- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.941
Sen de :) afiyet olsun o zaman bize:)Allah razı olsun canım. Yollamış kadar oldun
Hemen menümü de yazayım. Mercimek yemeği ve bulgur pilavı, yogurt benim bugün menüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de :) afiyet olsun o zaman bize:)Allah razı olsun canım. Yollamış kadar oldun
Bugün geldik eve de yoruldum kurtardı beniEllerine sağlık canım. Bazen makarna kurtarıcı kahraman oluyor
As canım. İyisiniz di mi? Sen hasta olduğunda yalnızlığını hissetme diye Allah sana iki tatlı kız verdi onlar sana destek olacaklar inş.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Erkenden işlerimi halledip yemeğe geçtim. Buzlukta lahana vardı, onunla kapuska yapayım dedim, bir de makarna. Allah bereket versin. Size de kolay gelsin
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Allah razı olsun canım.As canım. İyisiniz di mi? Sen hasta olduğunda yalnızlığını hissetme diye Allah sana iki tatlı kız verdi onlar sana destek olacaklar inş.
Merhaba canım ben yazmayı unutmuşum dün şehriyeli pirinç pilavı mantarlı et kavurma ve salata vardı. Bugune daha karar veremedimSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dün gece İstanbul 'da fırtına çıkmış. Etkilenen arkadaşlarımız varsa çok geçmiş olsun öncelikle.
Öğlen yemeğine dünden kalan makarna ve kapuska var. Akşama da kızım köfte patates istedi. Onu yapacağım inşallah. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden ellerinize sağlık kızlar
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
B blossom-
Dün yazamamıştım dün lazanya ve çorba vardı yemekte.Bugün de somon yapcam inşallah.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dün gece İstanbul 'da fırtına çıkmış. Etkilenen arkadaşlarımız varsa çok geçmiş olsun öncelikle.
Öğlen yemeğine dünden kalan makarna ve kapuska var. Akşama da kızım köfte patates istedi. Onu yapacağım inşallah. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden ellerinize sağlık kızlar
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
B blossom-
Sulu köfte ve pilav yapacağım. Karnabahar kaldı dünden onu öğlen yerim. Çorba da var. Akşam süt almıştık birazını yogurt mayaladim. Birazda sütlaç yaptım. Salata da yaparım..Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dün gece İstanbul 'da fırtına çıkmış. Etkilenen arkadaşlarımız varsa çok geçmiş olsun öncelikle.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
B blossom-
GünaydınlarSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dün gece İstanbul 'da fırtına çıkmış. Etkilenen arkadaşlarımız varsa çok geçmiş olsun öncelikle.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
B blossom-
Aleyküm selam canım. Bursa da çok fenaydı. Allah esirgesin hepimizi. Feslegenim az önce pazardan geldim. Somon aldım. Yanına bol salata hepsi bu....Herkeslerin ellerine sağlık. Güzel bir gün gecirmenizi dilerim. Çocuklarına da afiyet olsun. Yirtmişlar kapuskadan hiç sevmem ben deSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dün gece İstanbul 'da fırtına çıkmış. Etkilenen arkadaşlarımız varsa çok geçmiş olsun öncelikle.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
B blossom-
En sevdiğim menü ben bişey yapmıyorum, yapan birine davetliyim. Heleki eli lezzetliyse bideGünaydınlar
Bugün esimin annesine gideceğiz o yüzden menü onda :)))
9Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dün gece İstanbul 'da fırtına çıkmış. Etkilenen arkadaşlarımız varsa çok geçmiş olsun öncelikle.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
B blossom-
Afiyet şifa olsunMerhaba canım ben yazmayı unutmuşum dün şehriyeli pirinç pilavı mantarlı et kavurma ve salata vardı. Bugune daha karar veremedim
Afiyet olsun canım. Lazanya da hiç yapmadım ama bir gün denemeyi düşünüyorumDün yazamamıştım dün lazanya ve çorba vardı yemekte.Bugün de somon yapcam inşallah.
Çok güzel denk gelmiş.Gunaydin
Dün manti yaptigimi yazmistim. Kalan hamur ve icten kahvaltiya ciborek benzeri bisey yaptim, birebir degil tabi çakmasi
Dunden mercimek corbasi var.
Kayinvalidem zeytinyagli barbunya getirmis.
Börekten de var, yeter bugun baska yemek yok
Ellerine sağlık canım. Kuru fasulye de turşusuz olmuyorBende kurufasulye pisiriyorum aksama da yanina pirinc pilavi yaparim . Cok sukur kv ve annemden cesit cesit tursum var cikaririm .
Brokolim vardir azcik ony haslar yogurtlarim belki biraz da
Kolay gelsin canımMerhaba, ben de patlıcan yemeği ve çorba yapacağım..yanina da salata:)