Ocağınıza Düştüm 😋

benim tarhana çorbası pirasa var dünden:) yanına köfte yapabilirim. yeşil salata turşu falan koyarim yeter sanırım :)

ben de şey sorcaktim size kızlar. bu aralar brokoli alan var mi ne zaman alsam ya da alacak olsam hep kurt tirtil oluyo üstlerinde 🤦 dün yarım kilo brokoli çöpe gitti :KK43: bu sene sorun mu var acaba brokolilerde

Soslayip koyacaktim ama bikaç saat beklemesi lazımmış orayı atlamışım :KK43:

limonsuzum haşlanmış tavuğu mu soslayip koycan fırına. vaktin yoksa yine de yapabilirsin. sadece dışı kızarmış olur sosu içine cekemez. ben de bazen mecbur kalıp bekletmeden firinliyorum:)

benim tarhana çorbası pirasa var dünden:) yanına köfte yapabilirim. yeşil salata turşu falan koyarim yeter sanırım :)

ben de şey sorcaktim size kızlar. bu aralar brokoli alan var mi ne zaman alsam ya da alacak olsam hep kurt tirtil oluyo üstlerinde 🤦 dün yarım kilo brokoli çöpe gitti :KK43: bu sene sorun mu var acaba brokolilerde
Kolay gelsin canım.
Ama ben brokoli pel almıyorum. O yüzden bilemiyorum 🤷‍♀️

Bu boya gayet de normal bir kilon var. Hiç şikayet etme :bicak::bicak::bicak:
Yok kız her zaman zayıf olduğum in şu anda çok kilolu hissediyorum kendimiiiş😱😱😱
Diyet modunda olduğum halde ekmek yemediğim halde kilo almaya devam ediyorum.o yüzden bugün pek bişe yememeyi planlıyorum.şuan sinirlerim bozuk oğluma bile sabah sin irlendim.Yemicem bişe isterse bayılayım😢😢
Kız yok ne bayılması sen bol salata yoğurt çorba tarzı tüket bak. Ben sana hep söylüyorum
Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın tarifini uygulaaaaaa 3 kaşık yoğurt zehir değil yaaaaaa illa ki zayıflayacaksınnn👍👍👍👍

limonsuzum haşlanmış tavuğu mu soslayip koycan fırına. vaktin yoksa yine de yapabilirsin. sadece dışı kızarmış olur sosu içine cekemez. ben de bazen mecbur kalıp bekletmeden firinliyorum:)
Bebişim nerelerdesin sen ya 🙁 sana baktım girmemistin. Senin tariften yapacaktım sonradan gördüm beklet yazdığını. Yaptım. Güzel oldu bence tadına baktım. Eşim de beğenirsen 3 saat bekletip yapıcam bi sonrakini😄

Kuzummmmmm sen nerdesin yaaaaa büyüttün mü cadıyı❤️❤️❤️
Büyüttüm teyzesi 1800 yaptım 😂 hazırlıklar doğum korkuları falan derken genel düşüncem hep bebek oldu. Artık formu açınca da ilk işim kim nasıl doğurmuş, neler almış falan bakmak oluyor 🙈
Sen ne yapıyorsun prensesler nasıl 💞

Büyüttüm teyzesi 1800 yaptım 😂 hazırlıklar doğum korkuları falan derken genel düşüncem hep bebek oldu. Artık formu açınca da ilk işim kim nasıl doğurmuş, neler almış falan bakmak oluyor 🙈
Sen ne yapıyorsun prensesler nasıl 💞
Maşalllahhhhh canım benimmmm❤️❤️❤️❤️
Hiç korkma canım en güzel anların İnan ki o Doğum filan harika😍😍😍
İyiyim canım kızlar iyi küçük cadı biraz öksürüyor doktora götürdüm birazdan da sonuçlarını alıcam👍👍

Maşalllahhhhh canım benimmmm❤️❤️❤️❤️
Hiç korkma canım en güzel anların İnan ki o Doğum filan harika😍😍😍
İyiyim canım kızlar iyi küçük cadı biraz öksürüyor doktora götürdüm birazdan da sonuçlarını alıcam👍👍
İnşallah kuzum doktorum sevmediğim bir hastaneye geçti mecburen doğumu orda yapacam dün öğrendim canım ona sıkıldı 🙄
Kurban olurum ona ya burda da gördüğüm her çocuk öksürüyor havalar tam hastalık havası kuzum çabucak atlatırsınız inşallah

Bebişim nerelerdesin sen ya 🙁 sana baktım girmemistin. Senin tariften yapacaktım sonradan gördüm beklet yazdığını. Yaptım. Güzel oldu bence tadına baktım. Eşim de beğenirsen 3 saat bekletip yapıcam bi sonrakini😄

kuzu çocuk krese başladı ya:KK70: gelince beni esir alıyo resmen:KK70:
bence de güzel oluyo. ama bekleyince sos içine işliyor ya o hali bı başka güzel oluyo 😋

kuzu çocuk krese başladı ya:KK70: gelince beni esir alıyo resmen:KK70:
bence de güzel oluyo. ama bekleyince sos içine işliyor ya o hali bı başka güzel oluyo 😋
Kreşe giden kuzuyu sevsinler😍 benim kız da gidiyor anlıyorum. Başka zaman da senin dediğin gibi yaparım inş canım 🙂

İnşallah kuzum doktorum sevmediğim bir hastaneye geçti mecburen doğumu orda yapacam dün öğrendim canım ona sıkıldı 🙄
Kurban olurum ona ya burda da gördüğüm her çocuk öksürüyor havalar tam hastalık havası kuzum çabucak atlatırsınız inşallah
Hiç düşünme canım stres yapma👍👍
Doğumun. Nasıl olucak,,, evet ya herkeste salgın var😭😭

X