- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Kızlar hadi ilk menü benden gelsin
Mantar çorbası
Tavuklu çökertme kebabı
Yeşil salata
Ayrqn
Mantar çorbası
Tavuklu çökertme kebabı
Yeşil salata
Ayrqn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun.mantar çorbası hazırmı kız.bende bugün ne yapsam diye düşünürken eşim Yoğurtlu makarna yap dedi.bende Kurtulmuş oldum.öğlene kıza sigara böreği kızartacam. Oğlan ada biraz patatesmi kızartsamKızlar hadi ilk menü benden gelsin
Mantar çorbası
Tavuklu çökertme kebabı
Yeşil salata
Ayrqn
SağollAfiyet olsun.mantar çorbası hazırmı kız.bende bugün ne yapsam diye düşünürken eşim Yoğurtlu makarna yap dedi.bende Kurtulmuş oldum.öğlene kıza sigara böreği kızartacam. Oğlan ada biraz patatesmi kızartsam
Çok güzel bende mantar çorbasını severim ama çocuklar sevemediSağoll
Yok çorba hazır değil ben yapıcam
Ohhh kolay menüüüüüüü
Sende benim gibi kolaya kaçmış sın.olsun güzel valla afiyetle yiyinHazir olun bugunku menum melemen kahvalti cay
Nasil ama ... bisey yapasm yok bugun hic birazda grip gbiyim
Ben ve eşim çok seviyor kumsal da sadece suyunu içiyorÇok güzel bende mantar çorbasını severim ama çocuklar sevemedi
Bu sefer gelmiş :)
Benim de eşim mantar yemez bende bayılıyorum herşeyine..Ben ve eşim çok seviyor kumsal da sadece suyunu içiyor
Geçmiş olsun.. birazda olsa işin azalmış olur.. çocuklar zaten yoruyor insanı..Çocuklar hasta ve ben çok uykusuzum. Eşim dışarıdan sipariş edelim bugun dedi benimde işime geldi açıkcası
Bende çok seviyorum çiğ bile yiyorum vallaBenim de eşim mantar yemez bende bayılıyorum herşeyine..
Geçmiş olsun canım.Hazir olun bugunku menum melemen kahvalti cay
Teşekkürler gerçekten pilim bittiGeçmiş olsun.. birazda olsa işin azalmış olur.. çocuklar zaten yoruyor insanı..
Kızlar hadi ilk menü benden gelsin
Mantar çorbası
Tavuklu çökertme kebabı
Yeşil salata
Ayrqn
Eşlerine sağlık canım. Biz de çok severiz mantar çorbasını.Sağoll
Yok çorba hazır değil ben yapıcam
Ohhh kolay menüüüüüüü
Ayyy hep böyle kolay olsa değil miAfiyet olsun.mantar çorbası hazırmı kız.bende bugün ne yapsam diye düşünürken eşim Yoğurtlu makarna yap dedi.bende Kurtulmuş oldum.öğlene kıza sigara böreği kızartacam. Oğlan ada biraz patatesmi kızartsam
En sevdiğim. Akşamları kahvaltı yapmayı çok severim ama çok yediriyor.Hazir olun bugunku menum melemen kahvalti cay
Ayy çok geçmiş olsun canım. Benimkiler de hasta ben de hasta oluyorum galibaÇocuklar hasta ve ben çok uykusuzum. Eşim dışarıdan sipariş edelim bugun dedi benimde işime geldi açıkcası
Ellerine sağlık canımBugün
fırında köfte patates
Bulgur pilavı
Ayran salata
Hoş geldin canım. ❤❤❤Kızlar selam, bende aranıza katılabilir miyim? Normalde çok evde yemek yapan biri değildim. Akşamları pek yemek yemezdik kiloya dikkat etmek için. Hafta sonundan hafta sonuna şeklindeydi. Ama şimdi hamileyim ve akşamın bir körü birden acıkabiliyorum. O yüzden artık her gün yemek pişiyor evde. Her gün ne yapsam derdinse burayı takip edeyim dedim kabul ederseniz.