- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.501
Afiyet olsun canım.Ben garnitürlü pilav ve fırında but yaptım. Yanina yoğurt..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım.Ben garnitürlü pilav ve fırında but yaptım. Yanina yoğurt..
Ben garnitürlü pilav ve fırında but yaptım. Yanina yoğurt..
Ooo Maşallah.Bende masayı topladım. Tezgah fayanslarını sildim. Tost Makinesi, yağdanlıkları yıkadım.
Tembellik başa bela. Şimdi de çay koyup biraz klavye çalışacağım.
Ha birde kaşlarımı aldım işten sayılırsa
Hahahahhaha ben bunu bu gruba mı yazmışımOoo Maşallah.
Çorbadan tarhana çorbası yap yada mercimekSelamun aleykum kızlar. Dünkü patlıcan kebabının köftelerini çocuklara yedirdim çünkü patlıcan uykusuzluk yapıyor çocuklara, benimkiler zaten sorunlu. . Patlıcan da kaldı haliyle, Ben de makarna yaptım ve patlıcanlı soslu bir makarna oldu
Allah bereket versin. Öyle değerlendirdim. Şimdi çorba yapmam lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum
Siz nasılsınız? Yemekler ocağa düştü mü?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Içinde nikotin var ya çocuklara çok faydalı değil. Biraz büyümeleri lazım. Boşver yemesinÇorbadan tarhana çorbası yap yada mercimek
:)
Benım kız da patlıcan hiç sevmiyor ona ayrı yemek yapıyorum
bugün de çiğköfte yiyeceğiz
Yarımporsiyon alacak az alsın önceden çok alıyordu çok kalıyordu birazımı kaynanama veriyordum eşimle ben diyete girdikIçinde nikotin var ya çocuklara çok faydalı değil. Biraz büyümeleri lazım. Boşver yemesin
Ayyy bak benim de canım istedi. Çiğ köfte mi alsam
Aynen ben hic patlican yedirmedim smdiye kdr nadiren dolma yediyse yemistir oda genelde icini yer .Içinde nikotin var ya çocuklara çok faydalı değil. Biraz büyümeleri lazım. Boşver yemesin
Ayyy bak benim de canım istedi. Çiğ köfte mi alsam
Ellerine sağlık ben de kalan yemeği sevmiyorum, çorbanız inşallah biter bugünBen de bunu görünce aynısını yapmaya karar verdim :) Evdeki tavuğun bitmesi lazım.
2 gündür bitiremediğimiz mantar çorbası (bugün bitsin artık )
Fırında tavuk but
Garnitürlü pilav
Ellerine sağlık ben de kalan yemeği sevmiyorum, çorbanız inşallah biter bugün
Ben kemikli et haslayıp etleri ve suyuyla patates yemeği yaptım sadece. Kızımda eti sade haşlanmış seviyor yoğurtla yedik öyle.Selamun aleykum kızlar. Dünkü patlıcan kebabının köftelerini çocuklara yedirdim çünkü patlıcan uykusuzluk yapıyor çocuklara, benimkiler zaten sorunlu. . Patlıcan da kaldı haliyle, Ben de makarna yaptım ve patlıcanlı soslu bir makarna oldu
Allah bereket versin. Öyle değerlendirdim. Şimdi çorba yapmam lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Ben de kıymalı makarna yaptımSelamun aleykum kızlar. Dünkü patlıcan kebabının köftelerini çocuklara yedirdim çünkü patlıcan uykusuzluk yapıyor çocuklara, benimkiler zaten sorunlu. . Patlıcan da kaldı haliyle, Ben de makarna yaptım ve patlıcanlı soslu bir makarna oldu
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Canım ben de oturdum yaprak sarıyorum.Yaprak sarma ve çorba yapacağım inşallahSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Aklımda yemek yok sayfaya ne yazacağım dedim. O anda aklıma fırında tavuk patates geldi
Siz neler kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Canım sabahtan dışarda işimiz vardı gelince hemen bir yayla çorbası yaptım buzlukta az sarmam vardı onu da koydum ocağa. Salata yoğurt bu kadar bizde şimdi kahvemi aldım sınav okuyacağımSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Aklımda yemek yok sayfaya ne yazacağım dedim. O anda aklıma fırında tavuk patates geldi
Siz neler kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria