Ocağınıza Düştüm 😋

En güzeli kız. Öyle rahat oluyor ki dünden kalan yemekler 🤣🤣🤣
Evet çok iyi oluyor aslında ama biz nedense yemiyoruz bir gün önceden kalanı.. hergün pişiyor birde alışmışım 2 kişilik yapmaya kalmıyor hiç tam 2 tabak oluyor:)) çok yapınca tutturamadım..😂

Semizotu yemeğini nasıl yapıyorsun canım hiç yapmadım ben salatasını ve yoğurtlusunu yapıyorum
Ben 1 soğanı kavurup hafifçe,1 iri domates ilave ediyorum ince doğranmış,biraz soteleyip doğranmış semizotunu ekliyorum.
Az kıyma da olur.
Bazen bir kaşık bulgur ilave ediyorum keyfime göre.
Pişmeden bir kase kadar ayırıp kalani az suyla pişiriyorum.
Ayırdığımı poşetleyip buzluga,elimin altında oluyor,dışarıdan gelsem sıcak su ekliyorum sadece,duştan çıkana kadar pişiyor,ağır yemeklerden yememiş oluyorum:)

Domates çorbası hafif oluyor fesleğen,ben seviyorum.
Nette vardır ama ben kafama göre yapıyorum,domates sosuna su ilave ederek kaynatıyorum,1 çay bardağı kadar sut,1 kaşık unla çırparak katıyorum.
Altını kapatınca yumurta sarisiyla terbiye yapıp biraz da nane,çok hafif bir çorba...

Benim eşimin çorbayla pek arası yok o yüzden genelde bunlardan başka yayla ve arabaşı çorbası yapıyorum.. ama ben mantar çorbasınıda çok severim..
Bugün de menemen yapacağım yanına kahvaltılık birşeyler çıkartırım yeter.. işten geldim çamaşır ortalık toplama bebek derken yoruldum zaten.. bunu yaparsam şükredeceğim:)

Benim eşimin çorbayla pek arası yok o yüzden genelde bunlardan başka yayla ve arabaşı çorbası yapıyorum.. ama ben mantar çorbasınıda çok severim..
Bugün de menemen yapacağım yanına kahvaltılık birşeyler çıkartırım yeter.. işten geldim çamaşır ortalık toplama bebek derken yoruldum zaten.. bunu yaparsam şükredeceğim:)
Ellerine sağlık canım. Daha ne olsun
Tavsiyen için de çok sağ ol. 😘😘😘😘

Ben 1 soğanı kavurup hafifçe,1 iri domates ilave ediyorum ince doğranmış,biraz soteleyip doğranmış semizotunu ekliyorum.
Az kıyma da olur.
Bazen bir kaşık bulgur ilave ediyorum keyfime göre.
Pişmeden bir kase kadar ayırıp kalani az suyla pişiriyorum.
Ayırdığımı poşetleyip buzluga,elimin altında oluyor,dışarıdan gelsem sıcak su ekliyorum sadece,duştan çıkana kadar pişiyor,ağır yemeklerden yememiş oluyorum:)
Anladım canım çok sağol👍👍

X