- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Bugün kabak ve bulgur pilavı yapacam@HemGevezeHemDeli
Kmsl Hnd
@minik kalp0753
U Ufukta_bebek
@O1deren87
Z zeLina
@BBlair
@Lices_s
@RosSsS
@samdan
@Lavinya Lavinya
@MelodiminEsi
@tontriko
@Tulparr
@yorgun anneanne
@Deep__Sea
@Cay6
@beybisi35
@Gonulmeyvesi
@blue peri
@hasbeenandgone
@hicmet16
@Limonsuzzcay
@fairysss
@MigiMadid
@Scss94
@malii
Yabanmersini14
@Tatlianne20
@beautifulsweet
@yesa1
@Feminas
@Negohatun
@Blue_Perii
@Blue0Pink
@Brunello Cicinelli
@hizuran
@Niran Nevra
@tosia
@alimiyon
@slnkhrmn
@D e f n e
@ladymadyninablasi
@MaviKuplik
Hanımlar!!! Gelsin menüler
Afiyet olsun canım yine de çok yorma kendiniHemen bitsin hemen yiyelim dedim
Sağol kuzumAfiyet olsun canım yine de çok yorma kendini
Sağol canım şimdilik bi isyan yok hatta mutluluk var babası hediye iPhone 7 Plus aldııııSağol kuzum
Okulumuzda açıldı yeni yılınız hayırlı olsun kuzum büyük prenseste isyan var mı
Oooo öyle ben bile giderim okulaSağol canım şimdilik bi isyan yok hatta mutluluk var babası hediye iPhone 7 Plus aldıııı
Ahahhhh kız 1. Sınıfta karne hediyesiydi bisiklet ama toplamda 10 defa ancak bindiOooo öyle ben bile giderim okulaKız bana düğün hediyesi alınmıştı ya o telefon valla şimdiki nesil bir başka bizde en büyük hediye karne günü bisiklet oluyordu
Çok güzel telefon kuzum güzel günlerde kullanın hepAhahhhh kız 1. Sınıfta karne hediyesiydi bisiklet ama toplamda 10 defa ancak bindi
4. Sınıfta Samsung tablet
8 e geçince de telefonnnn
Ben lise 2 ye geçtiğimde almıştı babam telefon,,,
Benimde 7 plus ım var eşim küçük kızımın doğumunda hediye almıştı
Sağol canımÇok güzel telefon kuzum güzel günlerde kullanın hepben 2 yıl kullandım memnundum iPhone'a uyuz oldum android sonrası açmadı beni ve güzel para verdikleri için sattım
Kızlar hep babalarının aşkı oluyor
Benimde başıma geldi ya o zaman kolejdeydim sağolsun bilgi işlemden bir arkadaş yardım etti zorlaya zorlaya açtık telefonu ama abartmiyirum en az 500kere deneme yaptık kâbus gibiydiSağol canım ❤❤❤
Bende aslında çok sevmiyorum iPhone kendini kilitledi mi açılmıyor 3 ay önce eşimin iPhone X i vardı gmail ini unuttu telefon kitlendi ve açamadık telefon çöp oldu
Evet canım kızlar babalarının aşkı oluyorrrr❤❤❤❤❤❤❤
Ya bizde çok uğraştık önce garantisini çıkarmanız lazım dediler çıkarttık ama yine olmadı kaç tane telefonuyla gitti eşim ama olmadı telefondan çok içinde numaralar önemliydi eşimin iş yaptığı ama neyse sağlık olsunBenimde başıma geldi ya o zaman kolejdeydim sağolsun bilgi işlemden bir arkadaş yardım etti zorlaya zorlaya açtık telefonu ama abartmiyirum en az 500kere deneme yaptık kâbus gibiydimesela şimdi de o telefondaki bilgileri alamıyorum iCloud olmadığı için bir kenara not et sen bilgilerini iPhone mağduru olma
Evet o numaralar ayrı dert yaYa bizde çok uğraştık önce garantisini çıkarmanız lazım dediler çıkarttık ama yine olmadı kaç tane telefonuyla gitti eşim ama olmadı telefondan çok içinde numaralar önemliydi eşimin iş yaptığı ama neyse sağlık olsun
Benim Koci uslanmadı tabi yine gitti x aldı ben hemen cloud şifreyi yazıp çekmeceye kaldırdımmm
Tatlım kızım uyumuşken işlere koyulayım bari benEvet o numaralar ayrı dert yaenişte çok zorlamasıydı ya
Ama akıllı kadın bir başka işte
Konuya bodoslama daldım ama kendi tarifimi vereyim dedim, hiçbir şey yemeyen oğlum bu şekilde yiyiyordu ve vitamin değeri oldukça yüksek oluyor.Semizotu yemeğini nasıl yapıyorsun canım hiç yapmadım ben salatasını ve yoğurtlusunu yapıyorum
Kolay gelsin kuzucumTatlım kızım uyumuşken işlere koyulayım bari ben
Çok sağol canım böyle de deneyeyimmmmKonuya bodoslama daldım ama kendi tarifimi vereyim dedim, hiçbir şey yemeyen oğlum bu şekilde yiyiyordu ve vitamin değeri oldukça yüksek oluyor.
