- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.961
Ben de kac gündür sütlaç istiyordum yaptım rahatladımSulu köfte ve pilav yapacağım. Karnabahar kaldı dünden onu öğlen yerim. Çorba da var. Akşam süt almıştık birazını yogurt mayaladim. Birazda sütlaç yaptım. Salata da yaparım..
Afiyet olsun canımGünaydınlar
Bugün esimin annesine gideceğiz o yüzden menü onda :)))
Evet yaa, bursa da öyleymişAleyküm selam canım. Bursa da çok fenaydı. Allah esirgesin hepimizi. Feslegenim az önce pazardan geldim. Somon aldım. Yanına bol salata hepsi bu....Herkeslerin ellerine sağlık. Güzel bir gün gecirmenizi dilerim. Çocuklarına da afiyet olsun. Yirtmişlar kapuskadan hiç sevmem ben de
Ne güzel olmuş9
Aleküm selam canım
Benim dünkü menü bugüne kaldı
Et sote brokoli
Yarın misafirimin gelme ihtimali var eğer gelirse bende köfte patates yapmayı düşünüyorum
Güzel yemek yapıyor bir de eli bol valla hep o aldırdı bu kiloları banaEn sevdiğim menüben bişey yapmıyorum, yapan birine davetliyim. Heleki eli lezzetliyse bide
Bursa merkez iyidir umarım. Camlar sallandı resmen ama uçmadik çok şükür. Hasar yok canım.Evet yaa, bursa da öyleymiş
Hasar yok değil mi elhan abla?
Babaannem küçükken yapardı kapuskayı, o yüzden severim ben ama bana zararlı. Çocuklar da yediler
Kolay gelsin, balık çok severim
Çok şükür, çok geçmiş olsun.Bursa merkez iyidir umarım. Camlar sallandı resmen ama uçmadik çok şükür. Hasar yok canım.
Lahana şişkinlik mi yapıyor niye zararlı sana...
Ne güzel olmuş
Bugün yemek derdin yok. Misafir için de köfte patates güzel. Ama fırında yap fazla yorulma
Yeni bir şey öğrendimÇok şükür, çok geçmiş olsun.
Tiroid hormonunu yavaşlatıyor. Benim ki zaten çalışmıyor.
Evde olmayinca oluyor da varken mutlaka cikaririm iyi yakisiyorEllerine sağlık canım. Kuru fasulye de turşusuz olmuyor
Ben pek sevmem de eşim seviyor diye yapıyorum.Ben de kac gündür sütlaç istiyordum yaptım rahatladım
Ellerine sağlık canım
Evet burda da vardı sabaha karşı kız yanımıza geldi uyuyunca yerine yatiramadim camın önünde yatağı. Korktum patlayacak diye..Evet yaa, bursa da öyleymiş
Hasar yok değil mi elhan abla?
Babaannem küçükken yapardı kapuskayı, o yüzden severim ben ama bana zararlı. Çocuklar da yediler
Kolay gelsin, balık çok severim
Aa blmiyordum cnm benimde yavas calisiyor biliyosun . Gerci senede 1 2 anca alirim lahanayiÇok şükür, çok geçmiş olsun.
Tiroid hormonunu yavaşlatıyor. Benim ki zaten çalışmıyor.
Harikasın, hem kolay hem lezzetli bir menüEvet fırında yapmayı düşünüyorum inşallah lezzetli yapabilirim
Yarın ki menümü de şöyle düşündüm
Süzme mwrcimek çorbası (klasik)
Fırında köfte patates yemeği
Buzluğumda taze fasulye vardı onu da güzelce kavururum
Bide tavuklu pilav
Ortayada gül böreği
Salata
Bide vişne suyu kaynatmıştım geçenlerde ona şeker katarım
Eşimde tatlı alır oldu da bittii
Teşekkür ederim elhan abla, maalesef kiloluyum ve vermem de zor oluyor.Yeni bir şey öğrendim
Bu arada geçmiş olsun canımsenin metabolizma da yavaştır şimdi...kilonu dengede tutabiliyor musun?
Afiyet olsun canımKöfte, bulgur pilavı, yoğurtlu ıspanak çorbası ve salata yapcam bende
Rabbim beterinden korusunBen pek sevmem de eşim seviyor diye yapıyorum.Kız zaten ağzına koymaz..
Evet burda da vardı sabaha karşı kız yanımıza geldi uyuyunca yerine yatiramadim camın önünde yatağı. Korktum patlayacak diye..