Ocağınıza Düştüm 😋

Afiyet olsun minnoşa..:) kızın ne kadarlık benimki 8 aylık olmak üzere pankek yapmayı düşünüyorum bende yiyebilir artık gibi geliyor..
yok hic dagilmadi geceden mercimekleri ıslıyorum ki sabaha kolay pissin yumusasin bide gazini almis oluyorum
Islatınca haşlamıyor musun.. ben önce az haşlayıp sonra pişiriyorum. Hatta çok haşlayıp birazını buzluğa atıyorum bir dahaki hazır oluyor..

Kaç gündür buradan bildirim gelmiyordu bunu görmek iyi oldu...
Neyse pratik bir menü paylaşıyorum bugün yedik
Yeşil fasülye
Yoğurt
Ekmek
çok çeşitli değil mi
Afiyet olsun. Çok çeşit önemli değil maksat besleyici ve doyurucu olsun. Gayet güzel bir menü.
Bana bile bildirim gelmiyor yaaa
Halbuki yazıyoruz hergün.

Afiyet olsun minnoşa..:) kızın ne kadarlık benimki 8 aylık olmak üzere pankek yapmayı düşünüyorum bende yiyebilir artık gibi geliyor..

teşekkür ederiz :) benim kızım 1 yaşında, 13 aylık olacak hemen hemen. Kızımın yumurta alerjisi vardı o yuzden ben yeni vermeye başladım, ama alerjisi yoksa yumurtaya verebilirsin tabii yer mutlaka.

Aminnnn. İnşallah çektiğiniz sıkıntılara değer de hayırlı evlatlar olurlar.

Acikcasi hangisi kolayima gidiyorsa oyle yapiyorum bazen geceden islatiyorum pisiriyorum bazen biraz hasliyorum sonra pisiriyorm tamamiyle ruh halime bagli ama geceden islatinca dagildigini falan hic gormedim

teşekkür ederiz :) benim kızım 1 yaşında, 13 aylık olacak hemen hemen. Kızımın yumurta alerjisi vardı o yuzden ben yeni vermeye başladım, ama alerjisi yoksa yumurtaya verebilirsin tabii yer mutlaka.
Allah bağışlasın :) geçmiş olsun şükür atlatmışsınız.. bizde yok alerji yumurtayı yiyor deneyeyim hemen bende..

Hoşgeldin aaynaa . Menülerimizi paylaşıyoruz ama merak edersen beğendiğin olursa sorarsın..O zaman tarif de veriyoruz.
hoşbulduk canım aa gerçekten de iyi olur farklı yemek tariflri bazen insan tıkanıyor ozellikle misafir aldığında falan..

hiçte bile gayet kibar yiyorum. Parmaklarimi bogazima tikistirmak gibi bir huyum yok, zaten lahmacun da pek sevmem
temam temam afiyet olsun yarasin yarina artik mutfaga girersin.
ohhh kv ye gel masallah. Afiyet olsun
neeee etiy
iyi ettin kuzum bende severik menu paylaşmayı.
merhaba canm ay yemek tarifleri de paylaşıyor musunuz? bakayım buraya ya çok iyi olur
Burdada takilak her gün heryerde ahahah

Akrep burclarini hic sevmem hamile olmadan once de arkadasim falan olur diye korkardim. Buyuk konusmusum bebegim akrep olcak muhtemelen.

bebeğiniz erkek mi? Allah yardımcınız olsun oyleyse, eşim akrep

Ben de basak burcu kadınlarla hiç anlasamazdim. O detaycilik o domestik ruh filan bayardı beni. Kızım başak burcu oldu. O kadar dua ettim ki 1 hafta erken doğurayım aslan olsun diye

Akrebin erkeği nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…