın hele anneler hasta oldu mu çocuklar da perişan oluyor,,, kızlar nasıl toparlandılar mı biraz🤔🤔🤔
Evet yaaa benim hastalığım çok normal geçmiyor. Bayağı ağır geçiyor. Sonra herkes hasta oluyor. 😂😂

Doktor antibiyotik başladı ikisine de.
Ben de psikiyatriste gittim 🙈🙈🙈
Ben de biraz psikolojik olarak toparladım. Ben biraz toparlanınca sanki bebiş de sakinleşti. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Ya da hâlâ aynı ben çok takmamaya başladım. Bilemiyorum

Ayyy ne güzel. Kayınvaliden de insan demek ki eşin isteyebiliyor. 👏👏👏
[/QUOTE]
Biraz serin ol canım boşver ev dağılsın nasıl mutlu oluyorsan öyle bırak kendini 👍👍
İyidir kayınvalidem sağolsun,,, tabi ara ara sevmediğimiz huylarımız oluyor ama iki tarafta sevgi saygısını koruyunca sorun halloluyor😁😁
Ben ne yapsam bu saatten sonra sarma olmaz 😂 börek olur o da bana yasak en iyisi ben kabak kavurayom evdekilerin midesi senlensin😂
Kız be güzel kabak seviyorlar mı🤔🤔🤔
Siz abla kardeş ne değişik yemekler yapıyorsunuz😍😍😍
Soya soslu tavuk nasıl yapılıyor
Yaparız kız 🤫🤫🤫

Canım tavuk parçaları farketmez kanat but sarma karışık yaptım ben 56 yemek kaşığı soya sosu biraz tuz az biraz yap 2 patates 3 diş sarımsak mantar bunları açcaktasın fırın torbasında pişirdim çok güzel oluyor

Bi de göğüs ten de yapıyorum o daha farklı Ocak’ta kızartıyorum,,, bi ara yapınca onun da tarifini yazarımm🤫🤫🤫
Soya sosunu bir ben mi sevemedim :KK64:
Ben tavuğa çok yakıştırıyorum🥳🥳
Evdekilere sordum ne pişirim ne pişirim diye.nihayet karar verdiler.patates kızartması istediler.bende kendime patetes haşliçim. Tarhana ćorbasi var.yeter😊
Kızartma dururken haşlama mı yicennnnn😱😱😱😱

Dişçiden çıktım. 3 aydır kanal tedavisi sürüyor :olamaz:
Hep bir aksilik :işsiz:

Hiç sorma. Gruptaki hanımlarımız çok hamarat maşallah. 😍😍
Her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum.

geçmiş olsun canım ya :KK43: bitti mi peki artık yoksa hala devam mi tedaviye🤦

sen haftalık yarışma bile duzenleyebilirsin aslında :) :) maşallah topigin çok güzel arkadaşlar da hem becerikli hem çok tatlı:)

Evet yaaa benim hastalığım çok normal geçmiyor. Bayağı ağır geçiyor. Sonra herkes hasta oluyor. 😂😂

Doktor antibiyotik başladı ikisine de.
Ben de psikiyatriste gittim 🙈🙈🙈
Ben de biraz psikolojik olarak toparladım. Ben biraz toparlanınca sanki bebiş de sakinleşti. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Ya da hâlâ aynı ben çok takmamaya başladım. Bilemiyorum

Ayyy ne güzel. Kayınvaliden de insan demek ki eşin isteyebiliyor. 👏👏👏
Biraz serin ol canım boşver ev dağılsın nasıl mutlu oluyorsan öyle bırak kendini 👍👍
İyidir kayınvalidem sağolsun,,, tabi ara ara sevmediğimiz huylarımız oluyor ama iki tarafta sevgi saygısını koruyunca sorun halloluyor😁😁

Kız be güzel kabak seviyorlar mı🤔🤔🤔

Yaparız kız 🤫🤫🤫

Canım tavuk parçaları farketmez kanat but sarma karışık yaptım ben 56 yemek kaşığı soya sosu biraz tuz az biraz yap 2 patates 3 diş sarımsak mantar bunları açcaktasın fırın torbasında pişirdim çok güzel oluyor

Bi de göğüs ten de yapıyorum o daha farklı Ocak’ta kızartıyorum,,, bi ara yapınca onun da tarifini yazarımm🤫🤫🤫

Ben tavuğa çok yakıştırıyorum🥳🥳

Kızartma dururken haşlama mı yicennnnn😱😱😱😱
[/QUOTE]
Kızartmayı çok aramıyorum ya ben.canım isteyip yapmıyorum bile.

geçmiş olsun canım ya :KK43: bitti mi peki artık yoksa hala devam mi tedaviye🤦
Maalesef :KK43:
Tam dolduruyor, ağrı yapınca tekrar boşaltıyor. Anlamadım gitti.
sen haftalık yarışma bile duzenleyebilirsin aslında :) :) maşallah topigin çok güzel arkadaş
Çok teşekkür ederiz :KK68::KK68::KK68::KK68:
Yarışma nasıl oluyor ki?

yaşlanınca hepimizin metabolizma yavaslicak cayim :KK70: :KK70:
ben de çok çeşit yapardim eskiden de artık evde ne yeniyosa onları yapıyorum mecbur:KK70: :KK70:
benim oğlan sebzeci keşke etci olsa da kebap falan yapsak :KK51:
Allah iyiliğini versin kız.:KK70::KK70::KK70:
Millet sebze seven çocuk ister.
Sen de etci çocuk istiyorsun.

X