Ocağınıza Düştüm 😋

Büyüttüm teyzesi 1800 yaptım 😂 hazırlıklar doğum korkuları falan derken genel düşüncem hep bebek oldu. Artık formu açınca da ilk işim kim nasıl doğurmuş, neler almış falan bakmak oluyor 🙈
Sen ne yapıyorsun prensesler nasıl 💞
Doğumdan sonra ki ilk bakış yok mu😍😍😍

Hiç düşünme canım stres yapma👍👍
Doğumun. Nasıl olucak,,, evet ya herkeste salgın var😭😭
Okullar açıldı hava değişimi çok normal canım bünyeleri de zayıf şimdiki bebelerin önceki gibi toprakla falan oynamak yok, sağlıklı beslenmek yok ki bağışıklık olsun🙈

Üffffff kilo konusuna hiç girmeyelim yaaaaaa boyum 1.72 evlendiğimde 45 kiloydum :olamaz:
İlk kızımdan sonra 58 kiloydum 2. Kızımdan sonra tekrar 58 e kadar indim ama şuanda 66 kiloyum herhalde tam olarak tartılmaya da korkuyorum😳😳😳😳

Acilen benimde diyete başlamam lazım ama boğazımı kesemiyorum ki sürekli bi açlık hali:eek:
Boyumuz aynıymış.. senin beğenmediğin o 66 benim hedefimden bile az😂 doğumdan sonraki 40 günde aldığımın hepsi gitmişti sonra hepsi geri geldi nasıl oldu anlamadım :KK53:
Ben dün mücver yapacaktım eşim duyunca kabaktan başka ne yaparsan yap dedi bende bulamıyorum sen söyle dedim sonuç dışardan söyledik:KK49: bugün de hemen arayıp kabak yemeği yapacağım dedim o bir kere olur yaparsan yap dedi:KK70:kabakla bildiğiniz farklı bir yemek varsa tarif alabilirim başka sebzem kalmadı..bir de çorba yapacağım.. o da mercimek olacak sanırım ..:))
Doğumdan sonra ki ilk bakış yok mu😍😍😍
İlk görüşte aşkın gerçek anlamı o bakış olsa gerek❤
Verme verme valla salya sümük durumlar zaten reklamlarda bile ağlıyorum😂
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. o özel anlarınızı çok çok güzel yaşamanızı diliyorum 😍

Ben dün mücver yapacaktım eşim duyunca kabaktan başka ne yaparsan yap dedi bende bulamıyorum sen söyle dedim sonuç dışardan söyledik:KK49: bugün de hemen arayıp kabak yemeği yapacağım dedim o bir kere olur yaparsan yap dedi:KK70:kabakla bildiğiniz farklı bir yemek varsa tarif alabilirim başka sebzem kalmadı..bir de çorba yapacağım.. o da mercimek olacak sanırım ..:))
Zeytin yağlı kabak yemeği yap istersen. Pırasa gibi yapılıyor.

Zeytin yağlı kabak yemeği yap istersen. Pırasa gibi yapılıyor.
Öyle yapıyorum bende ama yemiyor eşim genel olarak sevmiyor. Bende pek hoşlanmam ama kızım için almıştık bozulacaklar diye yapayım dedim. Patates havuçla birlikte rendeledim mücver gibi katıştırıp fırına sürdüm bakalım nasıl bir şey çıkacak. Fırın mücver tutturamayanlardanım bende:) rendelenmiş sebzelerden ayırıp biraz suyla haşladım sonra yumurta sarısıyla kavurdum kızıma da yemek çıktı:)):anne:

Boyumuz aynıymış.. senin beğenmediğin o 66 benim hedefimden bile az😂 doğumdan sonraki 40 günde aldığımın hepsi gitmişti sonra hepsi geri geldi nasıl oldu anlamadım :KK53:

İlk görüşte aşkın gerçek anlamı o bakış olsa gerek❤

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. o özel anlarınızı çok çok güzel yaşamanızı diliyorum 😍
Çok teşekkür ederim 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏

Z zeLina canım sen kaç kilosun,,,, benimde Doğumdan sonra gitti burda zayıflama topiğinde 58 kiloya kadar indim ama şuanda aldım,,, başlamam lazım ama hiç motivasyonum yok😩😩😩
En son 80 i gördüm cnm bir daha da çıkmadım tartıya falan:)) ben 70 falan olsam yetiyor bana kemiklerim iri benim:confused: onlar çok çekiyor zaten😂 şimdi işe başladım biraz da dikkat etsem gider biraz çünkü evde çok hareketsiz kaldım benim bebişde sakindi beraber yattık aylarca.. şimdi o da hareketlendi.. oturmak yok artık bana:))

En son 80 i gördüm cnm bir daha da çıkmadım tartıya falan:)) ben 70 falan olsam yetiyor bana kemiklerim iri benim:confused: onlar çok çekiyor zaten😂 şimdi işe başladım biraz da dikkat etsem gider biraz çünkü evde çok hareketsiz kaldım benim bebişde sakindi beraber yattık aylarca.. şimdi o da hareketlendi.. oturmak yok artık bana:))
Anladım canım neyse rahat zaman geçirmişsin bebeğinle önemli olan o zaten kendine bir düzen oturtursan illa ki kilolar da gidecektir👍👍👍

X