- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.869
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Kızzzzz sen otursana niye yapıyorsunnnnAnnemdeyim tepsi böreği yaptık belim koptu
diyetteyken burgur diyette degilken pirinç pilaviKızlar benimde bıgün menümde
Et haşlama,,, pilav(daha karar vermedim ne pilavı yapacağıma)),,,,semizotu salatası
Canım ben diyetteyim zaten ama pirinç pilavını sevmem eşim ve kızım seviyor ennnnn iyisi yememek için pirinç yapayımmmmdiyetteyken burgur diyette degilken pirinç pilavi
ben burgur pilavi sevmem. pirinç pilavi seviyorum
japonlardapirinç keki yapıyo zayif kaliyo
Semizotu yemeğini nasıl yapıyorsun canım hiç yapmadım ben salatasını ve yoğurtlusunu yapıyorumgünaydin
dün taze barbunya yemgi yaptım
iki gündür haşlama tavuk yiyorum.tavuktan sıkıldım.
bugün annemdeydim tavuk alma diycem artık.
bugün öğle yemekte köfteli patates yemegi var.
yarin semizotu yemegi yapıcam orasi kesin
taze fasulye yemegi gibi yapıyorum soğan salça yag tavuk suyu kavur semizotuyu iyice yıka. ince ince kes.Semizotu yemeğini nasıl yapıyorsun canım hiç yapmadım ben salatasını ve yoğurtlusunu yapıyorum
taze fasulye yemegi gibi yapıyorum soğan salça yag tavuk suyu kavur semizotuyu iyice yıka. ince ince kes.Semizotu yemeğini nasıl yapıyorsun canım hiç yapmadım ben salatasını ve yoğurtlusunu yapıyorum
Tamam canım bende öyle deneyeyim bakalım çok sağlıklı çocuklar için detaze fasulye yemegi gibi yapıyorum soğan salça yag tavuk suyu kavur semizotuyu iyice yıka. ince ince kes.
yemegiinin içine at karıştır bide su koy karıştır arada bi. :)
eşim çok seviyor onu.
:)
eşim sevmiyor ve yapmıyorumCanım ben diyetteyim zaten ama pirinç pilavını sevmem eşim ve kızım seviyor ennnnn iyisi yememek için pirinç yapayımmmm
o kimleri görüyorum hoş geldin aramızahoşbulduk canım aa gerçekten de iyi olur farklı yemek tariflri bazen insan tıkanıyor ozellikle misafir aldığında falan..
kız ne oldu sanaHiç kacirma öyle adami aman sıkı sıkı tut yemekmis ev düzenin karışmayan varsa harika
Çok severim kız afiyet olsun.günaydin
dün taze barbunya yemgi yaptım
iki gündür haşlama tavuk yiyorum.tavuktan sıkıldım.
bugün annemdeydim tavuk alma diycem artık.
bugün öğle yemekte köfteli patates yemegi var.
yarin semizotu yemegi yapıcam orasi kesin
Diyetteysen kinoa pilavı tavsiye ederim canım.Kızlar benimde bıgün menümde
Et haşlama,,, pilav(daha karar vermedim ne pilavı yapacağıma)),,,,semizotu salatası
Yine gitmiş.kız ne oldu sana
Hiç denemedim canım kinoa yı ama zaten pilav çok sevmemÇok severim kız afiyet olsun.
Diyetteysen kinoa pilavı tavsiye ederim canım.
Yine gitmiş.
Kinodan her şey yapılıyor kız. Köfte,kısır, salata.......Hiç denemedim canım kinoa yı ama zaten pilav çok sevmem
benimki daha beli değil ya malesefKızlar bugünkü menülerimizi alalım.
Ben daha karar vermedim.
Hemen bitsin hemen yiyelim dedimKızzzzz sen otursana niye yapıyorsunnnn