- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.461
Günaydın kızlar. Yemekte ne var
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@BenSero
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
Limonsuzzcay
H Hilal0101
@morkoltuk
6 ustu 1 anne
Bu arada @BenSero dan haberi olan var mı?
Soslayip koyacaktim ama bikaç saat beklemesi lazımmış orayı atlamışım
Kolay gelsin canım.benim tarhana çorbası pirasa var dünden:) yanına köfte yapabilirim. yeşil salata turşu falan koyarim yeter sanırım :)
ben de şey sorcaktim size kızlar. bu aralar brokoli alan var mi ne zaman alsam ya da alacak olsam hep kurt tirtil oluyo üstlerindedün yarım kilo brokoli çöpe gitti bu sene sorun mu var acaba brokolilerde
Aaa neden? Bir şey mi oldu?Sero kapattı daha yok haber inşallah gelir bizi özlerde
Sagol kuzum sizede geçmiş olsun i. Rabbim bize güç ve sabır, Minnoşlara sağlıklı ömür versin.Geçmiş olsun canım. Bizde de durum aynı.
Fikir verin bana ne yapsamGünaydın kızlar. Yemekte ne var
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@BenSero
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
Limonsuzzcay
H Hilal0101
@morkoltuk
6 ustu 1 anne
Yok kız her zaman zayıf olduğum in şu anda çok kilolu hissediyorum kendimiiişBu boya gayet de normal bir kilon var. Hiç şikayet etme
Kız yok ne bayılması sen bol salata yoğurt çorba tarzı tüket bak. Ben sana hep söylüyorumDiyet modunda olduğum halde ekmek yemediğim halde kilo almaya devam ediyorum.o yüzden bugün pek bişe yememeyi planlıyorum.şuan sinirlerim bozuk oğluma bile sabah sin irlendim.Yemicem bişe isterse bayılayım
Bugün barbunya ve pilav yemeyi düşünüyorum şuan tez halinde henüz harekete gecmedimGünaydın kızlar. Yemekte ne var
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@BenSero
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
Limonsuzzcay
H Hilal0101
@morkoltuk
6 ustu 1 anne
Bebişim nerelerdesin sen yalimonsuzum haşlanmış tavuğu mu soslayip koycan fırına. vaktin yoksa yine de yapabilirsin. sadece dışı kızarmış olur sosu içine cekemez. ben de bazen mecbur kalıp bekletmeden firinliyorum:)
Ayyyy yanına da ekşili su yappp ohhhh missss afiyet oldunnnBugun menude Karnabahar kızartması
..
Devamı yok
Kuzummmmmm sen nerdesin yaaaaa büyüttün mü cadıyıBugün barbunya ve pilav yemeyi düşünüyorum şuan tez halinde henüz harekete gecmedim
Bugün annem ne pisirdiyse o var anne yemekleri kötü olmazGünaydın kızlar. Yemekte ne var
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@BenSero
@beautifulsweet
@Lices_s
@BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
Tenceresiz kaldim anne
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
kk birinci noteri
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@MelodiminEsi
@beybisi35
Limonsuzzcay
H Hilal0101
@morkoltuk
6 ustu 1 anne
Büyüttüm teyzesi 1800 yaptımKuzummmmmm sen nerdesin yaaaaa büyüttün mü cadıyı
Maşalllahhhhh canım benimmmmBüyüttüm teyzesi 1800 yaptımhazırlıklar doğum korkuları falan derken genel düşüncem hep bebek oldu. Artık formu açınca da ilk işim kim nasıl doğurmuş, neler almış falan bakmak oluyor
Sen ne yapıyorsun prensesler nasıl
İnşallah kuzum doktorum sevmediğim bir hastaneye geçti mecburen doğumu orda yapacam dün öğrendim canım ona sıkıldıMaşalllahhhhh canım benimmmm
Hiç korkma canım en güzel anların İnan ki o Doğum filan harika
İyiyim canım kızlar iyi küçük cadı biraz öksürüyor doktora götürdüm birazdan da sonuçlarını alıcam
Bebişim nerelerdesin sen yasana baktım girmemistin. Senin tariften yapacaktım sonradan gördüm beklet yazdığını. Yaptım. Güzel oldu bence tadına baktım. Eşim de beğenirsen 3 saat bekletip yapıcam bi sonrakini
Kreşe giden kuzuyu sevsinlerkuzu çocuk krese başladı yagelince beni esir alıyo resmen
bence de güzel oluyo. ama bekleyince sos içine işliyor ya o hali bı başka güzel oluyo
Hiç düşünme canım stres yapmaİnşallah kuzum doktorum sevmediğim bir hastaneye geçti mecburen doğumu orda yapacam dün öğrendim canım ona sıkıldı
Kurban olurum ona ya burda da gördüğüm her çocuk öksürüyor havalar tam hastalık havası kuzum çabucak atlatırsınız inşallah