Ocağınıza Düştüm 😋

Evet etiket bana da gelmiyor fesleğen kokulu nanem. Dün et haşlama ve sebze kızartma yedik bu arada. Benim oğlan otizmli ya özel diyet uyguluyoruz et ağırlıklı
Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin. ❤❤❤❤❤❤❤

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane kimler etiketleme bildirimi almıyor parmak kaldırabilirler mi:) Bildirim gelmiyor derken konuya cevap yazanların bildirimi mi gelmiyor? Topiğin takip listende mi?
Hayir kuzu ya hefgun.negonun etiketinden onun topigine gidiyorum mesela senin gelmiyor heralde gormuyor olamam dimj ne bilim bende anlamadmki yazarm.yoksa buraya da unutuyorum cnku bildrmsiz konularj
Evet etiket bana da gelmiyor fesleğen kokulu nanem. Dün et haşlama ve sebze kızartma yedik bu arada. Benim oğlan otizmli ya özel diyet uyguluyoruz et ağırlıklı
Dün herkesi etiketlememe rağmen çok az arkadaş dönüş yaptı. Işleri olabilir dedim ama H hasbeenandgone ve C Cay6 Bu şekilde cevap verince demek ki diğerleri de etiketi almadılar dedim.

Ayrıca bana " a kişisi konuya cevap "yazdı diye de bildirim gelmiyor. Ben kendim bakıyorum. Ben bakana kadar 15 20.mesaj yazılmış oluyor. Gün içinde aktif olarak takip ediyorum. Yani sabah yazıp akşam bakmıyorum.

Diğer arkadaşlara sizin mesaj yazdığınız bildirimi giderse parmak kaldırırlar.

Hayir kuzu ya hefgun.negonun etiketinden onun topigine gidiyorum mesela senin gelmiyor heralde gormuyor olamam dimj ne bilim bende anlamadmki yazarm.yoksa buraya da unutuyorum cnku bildrmsiz konularj
Konuyu takip listenize alarak bildirim gelip gelmeyeceğini dener misiniz?

Nasil alicam takip listeme sevgili mune
En üste çık. Bak benimkinde takibi bırak yazıyor. Yani ben takipteyim.
Seninkinde eğer takip et yazıyorsa hemen yanındaki üçgene tikla takip et' e bas.

Eklentiler

• Screenshot_20190913-144632_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20190913-144632_Samsung Internet.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 30
Ben uzun zamandır takipteyim yine de gelmiyor bildirim...
Neyse hazır yazmisken menüyü de ilistiriyim şuraya
Köfte ve patates kızartması 😅
Elerine sağlık canım.
Ben de bir konuya yorum yazdığım zaman direkt takibe alıyor.
Mune Mune arkadasa da bildirim gitmiyormuş

X