Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Ebadan dolayı yazamadım. Sabah bekledik öğretmen derse giremedi. Öğleden sonraya girebildi. Telefon elime geçmedi yani. Yemek olarak da sadece mercimek çorbası yaptım et suyu ile. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
@Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@kumru00115599
@morkagit
As canım....Ben de @ayıyogi ile pişti oldum. Bizde de tavuk kızartma var. Yanına Amerikan salata, çiğ köfte ve doğranmış domates 🍅 yedik bugün de doyduk elhamdulillah

Herkes mercimek çorbası yapmış canım çekti 🤭 ben sadece ıspanak yemeği yaptım bugün. Zaten yıka doğra derken 3 yemeklik iş çıkıyor😂
Çok haklısın yaa. Bebek ıspanaklar güzel oluyor. Çok ugrastirmiyor. Ellerine sağlık canım.

Hamburger (ekmeğini de kendim yaptım)
Patates kızartması vardı bizde de
Dünden de limonlu kek

şimdi kızlara milkshake yaptım mısır patlattım

kendime de kahve😜😜😜
Yaaa maşallah sana. On parmağında on marifet. Ellerine sağlık canım. 🤩🤩

As canım....Ben de @ayıyogi ile pişti oldum. Bizde de tavuk kızartma var. Yanına Amerikan salata, çiğ köfte ve doğranmış domates 🍅 yedik bugün de doyduk elhamdulillah
Afiyet şifa olsun canım. Nasıl oldunuz canım. İyi misiniz?

Her seferinde bir daha yapmıyorum diyorum ama yine yapıyorum 😅 yıkaması tam bir işkence 😅
Yaptığım gün eşime bir daha almayalım diyorum. Ama pazar listesine ilk onu yazıyorum 🤭 hem seviyorum hemde kışın çok çeşit yok 🤷
Çok haklısın yaa. Bebek ıspanaklar güzel oluyor. Çok ugrastirmiyor. Ellerine sağlık canım.
Bunlarda temizmiş aslında ama yine de vakit alıyor işte. Napalim dikenine katlaniyoruz işte😂

X