- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Bugün kabak ve bulgur pilavı yapacam
Günaydın kızlar ben de hala karar veremedim ama mercimek çorbası karnıyarık salata yapicam üşenmezsem
Ellerinize sağlık kızlar. Afiyet şifa olsun.Günaydınlaaar efenim :)
Dünden pilavım vardı. Yanına kuru fasulye yaptım dinlenince daha lezzetli oluyor :) büyük ihtimalle yarın da fasulye yeriz
Evet çok iyi oluyor aslında ama biz nedense yemiyoruz bir gün önceden kalanı.. hergün pişiyor birde alışmışım 2 kişilik yapmaya kalmıyor hiç tam 2 tabak oluyor:)) çok yapınca tutturamadım..En güzeli kız. Öyle rahat oluyor ki dünden kalan yemekler
5 yaşında canımKaç yaşında seninkisi canım?
Ah ah kopamıyor kardeş,ne yapalım alttan alıyoruz sabır sabır diyerek:)Oh iyi iyi bende öyleyim sadece inat ve dik başlı olursa evde kıyamet kopabilir
Haklısın valla şimdiden babayı bile arkasına almış hanımefendi ben kimle dans ediyorumAh ah kopamıyor kardeş,ne yapalım alttan alıyoruz sabır sabır diyerek:)
Ben 1 soğanı kavurup hafifçe,1 iri domates ilave ediyorum ince doğranmış,biraz soteleyip doğranmış semizotunu ekliyorum.Semizotu yemeğini nasıl yapıyorsun canım hiç yapmadım ben salatasını ve yoğurtlusunu yapıyorum
Oo kale sağlam:)Haklısın valla şimdiden babayı bile arkasına almış hanımefendi ben kimle dans ediyorum
Öyle canım ben inadımla oturur kalırım artıkOo kale sağlam:)
Benimki de 2013 lü. 6 olacak neredeyse.5 yaşında canım
☺Benimki de 2013 lü. 6 olacak neredeyse.
Demek bunlar aynı model
Domates çorbası hafif oluyor fesleğen,ben seviyorum.Hanımlar!!!!
Bugün ne pişiriyorsunuz ?
Ayrıca sizden mercimek, şehriye gibi bilindik çorbalar hariç değişik çorba tarifleri bekliyorum.
Beyin fırtınası yapalım.
@HemGevezeHemDeli
Kmsl Hnd
minik kalp0753
U Ufukta_bebek
O1deren87
Z zeLina
BBlair
@Lices_s
@RosSsS
@samdan
Lavinya Lavinya
MelodiminEsi
tontriko
Tulparr
M minik kelebeklerim
yorgun anneanne
@Deep__Sea
C Cay6
beybisi35
Gonulmeyvesi
blue peri
H hasbeenandgone
hicmet16
Limonsuzzcay
@fairysss
@MigiMadid
Scss94
@malii
Yabanmersini14
T Tatlianne20
beautifulsweet
@yesa1
Feminas
@Negohatun
@Blue_Perii
Blue0Pink
B Brunello Cicinelli
hizuran
@Niran Nevra
@tosia
alimiyon
@slnkhrmn
D e f n e
ladymadyninablasi
@MaviKuplik
Ataayemi zeynepyu
Benim eşimin çorbayla pek arası yok o yüzden genelde bunlardan başka yayla ve arabaşı çorbası yapıyorum.. ama ben mantar çorbasınıda çok severim..Hanımlar!!!!
Bugün ne pişiriyorsunuz ?
Ayrıca sizden mercimek, şehriye gibi bilindik çorbalar hariç değişik çorba tarifleri bekliyorum.
Beyin fırtınası yapalım.
@HemGevezeHemDeli
Kmsl Hnd
minik kalp0753
U Ufukta_bebek
O1deren87
Z zeLina
BBlair
@Lices_s
@RosSsS
@samdan
Lavinya Lavinya
MelodiminEsi
tontriko
Tulparr
M minik kelebeklerim
yorgun anneanne
@Deep__Sea
C Cay6
beybisi35
Gonulmeyvesi
blue peri
H hasbeenandgone
hicmet16
Limonsuzzcay
@fairysss
@MigiMadid
Scss94
@malii
Yabanmersini14
T Tatlianne20
beautifulsweet
@yesa1
Feminas
@Negohatun
@Blue_Perii
Blue0Pink
B Brunello Cicinelli
hizuran
@Niran Nevra
@tosia
alimiyon
@slnkhrmn
D e f n e
ladymadyninablasi
@MaviKuplik
Ataayemi zeynepyu
Ellerine sağlık canım. Daha ne olsunBenim eşimin çorbayla pek arası yok o yüzden genelde bunlardan başka yayla ve arabaşı çorbası yapıyorum.. ama ben mantar çorbasınıda çok severim..
Bugün de menemen yapacağım yanına kahvaltılık birşeyler çıkartırım yeter.. işten geldim çamaşır ortalık toplama bebek derken yoruldum zaten.. bunu yaparsam şükredeceğim:)
Anladım canım çok sağolBen 1 soğanı kavurup hafifçe,1 iri domates ilave ediyorum ince doğranmış,biraz soteleyip doğranmış semizotunu ekliyorum.
Az kıyma da olur.
Bazen bir kaşık bulgur ilave ediyorum keyfime göre.
Pişmeden bir kase kadar ayırıp kalani az suyla pişiriyorum.
Ayırdığımı poşetleyip buzluga,elimin altında oluyor,dışarıdan gelsem sıcak su ekliyorum sadece,duştan çıkana kadar pişiyor,ağır yemeklerden yememiş oluyorum:)