- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #22.001
BugünSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün yemekte kıymalı patlıcan ve makarna var. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Yemekte ne var
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
B blossom-
Allah razi olsun ablacimm ne dusuncelisin
Allah razi olsun ablacimm ne dusuncelisin
Gecen hafta geldiler istanbula zaten cok sukur kavustuk
Evet tatlim malesef bugun konustm hatta iyiyim diyor iste yanlzlk disinda elbet yanlzlk zor ama gelseydi keske
Babaanne kaldı mı ...
Evi eşyaları ile çok mutludur o... Allah sağlık versin canım...Evet tatlim malesef bugun konustm hatta iyiyim diyor iste yanlzlk disinda elbet yanlzlk zor ama gelseydi keske
Aynen oyle ablacm amin sagolasinEvi eşyaları ile çok mutludur o... Allah sağlık versin canım...
Afiyetler olsun kokusu burnumda tüttü çooook severim karnıyarığıKarnıyarık ve pilav yapıyorum ben de :)
Canım bizde ızgara et vardı yaninada salata ve ayran. Az önce de browni kurabiye yaptım. Çayın yanına..Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün yemekte kıymalı patlıcan ve makarna var. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Yemekte ne var
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
@Ayiyogi
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
@Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
Elhan
@Sumeyye07
@sekersizcikolata
@morkagit
@Brokilo
@Truman Show
B blossom-
Geçmiş olsun canımBilmiyorumki ama cok denedim ne zaman o tatz seyler yemeyeym dedgmde mutlaka gece bas agrim tutuyor yakn bi zamanda dahiliyeye gitmeliyim zaten ama insulin direncine yatkin oldgnu soylemisti doktor bana
Ağır misafirlerin varmışAy patlucanin her halini cok severim afiyet olsun bugun annem ve babam gelecek
Zerdecalli mercimek corbasi yaptm ilk kez yarim kase ictim hatta smdi guzel olmus
Dun kurufasulye yapmistim bugune de yeter
Soganli et kavurmaa yanina yeni pirinc pilavi yapacagim
Tatli olarak kadayifli muhallebi tatlisi yaptim
Su böreği beni benden aldıAleyküm selam canım
Şehriye çorbası
Nohutlu pilav
Tavuk
Su böreği
Karışık turşu
Bugün herkes coşmuş maşallah, ellerine sağlık canımBen mantı ve salata yapacağım
Ellerine sağlık elhan abla.Eşime etli bezelye, pilav kendime kabak ayarladım afiyet olsun herkese...
Ellerine sağlık canım. Çok severim karnıyarığı ama beceremiyorumKarnıyarık ve pilav yapıyorum ben de :)
Yaaa
Ellerine sağlık canımCanım bizde ızgara et vardı yaninada salata ve ayran. Az önce de browni kurabiye yaptım. Çayın yanına..
Ne güzel akşamdan karar veriyorsun yemeğineYarına yogurtlu karnıbahar var şimdiden. Çorbada dünden var. Bakalım yanına ne yapıcam
Onlar benim en kiymetlilerim hic yorulmadan hazirlk yaptm cnm ☺Ağır misafirlerin varmış
Allah kolaylık versin