- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Akrebin erkeği nasıl oluyor?
Bende azicik erken gelse de terazi olsa diye dusunjyorumbebeğiniz erkek mi? Allah yardımcınız olsun oyleyse, eşim akrep
Ben de basak burcu kadınlarla hiç anlasamazdim. O detaycilik o domestik ruh filan bayardı beni. Kızım başak burcu oldu. O kadar dua ettim ki 1 hafta erken doğurayım aslan olsun diye
Aha aynı benim kızBenim için adeta bir korku filmi. :)
Benim denk geldiklerim mi boyle bilmiyorum.
Hep kindar, laf sokmaya bayılır, çocuk gibi alınır. Şüphecidir inanılmaz çok zor guvenir. Hep kendi bildiğini okur.
Bana güvenmesi 3 yıl sürdü öyle soyleyeyim, ki çok normal bir yaşantım vardır, sıfır marjinallik, sıfır hareket ve heyecan.
Ne bileyim bana niye böylesi denk geldi bilmiyorum.
Ben de oğlak burcuyum aslında, monoton kendi halinde bir tipim :)
Bende azicik erken gelse de terazi olsa diye dusunjyorumve evet erkek.
Amin tesekkurler. Ben yay burcuyum. Ben oglaklarla da anlasamam pek mesela.
Aslında allah size değil de ileride evleneceği kişiye yardim etsin diyeyim. Annelerine karşı nasıllar genelde onu bilemiyorum :)
allah bağışlasın şimdiden
Artı bir kıyafet alırım kendi seçer.Benim için adeta bir korku filmi. :)
Benim denk geldiklerim mi boyle bilmiyorum.
Hep kindar, laf sokmaya bayılır, çocuk gibi alınır. Şüphecidir inanılmaz çok zor guvenir. Hep kendi bildiğini okur.
Bana güvenmesi 3 yıl sürdü öyle soyleyeyim, ki çok normal bir yaşantım vardır, sıfır marjinallik, sıfır hareket ve heyecan.
Ne bileyim bana niye böylesi denk geldi bilmiyorum.
Ben de oğlak burcuyum aslında, monoton kendi halinde bir tipim :)
Aha aynı benim kız
Ne desem birden suratını asar,küser,anlamazdan gelirim bazen,bakarım caymış ortaya çıkmış:)
Amin tesekkurler. Ben yay burcuyum. Ben oglaklarla da anlasamam pek mesela.akreple dusunemyorum umarim ana ogul iliskisi daha farklidir
Valla merhameti olsa odasını toplaraynı evet.
Ama güzel tarafları da var, çok merhametli oluyor genelde. Ya da o karakter ozelligi mi bilemiyorum eşimin ama, çok merhametlidir
Canım acısa hiç dayanamaz, anlayışlıdır filan.
Tabi isine gelmeyen şeyler olduğunda aylarrrr önce olan olayı önüne koymaya bayilir.
Bi akreple evli olmak sürekli kizgin kumlar serin sular arasında gidip gelmek gibi benim için :)
Valla merhameti olsa odasını toplar
Fakat el becerisi ve sanat yönü çok kuvvetlidir,bilmem burç özelliği mi:)
Ergen evet,inşallah ondandir,raziyim geçici olsun yeterki:)bilemiyorum 2 yıllık evliyiz daha bir becerisini göremedim :)
sizin kız kaç yaşında? Ergense o yüzden toplamiyordur :)
Ergen evet,inşallah ondandir,raziyim geçici olsun yeterki:)
Olsun niyet önemli:)geçer geçer ben de öyleydim :)
eşim ev işinde filan yardım eder bana baya, o da merhametinden geliyor sanki. Söylene söylene de olsa yapar yani. Arkasından 1 kere de ben geçerim ama olsun buna da şükür diyorum :))
Amin inşallah canım Allah razı olsunAllah en hayırlı vakitte sana da nasip etsin inşallah canım...
Benim kızım da kısmetse yay olacakAmin tesekkurler. Ben yay burcuyum. Ben oglaklarla da anlasamam pek mesela.akreple dusunemyorum umarim ana ogul iliskisi daha farklidir
Yay burclari eglenceli ve gamsiz oluyorlar. O nedenle problem yasayacagini sanmam.Benim kızım da kısmetse yay olacakbeni neler bekliyor acaba bende koç burcuyum
Oh iyi iyi bende öyleyim sadece inat ve dik başlı olursa evde kıyamet kopabilirYay burclari eglenceli ve gamsiz oluyorlar. O nedenle problem yasayacagini sanmam.
Ozgurlugumuze asiri duskunuz. Dis baslilik derken belki burda problem yasarsiniz. İnatci, kiskanc ve ofkeli takintili degiliz. Sadece lay lay lom iste. Cok ciddiye almadan kisitlanmadan yasamayi seviyoruzOh iyi iyi bende öyleyim sadece inat ve dik başlı olursa evde kıyamet kopabilir
Benlik çok sorun yok o zamanOzgurlugumuze asiri duskunuz. Dis baslilik derken belki burda problem yasarsiniz. İnatci, kiskanc ve ofkeli takintili degiliz. Sadece lay lay lom iste. Cok ciddiye almadan kisitlanmadan yasamayi seviyoruz
Kaç yaşında seninkisi canım?Benim kızımda akrep