Ocağınıza Düştüm 😋

Sulu köfte ve pilav yapacağım. Karnabahar kaldı dünden onu öğlen yerim. Çorba da var. Akşam süt almıştık birazını yogurt mayaladim. Birazda sütlaç yaptım. Salata da yaparım..
Ben de kac gündür sütlaç istiyordum yaptım rahatladım
Ellerine sağlık canım

Evet yaa, bursa da öyleymiş
Hasar yok değil mi elhan abla?
Babaannem küçükken yapardı kapuskayı, o yüzden severim ben ama bana zararlı. Çocuklar da yediler

Kolay gelsin, balık çok severim

9

Aleküm selam canım
Benim dünkü menü bugüne kaldı
Et sote brokoli

Yarın misafirimin gelme ihtimali var eğer gelirse bende köfte patates yapmayı düşünüyorum
Ne güzel olmuş
Bugün yemek derdin yok. Misafir için de köfte patates güzel. Ama fırında yap fazla yorulma

Babaannem küçükken yapardı kapuskayı, o yüzden severim ben ama bana zararlı. Çocuklar da yediler

Bursa merkez iyidir umarım. Camlar sallandı resmen ama uçmadik çok şükür. Hasar yok canım.
Lahana şişkinlik mi yapıyor niye zararlı sana...

Ne güzel olmuş
Bugün yemek derdin yok. Misafir için de köfte patates güzel. Ama fırında yap fazla yorulma

Evet fırında yapmayı düşünüyorum inşallah lezzetli yapabilirim

Yarın ki menümü de şöyle düşündüm
Süzme mwrcimek çorbası (klasik)
Fırında köfte patates yemeği
Buzluğumda taze fasulye vardı onu da güzelce kavururum
Bide tavuklu pilav
Ortayada gül böreği
Salata
Bide vişne suyu kaynatmıştım geçenlerde ona şeker katarım

Eşimde tatlı alır oldu da bittii

Ben de kac gündür sütlaç istiyordum yaptım rahatladım
Ellerine sağlık canım
Ben pek sevmem de eşim seviyor diye yapıyorum. Kız zaten ağzına koymaz..

Evet burda da vardı sabaha karşı kız yanımıza geldi uyuyunca yerine yatiramadim camın önünde yatağı. Korktum patlayacak diye..

Selamlar bz bugün erken yedik 4 gibi mercimek corbası makarna patates kızartması biraz ani olnca böyle oldu
Akşamada hamur mayalamıştım pişi yaptım. öğlen onu beklemedi çocuklar bide unlu irmikli helva yaptım tatlı krizim tutuyorr yaa sürekli. Böyle bi değişk beslendk bugünde

Harikasın, hem kolay hem lezzetli bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…