- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Ellerine sağlık canım.Bugün hiçbir şey yapasım yoktu makarna yapıcam sanırım
En sevdigimmmmm ama uzun zamandır yemiyorum sanırım en son 5 gün onca noodle yemistim.. salçalı spagetti gibi olmasada gideri oluyor baharatı iyi ama hiç biri patatesli erişte gibi olamaz bencee...Bugün hiçbir şey yapasım yoktu makarna yapıcam sanırım
Harikaymış kızBana geliyor bildirimler..
Yazar yazmaz bildirim geliyor ama bir müddet sonra kesiliyor aslindaEllerine sağlık canım.
Sana bildirim geldi mi yoksa kendin mi girdin sayfaya?
Neden tatlım? Canın çektiyse yapBana bildirim gelemdi kızlar
Benim bugünkü yemeğim ton balıklı salata
Aslında benimde bi makarna yapasım var ama yapmamam lazım
Diyette misin?Bana bildirim gelemdi kızlar
Benim bugünkü yemeğim ton balıklı salata
Aslında benimde bi makarna yapasım var ama yapmamam lazım
Ilginç. NeyseYazar yazmaz bildirim geliyor ama bir müddet sonra kesiliyor aslinda
Neden tatlım? Canın çektiyse yap
Diyette misin?
Sana kolay gelsin zayıflamaya çalışmak zor benimde 5kilo fazlam var ise başlayınca veririm diye düşünüyorum çünkü irade konusunda çok iyi değilim onun yerine evde bir kaç egzersiz yapıyorum.Evet canım 4.takım cuma zayıflama yarışmasındayım
Sana kolay gelsin zayıflamaya çalışmak zor benimde 5kilo fazlam var ise başlayınca veririm diye düşünüyorum çünkü irade konusunda çok iyi değilim onun yerine evde bir kaç egzersiz yapıyorum.
Beğenilerde ve mesaj alıntılarında bildirim geliyor ama toplu etiketlerde gelmedi kendim giriyorum yazmak içinEllerine sağlık canım.
Sana bildirim geldi mi yoksa kendin mi girdin sayfaya?
O zaman kolay gelsinYani çok da değil aslında karbınhşdrattan uzak durmaya çalışıyorum
Evet canım 4.takım cuma zayıflama yarışmasındayım
Nerden yazicam canım özelden mı buraya mı etiketliyip
Buraya etiket yaparsan daha kolay olur.Nerden yazicam canım özelden mı buraya mı etiketliyip