Kıyma kavurulup, soğan yemeklik doğranıp konulur.
Soğanlar biraz öldüğünde kapya biberler jülyen kesip içine atılır, bir domates küp küp doğranıp koyulur, biraz piştikten sonra üzerine semizotu eklenir suyunu saldığında kişi sayısına göre( 1 kişi için 1 yemek kaşığı) bulgur eklenir ve biraz daha su eklenir, 10 dk sonra pişiyor.
Biraz dinlendirmek önemli, özellikle seviyorsanız sarımsaklı yoğurtla şahane oluyor.
Kıyma tercihe bağlı, nasıl severseniz.
Hoşgeldin. Bodoslama dalan bir daha çıkamaz.Konuya bodoslama daldım ama kendi tarifimi vereyim dedim, hiçbir şey yemeyen oğlum bu şekilde yiyiyordu ve vitamin değeri oldukça yüksek oluyor.
Kıyma kavurulup, soğan yemeklik doğranıp konulur.
Soğanlar biraz öldüğünde kapya biberler jülyen kesip içine atılır, bir domates küp küp doğranıp koyulur, biraz piştikten sonra üzerine semizotu eklenir suyunu saldığında kişi sayısına göre( 1 kişi için 1 yemek kaşığı) bulgur eklenir ve biraz daha su eklenir, 10 dk sonra pişiyor.
Biraz dinlendirmek önemli, özellikle seviyorsanız sarımsaklı yoğurtla şahane oluyor.
Kıyma tercihe bağlı, nasıl severseniz.
Dün misafirlerime yemek yaparken biraz abartmışım galiba bugün onları yiyeceğiz bizde:))@HemGevezeHemDeli
Kmsl Hnd
@minik kalp0753
U Ufukta_bebek
@O1deren87
Z zeLina
@BBlair
@Lices_s
@RosSsS
@samdan
@Lavinya Lavinya
@MelodiminEsi
@tontriko
@Tulparr
@yorgun anneanne
@Deep__Sea
@Cay6
@beybisi35
@Gonulmeyvesi
@blue peri
@hasbeenandgone
@hicmet16
@Limonsuzzcay
@fairysss
@MigiMadid
@Scss94
@malii
Yabanmersini14
@Tatlianne20
@beautifulsweet
@yesa1
@Feminas
@Negohatun
@Blue_Perii
@Blue0Pink
@Brunello Cicinelli
@hizuran
@Niran Nevra
@tosia
@alimiyon
@slnkhrmn
@D e f n e
@ladymadyninablasi
@MaviKuplik
@aaynaa
@Minik meleklerim
Hanımlar!!! Gelsin menüler
En güzeli kız. Öyle rahat oluyor ki dünden kalan yemeklerDün misafirlerime yemek yaparken biraz abartmışım galiba bugün onları yiyeceğiz bizde:))