- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.981
Karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş, yarın proteinle dengele canımSelamlar bz bugün erken yedik 4 gibi mercimek corbası makarna patates kızartması biraz ani olnca böyle oldu
Akşamada hamur mayalamıştım pişi yaptım. öğlen onu beklemedi çocuklarbide unlu irmikli helva yaptım tatlı krizim tutuyorr yaa sürekli. Böyle bi değişk beslendk bugünde
Lahana, karnabahar, brokoli, şalgam, turp bunlar yavaşlatıyor hepAa blmiyordum cnm benimde yavas calisiyor biliyosun . Gerci senede 1 2 anca alirim lahanayi
As canım.Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Dün gece İstanbul 'da fırtına çıkmış. Etkilenen arkadaşlarımız varsa çok geçmiş olsun öncelikle.
Öğlen yemeğine dünden kalan makarna ve kapuska var. Akşama da kızım köfte patates istedi. Onu yapacağım inşallah. Siz ne kaynatıyorsunuz? Şimdiden ellerinize sağlık kızlar
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
B blossom-
Amin canım. Bizim burda hasar yoktu çok şükür. Olanlara kolaylık versin Rabbim.Rabbim beterinden korusun
Ya tiroitle alakali mi feslegen blmuyorm ama ben bugun makarna pilav ekmek yemedim mesela ne zaman bu sekilde dikkat etmye calissam mutlaka basim agriyor migren gibi. Sende de oluyormuLahana, karnabahar, brokoli, şalgam, turp bunlar yavaşlatıyor hep
Nasıl yani? Bunları yiyince mi başın ağrıyor yemeyince miYa tiroitle alakali mi feslegen blmuyorm ama ben bugun makarna pilav ekmek yemedim mesela ne zaman bu sekilde dikkat etmye calissam mutlaka basim agriyor migren gibi. Sende de oluyormu
As canım.
Piştiiii. Köfte patates pilav.....
YemeyinceNasıl yani? Bunları yiyince mi başın ağrıyor yemeyince mi
Tiroidle alakası yok canım. Onların şeker metabolizması ile alakası var. Hipoglisemi olabilir mi acabaYemeyince
4 5 gibi 1 tabak kurufasulye yaninda yogurtlu brokoli ve semizotu salatasi yedim . Yaninda hic ekmek makarna pilav yemedm ne zaman yemezsem o aksam gece mutlaka bas agrim oluyor .
Ellerine sağlık canım.Bugün yemekte taş kebabı ve bulgur pilavı var yanına salata
Bilmiyorumki ama cok denedim ne zaman o tatz seyler yemeyeym dedgmde mutlaka gece bas agrim tutuyor yakn bi zamanda dahiliyeye gitmeliyim zaten ama insulin direncine yatkin oldgnu soylemisti doktor banaTiroidle alakası yok canım. Onların şeker metabolizması ile alakası var. Hipoglisemi olabilir mi acaba
Ay patlucanin her halini cok severim afiyet olsun bugun annem ve babam gelecekSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün yemekte kıymalı patlıcan ve makarna var. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Yemekte ne var
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Aleyküm selam canımSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün yemekte kıymalı patlıcan ve makarna var. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Yemekte ne var
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Ben mantı ve salata yapacağımSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün yemekte kıymalı patlıcan ve makarna var. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Yemekte ne var
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün yemekte kıymalı patlıcan ve makarna var. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız? Yemekte ne var
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl