- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Değişik bir tarifmis.Domates çorbası hafif oluyor fesleğen,ben seviyorum.
Nette vardır ama ben kafama göre yapıyorum,domates sosuna su ilave ederek kaynatıyorum,1 çay bardağı kadar sut,1 kaşık unla çırparak katıyorum.
Altını kapatınca yumurta sarisiyla terbiye yapıp biraz da nane,çok hafif bir çorba...
Hasta mısın?Kızlar benimde dünden yemeğim var
Zaten hiç halim de yokkkk sürekli yatasım geliyorrrrr
Hiç duymamıştım. Çok değişik geldi bana.Cesmi nigar çorbası Osmanlı mutfağından mercimek ile yapıldığı için bana sanki mercimek çorba yemeği gibi geliyoryapilisindan kaynaklı olsa gerek
Patatesli patlıcan yemeği bebigisime de kabak yemeği
KolayHiç duymamıştım. Çok değişik geldi bana.
Nasıl yapılıyor peki?
Ismini duyunca zor bir şey sandım ama cidden kolaymış.Kolay
Kırmızı mercimeği haslayip blender dan geciriyorsunuz
Başka tencerede tereyağında unu az kavurup içine soğanlarıda kavuruyorsunuz (un yanmasın dikkat)
Mercimeği de soğanın üzerine dokuyorsunuz kaynıyor
Kasede yumurta sarizi, yarım bardak süt ve birazcık limon ile terbiyesini hazırlayıp yavaşça içine dokuyorsunuz
Oldu da bitti bu kadarrrr..
Hasta değilim de yorgunluk yaaaa ne zaman sabah oluyor ne zaman akşam oluyor hiç bilmiyorummmmHasta mısın?
Bebek olunca öyle oluyor. Ama mecburen ayakta durmamız lazım. Her şey bize bakıyor.Hasta değilim de yorgunluk yaaaa ne zaman sabah oluyor ne zaman akşam oluyor hiç bilmiyorummmm
Canım büyük kızımın hiç zorluğu yok ama küçük cadı. Benden başka kimsede durmuyor,,,, aynen bıgün hiçbir yeri ellemedim yemeğimde vardı,,, şuanda evi görsen p...kkk götürüyor vallaBebek olunca öyle oluyor. Ama mecburen ayakta durmamız lazım. Her şey bize bakıyor.
Şöyle annene bıraksan kızları biraz olmaz mı?
Canın sağ olsun amannn boşver. Her dakika zil düzen olmak zorunda miyiz?Canım büyük kızımın hiç zorluğu yok ama küçük cadı. Benden başka kimsede durmuyor,,,, aynen bıgün hiçbir yeri ellemedim yemeğimde vardı,,, şuanda evi görsen p...kkk götürüyor valla
Dünden mercimek çorbam var yanına da patates köfte kizartıcam ve salata
Aynen canım napim ya canımdan daha mı önemliiiiCanın sağ olsun amannn boşver. Her dakika zil düzen olmak zorunda miyiz?
Biz de dün ton balıklı makarna yemiştikMakarnayı genelde kıymalı sosla yerdik, bugün ton balıklı sos yaptım. Hem daha çabuk hazırladım hem de çok lezzetli oldu. Yanına da salata. Bugün de doyduk çok şükür.
Biz de dün ton balıklı makarna yemiştik
Kalan sosu dolaba koydum. Yarın yenir mi sence. Yani bozulur mu.
Ya biliyomusun bana bildirim gelmiyir unutuyorum burayi@HemGevezeHemDeli
Kmsl Hnd
@minik kalp0753
@Ufukta_bebek
@O1deren87
@zeLina
@BBlair
@Lices_s
@RosSsS
@samdan
@Lavinya Lavinya
@MelodiminEsi
@tontriko
@Tulparr
@yorgun anneanne
@Deep__Sea
C Cay6
@beybisi35
@Gonulmeyvesi
@blue peri
@hasbeenandgone
@hicmet16
@Limonsuzzcay
@fairysss
@MigiMadid
@Scss94
@malii
@Yabanmersini14
@Tatlianne20
@beautifulsweet
@yesa1
@Feminas
@Negohatun
@Blue_Perii
Blue0Pink
@Brunello Cicinelli
@hizuran
@Niran Nevra
@tosia
@alimiyon
@slnkhrmn
@D e f n e
ladymadyninablasi
@MaviKuplik
@aaynaa
@Minik meleklerim
Hanımlar!!! Gelsin menüler
Halbuki etiketliyorum. Etiket de mi gelmiyor?Ya biliyomusun bana bildirim gelmiyir unutuyorum burayi