Ocağınıza Düştüm 😋

Akrebin erkeği nasıl oluyor?

Benim için adeta bir korku filmi. :)
Benim denk geldiklerim mi boyle bilmiyorum.
Hep kindar, laf sokmaya bayılır, çocuk gibi alınır. Şüphecidir inanılmaz çok zor guvenir. Hep kendi bildiğini okur.
Bana güvenmesi 3 yıl sürdü öyle soyleyeyim, ki çok normal bir yaşantım vardır, sıfır marjinallik, sıfır hareket ve heyecan.
Ne bileyim bana niye böylesi denk geldi bilmiyorum.
Ben de oğlak burcuyum aslında, monoton kendi halinde bir tipim :)

bebeğiniz erkek mi? Allah yardımcınız olsun oyleyse, eşim akrep :işsiz:

Ben de basak burcu kadınlarla hiç anlasamazdim. O detaycilik o domestik ruh filan bayardı beni. Kızım başak burcu oldu. O kadar dua ettim ki 1 hafta erken doğurayım aslan olsun diye :KK70:
Bende azicik erken gelse de terazi olsa diye dusunjyorum 😂 ve evet erkek.

Hep kindar, laf sokmaya bayılır, çocuk gibi alınır. Şüphecidir inanılmaz çok zor guvenir. Hep kendi bildiğini okur.
Bana güvenmesi 3 yıl sürdü öyle soyleyeyim, ki çok normal bir yaşantım vardır, sıfır marjinallik, sıfır hareket ve heyecan.
Aha aynı benim kız:olamaz:
Ne desem birden suratını asar,küser,anlamazdan gelirim bazen,bakarım caymış ortaya çıkmış:)

Bende azicik erken gelse de terazi olsa diye dusunjyorum 😂 ve evet erkek.

:KK70:
Aslında allah size değil de ileride evleneceği kişiye yardim etsin diyeyim. Annelerine karşı nasıllar genelde onu bilemiyorum :)
allah bağışlasın şimdiden

:KK70:
Aslında allah size değil de ileride evleneceği kişiye yardim etsin diyeyim. Annelerine karşı nasıllar genelde onu bilemiyorum :)
allah bağışlasın şimdiden
Amin tesekkurler. Ben yay burcuyum. Ben oglaklarla da anlasamam pek mesela. 😂 akreple dusunemyorum umarim ana ogul iliskisi daha farklidir 😂

Artı bir kıyafet alırım kendi seçer.
Eve gelir bir daha giymez,kızım sana çok yakıştı desem de şüpheyle karşılar,artık kıyafet küçülür,verileceklere ayırırım,aaa bu güzelmiş der kapar elimden giyer:KK70:

Aha aynı benim kız:olamaz:
Ne desem birden suratını asar,küser,anlamazdan gelirim bazen,bakarım caymış ortaya çıkmış:)

aynı evet.
Ama güzel tarafları da var, çok merhametli oluyor genelde. Ya da o karakter ozelligi mi bilemiyorum eşimin ama, çok merhametlidir
Canım acısa hiç dayanamaz, anlayışlıdır filan.
Tabi isine gelmeyen şeyler olduğunda aylarrrr önce olan olayı önüne koymaya bayilir.
Bi akreple evli olmak sürekli kizgin kumlar serin sular arasında gidip gelmek gibi benim için :)

Amin tesekkurler. Ben yay burcuyum. Ben oglaklarla da anlasamam pek mesela. 😂 akreple dusunemyorum umarim ana ogul iliskisi daha farklidir 😂

bizimki annesiyle de pek anlaşamıyor ama kendisi de annesi de pek normal değil ondan galiba. Karşılıklı bi küsüyorlar baristirmasam öyle aylarca konuşmayacaklar :)
deve kini mubarek. Kesin benim kaynana da akrep :KK70:

aynı evet.
Ama güzel tarafları da var, çok merhametli oluyor genelde. Ya da o karakter ozelligi mi bilemiyorum eşimin ama, çok merhametlidir
Canım acısa hiç dayanamaz, anlayışlıdır filan.
Tabi isine gelmeyen şeyler olduğunda aylarrrr önce olan olayı önüne koymaya bayilir.
Bi akreple evli olmak sürekli kizgin kumlar serin sular arasında gidip gelmek gibi benim için :)
Valla merhameti olsa odasını toplar:KK70:
Fakat el becerisi ve sanat yönü çok kuvvetlidir,bilmem burç özelliği mi:)

Valla merhameti olsa odasını toplar:KK70:
Fakat el becerisi ve sanat yönü çok kuvvetlidir,bilmem burç özelliği mi:)

bilemiyorum 2 yıllık evliyiz daha bir becerisini göremedim :)
sizin kız kaç yaşında? Ergense o yüzden toplamiyordur :)

Ergen evet,inşallah ondandir,raziyim geçici olsun yeterki:)

geçer geçer ben de öyleydim :)
eşim ev işinde filan yardım eder bana baya, o da merhametinden geliyor sanki. Söylene söylene de olsa yapar yani. Arkasından 1 kere de ben geçerim ama olsun buna da şükür diyorum :))

geçer geçer ben de öyleydim :)
eşim ev işinde filan yardım eder bana baya, o da merhametinden geliyor sanki. Söylene söylene de olsa yapar yani. Arkasından 1 kere de ben geçerim ama olsun buna da şükür diyorum :))
Olsun niyet önemli:)

Oh iyi iyi bende öyleyim sadece inat ve dik başlı olursa evde kıyamet kopabilir 🙄
Ozgurlugumuze asiri duskunuz. Dis baslilik derken belki burda problem yasarsiniz. İnatci, kiskanc ve ofkeli takintili degiliz. Sadece lay lay lom iste. Cok ciddiye almadan kisitlanmadan yasamayi seviyoruz 😂

Ozgurlugumuze asiri duskunuz. Dis baslilik derken belki burda problem yasarsiniz. İnatci, kiskanc ve ofkeli takintili degiliz. Sadece lay lay lom iste. Cok ciddiye almadan kisitlanmadan yasamayi seviyoruz 😂
Benlik çok sorun yok o zaman 😂 lay lay lom meselesini Ağrı lı babasıyla hallederler artık😂

X