- 7 Temmuz 2019
- 1.333
- 5.177
- 30
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Canım ben konuyu takibe almadım.o yüzden etiket ve alıntı dışında bildirim almıyorum:)@Gonulmeyvesi
@tosia
@MaviKuplik
Yabanmersini14
Size bildirim geldi mi?
Yoksa bu mesajımla ilk defa mı geldi?
Bir üst mesajda da etiket yaptım. Onun bildirimi geldimi diye sordum.Canım ben konuyu takibe almadım.o yüzden etiket ve alıntı dışında bildirim almıyorum:)
Bir üst mesajda da etiket yaptım ama o gelmedi bu geldiŞiödi heldi bana cakım naşka bilridiö yok
Bir daha girip görmez sanırım :))Seni etiketlemek istedim. O etiketledigim kişi en son 2015 te görülmüş.
Evet. Ben genel anlamda soruyorsun sandım.Bir üst mesajda da etiket yaptım. Onun bildirimi geldimi diye sordum.
Bazı arkadaşlar hiç görmüyormuş etiketi. O yüzden sordum.Evet. Ben genel anlamda soruyorsun sandım.
Aynen canım bakliyat hiç yapmıyorum haftada bir mutlaka yapıcamn artıkhergün zararlı:)
bakllyat yap mesela.
bugün ben karar vermiş degilim.
ama tek yemek yapıyorum
yanina salata karpuz yoğurt ekliyorum yetiyo akşam yemegi hafif geçirmeye çalışıyorum ben biraz çözüttüm
Bende öğlen annem geldi kısır yaptım
Dünden de erişten vardı haşlar yoğurtla yeriz akşama tavuklu şehriye çorbası da var yeter dahaaa
Afiyet olsun kızlar.Kizlar bende bugün patates hasladim
Ezip yogurucam top şeklinde yapıp içine küp şeklinde kaşar peynir koyacagim sonra da hafif yağda kizarticam pratik ve guzel bir yiyecek yanına da birseyler köyüm sanırım köfte kizartabilirim :)
Cevizsiz de yapabilirsinCok basutmis kuzum ama ben ceviz sevmem o yuzden de yemezdim buyuk ihtimal
Büyük daha iyi, hafif atlattı ama küçük hiç iyi değil.Canim bende bugun disarlardaydim sonra komsum davet etti derkene evde dunden yarim yemekler var onlar bitsjn diye yeni yemek yapmadim cocuklar nasil oldular
Ya mevsim gecis olmafi birden sogudu ya ondan oluyo galba benim kiz da olacak gbiBüyük daha iyi, hafif atlattı ama küçük hiç iyi değil.
Tek tesellim ateşi yok
Burası bir anda soğudu. Bir de büyük kızım okula başladı. Ordan kaptı herhalde. Kardeşine bulaştırdı sonra.Ya mevsim gecis olmafi birden sogudu ya ondan oluyo galba benim kiz da olacak gbi
AminnnInsallah canimbya icirmem zor da ihlamur denicem . Seninkilerde iyilesir insallah cabuk