- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.270
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.881
Bende hamileyken aynen öyleydim hic oturduğumu hatırlamıyorum. hastaneye vardığımda 9 cm acilmam vardı ki ben yolda giderken 5 cm i geçmediyse kesinlikle yatmam diye hesaplar yapıyodm yanımdakilerle hatta evden cıkmadan önce bile evi sildim mutfak dolaplarını temizledim rezil olmayım diye :)) ben o yaptığım işlere bağladım o kadar kolay olmasını9. Ayimdayimuyuyamamamin sebebi hem rahat pozisyon bulamamam hemde mide yanmasi. Bir de tuhaf bir enerji geldi yorulmuyorum surekli is yapasim geliyor. ☺
Vallahi daha iyiGeçmiş olsun cqnım bol su c vitamini al çorba filan tüket dikkat et kendine
Kızzzzz anne evi daha rahat demi
Ayyy canım geçmiş olsun
Ayy ne fena yaaaa
Vallahi kimse hasta olmasın hele anneler hasta oldu mu çocuklar da perişan oluyor,,, kızlar nasıl toparlandılar mı biraz
Olsun kız afiyetle yiyin. Şifa olsunGeçmiş olsun canım bende bugün annemdeyim :)
Annemin menüsü de dünkü menüme benziyor
Tarhana çorbası
Karnı yarık
Bulgur pilavı :)
Hatta aynıymış
Herkese kolay gelsin
Seninki de az uyanık değilmiş haniBenimki bir şey demez de ben hastalık belirtisi vermeye başladım mı hemen suratı düşernasıl yapıyorsa da benden önce hastalanır hemen doktora koşar ilaçlarını alıp baş köşeye yatar.. en son ne zaman ağız tadıyla hastalandığımı bile hatırlamıyorum:))
Ayyy ne güzel. Kayınvaliden de insan demek ki eşin isteyebiliyor.Yaaaaaaaaaa niye öyle ki
Benim eşim de ben hastalandığımda filan hemen annesini çağırır bana baksın diye
HahahaÇocuklar şarma istiyor eşim pirinçli ıspanak ve börek
Sonra minik neden diyeti bırakıyor
Daha yapmadım yapmaya üşeniyorumHahaha
Herşey ailemiz için. Yoksa biz niye yiyelim öyle şeyler
Ellerine sağlık canım.
Ben ne yapsam bu saatten sonra sarma olmazNohut
Pilav yaptım
Yarına da ymeek derdim yok şükür 1 günü daha atlatacam raht olcam
Siz abla kardeş ne değişik yemekler yapıyorsunuzBugün menümde
Soya soslu fırında tavuk
Pirinç pilavı
Şehriye çorbası
Yoğurt turşu
Soya sosunu bir ben mi sevemedimBugün menümde
Soya soslu fırında tavuk
Pirinç pilavı
Şehriye çorbası
Yoğurt turşu
Sana eksta kolay gelsin o zamanDun aksam yaptigim mercimek corbasi ve tavuklu pilavin yanina ek olarak kabak mucveri yaptm ama aksam bi ihtimal dugunden dogru eve miaafirle gelebiliriz diye bide peynirli borek dosemeyi dusunuyorum
Valla bacım bu durumun bizle pek alakası yok sankiDiyet bıraktıran topiğe hoşgeldiniz efem
Bu akşam bir çorba salata ile geciştiririm diyerek başlamış olduğum güne makarnalar dolmalar etler tavuklar olarak devam etmeyi düşüyorum.
Menü mercimek çorbası ile start alsın.
Sonrasında kuru biber, patlıcan dolması
Köz biberin veya makarna üzerine söyle bir sarımsaklı yoğurt
Fırında sebzeli et veya tavuk
Kahve yanında tiramisu
Löp löp et olsun afiyet olsun
Bazı yemekler hem et hem karbonhidrat hem de sebze barındırdığı için yanına yapılacak bir şey kalmıyorSulu kofte
Sekerpare
baska birseye karar veremedim daha
Kolay gelsin de temizlik de bir türlü bitmiyor.Ben patates kızartıcam yanına da makarna salata...
Temizlik işiyle uğraşınca bugunluk böyle gecistircez artık :)
En azından sana bakacak birini buluyor benimki onu yapmadığı gibi bir de kendine baktırıyorYaaaaaaaaaa niye öyle ki
Benim eşim de ben hastalandığımda filan hemen annesini çağırır bana baksın diye
Öyle valla bugün iş var diye yataktan bile çıkmadı.. hala uyuyorSeninki de az uyanık değilmiş hani