Ocağınıza Düştüm 😋

benim tarhana çorbası pirasa var dünden:) yanına köfte yapabilirim. yeşil salata turşu falan koyarim yeter sanırım :)

ben de şey sorcaktim size kızlar. bu aralar brokoli alan var mi ne zaman alsam ya da alacak olsam hep kurt tirtil oluyo üstlerinde dün yarım kilo brokoli çöpe gitti bu sene sorun mu var acaba brokolilerde

Soslayip koyacaktim ama bikaç saat beklemesi lazımmış orayı atlamışım

limonsuzum haşlanmış tavuğu mu soslayip koycan fırına. vaktin yoksa yine de yapabilirsin. sadece dışı kızarmış olur sosu içine cekemez. ben de bazen mecbur kalıp bekletmeden firinliyorum:)

Kolay gelsin canım.
Ama ben brokoli pel almıyorum. O yüzden bilemiyorum

Bu boya gayet de normal bir kilon var. Hiç şikayet etme
Yok kız her zaman zayıf olduğum in şu anda çok kilolu hissediyorum kendimiiiş
Diyet modunda olduğum halde ekmek yemediğim halde kilo almaya devam ediyorum.o yüzden bugün pek bişe yememeyi planlıyorum.şuan sinirlerim bozuk oğluma bile sabah sin irlendim.Yemicem bişe isterse bayılayım
Kız yok ne bayılması sen bol salata yoğurt çorba tarzı tüket bak. Ben sana hep söylüyorum
Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın tarifini uygulaaaaaa 3 kaşık yoğurt zehir değil yaaaaaa illa ki zayıflayacaksınnn

limonsuzum haşlanmış tavuğu mu soslayip koycan fırına. vaktin yoksa yine de yapabilirsin. sadece dışı kızarmış olur sosu içine cekemez. ben de bazen mecbur kalıp bekletmeden firinliyorum:)
Bebişim nerelerdesin sen ya sana baktım girmemistin. Senin tariften yapacaktım sonradan gördüm beklet yazdığını. Yaptım. Güzel oldu bence tadına baktım. Eşim de beğenirsen 3 saat bekletip yapıcam bi sonrakini

Kuzummmmmm sen nerdesin yaaaaa büyüttün mü cadıyı
Büyüttüm teyzesi 1800 yaptım hazırlıklar doğum korkuları falan derken genel düşüncem hep bebek oldu. Artık formu açınca da ilk işim kim nasıl doğurmuş, neler almış falan bakmak oluyor
Sen ne yapıyorsun prensesler nasıl

Maşalllahhhhh canım benimmmm
Hiç korkma canım en güzel anların İnan ki o Doğum filan harika
İyiyim canım kızlar iyi küçük cadı biraz öksürüyor doktora götürdüm birazdan da sonuçlarını alıcam

İnşallah kuzum doktorum sevmediğim bir hastaneye geçti mecburen doğumu orda yapacam dün öğrendim canım ona sıkıldı
Kurban olurum ona ya burda da gördüğüm her çocuk öksürüyor havalar tam hastalık havası kuzum çabucak atlatırsınız inşallah

kuzu çocuk krese başladı ya gelince beni esir alıyo resmen
bence de güzel oluyo. ama bekleyince sos içine işliyor ya o hali bı başka güzel oluyo

kuzu çocuk krese başladı ya gelince beni esir alıyo resmen
bence de güzel oluyo. ama bekleyince sos içine işliyor ya o hali bı başka güzel oluyo
Kreşe giden kuzuyu sevsinler benim kız da gidiyor anlıyorum. Başka zaman da senin dediğin gibi yaparım inş canım

Hiç düşünme canım stres yapma
Doğumun. Nasıl olucak,,, evet ya herkeste salgın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…