- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.901
Ooo hoşgeldin tatlım.ben brokoli havuç haslicam :)
balik yapicam
mantar çorbası var evde
oglum makarna diye uyandı sabah belki biraz da makarna yaparım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo hoşgeldin tatlım.ben brokoli havuç haslicam :)
balik yapicam
mantar çorbası var evde
oglum makarna diye uyandı sabah belki biraz da makarna yaparım:)
Evet yaaa. Binbir zahmetle yap 5 dakikada yensin.Daha yapmadım yapmaya üşeniyorum
Nohut
Pilav yaptım
Yarına da ymeek derdim yok şükür 1 günü daha atlatacam raht olcam
Boregi sabaha erteledim cevizli tarcinli havuclu kek yapcm bide cay demleriz yeter evelallahSana eksta kolay gelsin o zaman
Ooo hoşgeldin tatlım.
Allah seni napsin yaBen ne yapsam bu saatten sonra sarma olmaz börek olur o da bana yasak en iyisi ben kabak kavurayom evdekilerin midesi senlensin
He valla ya
Bunu kutlamalısın.
Kuzu yaa senin gbi yasayan cook cok azdir diye tahmn.ediyorum yasamak icin yemek yiyen kilo vermiyim diye seker tatli yiyen bi insansin ... kendini bizimle kiyaslama bhoşbuldum fıstığım
nabersin
hiç benim kadar az yemek yapan yok galiba. maşallah ziyafet menüleri var hep
Dişçiden çıktım. 3 aydır kanal tedavisi sürüyorhoşbuldum fıstığım
nabersin
hiç benim kadar az yemek yapan yok galiba. maşallah ziyafet menüleri var hep
Teşekkür ederim canım.Valla bacım bu durumun bizle pek alakası yok sanki
Afiyet olsun. Sadece şifa olsun et olmasın
Kuzu yaa senin gbi yasayan cook cok azdir diye tahmn.ediyorum yasamak icin yemek yiyen kilo vermiyim diye seker tatli yiyen bi insansin ... kendini bizimle kiyaslama b
Evet yaaa benim hastalığım çok normal geçmiyor. Bayağı ağır geçiyor. Sonra herkes hasta oluyor.QUOTE="Kmsl Hnd, post: 61367690, member: 869149"]
Ayy ne fena yaaaa
Vallahi kimse hasta olmasın hele anneler hasta oldu mu çocuklar da perişan oluyor,,, kızlar nasıl toparlandılar mı biraz
Kız be güzel kabak seviyorlar mıBen ne yapsam bu saatten sonra sarma olmaz börek olur o da bana yasak en iyisi ben kabak kavurayom evdekilerin midesi senlensin
Yaparız kızSiz abla kardeş ne değişik yemekler yapıyorsunuz
Soya soslu tavuk nasıl yapılıyor
Ben tavuğa çok yakıştırıyorumSoya sosunu bir ben mi sevemedim
Kızartma dururken haşlama mı yicennnnnEvdekilere sordum ne pişirim ne pişirim diye.nihayet karar verdiler.patates kızartması istediler.bende kendime patetes haşliçim. Tarhana ćorbasi var.yeter
Dişçiden çıktım. 3 aydır kanal tedavisi sürüyor
Hep bir aksilik
Hiç sorma. Gruptaki hanımlarımız çok hamarat maşallah.
Her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum.
Yaaa aynen öyle :)) yapiyorum gene batıyo cok anlamsızKolay gelsin de temizlik de bir türlü bitmiyor.
Biz bitiyoruz temizlik bitmiyor
Biraz serin ol canım boşver ev dağılsın nasıl mutlu oluyorsan öyle bırak kendiniEvet yaaa benim hastalığım çok normal geçmiyor. Bayağı ağır geçiyor. Sonra herkes hasta oluyor.
Doktor antibiyotik başladı ikisine de.
Ben de psikiyatriste gittim
Ben de biraz psikolojik olarak toparladım. Ben biraz toparlanınca sanki bebiş de sakinleşti.
Ya da hâlâ aynı ben çok takmamaya başladım. Bilemiyorum
Ayyy ne güzel. Kayınvaliden de insan demek ki eşin isteyebiliyor.
Maalesefgeçmiş olsun canım ya bitti mi peki artık yoksa hala devam mi tedaviye
Çok teşekkür ederizsen haftalık yarışma bile duzenleyebilirsin aslında :) :) maşallah topigin çok güzel arkadaş
Allah iyiliğini versin kız.yaşlanınca hepimizin metabolizma yavaslicak cayim
ben de çok çeşit yapardim eskiden de artık evde ne yeniyosa onları yapıyorum mecbur
benim oğlan sebzeci keşke etci olsa da kebap falan yapsak