Ocağınıza Düştüm 😋

Diyet bıraktıran topiğe hoşgeldiniz efem
Bu akşam bir çorba salata ile geciştiririm diyerek başlamış olduğum güne makarnalar dolmalar etler tavuklar olarak devam etmeyi düşüyorum.
Menü mercimek çorbası ile start alsın.
Sonrasında kuru biber, patlıcan dolması
Köz biberin veya makarna üzerine söyle bir sarımsaklı yoğurt
Fırında sebzeli et veya tavuk
Kahve yanında tiramisu
Löp löp et olsun afiyet olsun

9. Ayimdayim uyuyamamamin sebebi hem rahat pozisyon bulamamam hemde mide yanmasi. Bir de tuhaf bir enerji geldi yorulmuyorum surekli is yapasim geliyor. ☺
Bende hamileyken aynen öyleydim hic oturduğumu hatırlamıyorum. hastaneye vardığımda 9 cm acilmam vardı ki ben yolda giderken 5 cm i geçmediyse kesinlikle yatmam diye hesaplar yapıyodm yanımdakilerle hatta evden cıkmadan önce bile evi sildim mutfak dolaplarını temizledim rezil olmayım diye :)) ben o yaptığım işlere bağladım o kadar kolay olmasını doğumdan sonra da tam tersine döndüm

Vallahi daha iyi az önce yazmış size bensizlik yaradı galiba diyor

Geçmiş olsun canım bende bugün annemdeyim :)

Annemin menüsü de dünkü menüme benziyor

Tarhana çorbası
Karnı yarık
Bulgur pilavı :)

Hatta aynıymış

Herkese kolay gelsin
Olsun kız afiyetle yiyin. Şifa olsun

Seninki de az uyanık değilmiş hani

QUOTE="Kmsl Hnd, post: 61367690, member: 869149"]
Ayy ne fena yaaaa
Vallahi kimse hasta olmasın hele anneler hasta oldu mu çocuklar da perişan oluyor,,, kızlar nasıl toparlandılar mı biraz
[/QUOTE]
Evet yaaa benim hastalığım çok normal geçmiyor. Bayağı ağır geçiyor. Sonra herkes hasta oluyor.

Doktor antibiyotik başladı ikisine de.
Ben de psikiyatriste gittim
Ben de biraz psikolojik olarak toparladım. Ben biraz toparlanınca sanki bebiş de sakinleşti.
Ya da hâlâ aynı ben çok takmamaya başladım. Bilemiyorum
Yaaaaaaaaaa niye öyle ki
Benim eşim de ben hastalandığımda filan hemen annesini çağırır bana baksın diye
Ayyy ne güzel. Kayınvaliden de insan demek ki eşin isteyebiliyor.

Nohut
Pilav yaptım
Yarına da ymeek derdim yok şükür 1 günü daha atlatacam raht olcam
Ben ne yapsam bu saatten sonra sarma olmaz börek olur o da bana yasak en iyisi ben kabak kavurayom evdekilerin midesi senlensin

Dun aksam yaptigim mercimek corbasi ve tavuklu pilavin yanina ek olarak kabak mucveri yaptm ama aksam bi ihtimal dugunden dogru eve miaafirle gelebiliriz diye bide peynirli borek dosemeyi dusunuyorum
Sana eksta kolay gelsin o zaman

Valla bacım bu durumun bizle pek alakası yok sanki
Afiyet olsun. Sadece şifa olsun et olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…