- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #21.841
Elhamdülillah daha iyiyiz. Çocuklar da iyi. Küçük kızım biraz huysuz, yemek yemiyor işteAs canım geçmiş olsun inş iyisindir
Bende çorba ve lahana sarma var ennn en sevdiğimden bilirsin
Evet yaa günleri karıştırır oldum.Öyle ya günler su gibi geçiyor.
Bu nasıl is anlayamıyorum
Bende dün uzun uzun düşündüm bugün günlerden neydi diye
Öğlen dünden kalanları yedik.akşam içinde kuru fasulye koydum ocağa. Yanınada ayrılmaz ikili pirinç pilavı
Herkeslere afiyet olsun
Yarı yarıya pişti olmuşuzMerhabalar
Bugün menumde seninki ile benzer :))
+Mercimek çorbası
+Fırında uskumru ve +biberli firik pilavı :)
Allah iyiliğini versinSelam kzlarr dun sulu köfte yapmıştım öğlende yedi cocuklar
Simdi oglani uyuttum temizlik isim de var hemen buzluktan nohut atmayi dişünüyorm düdüklüye. Nohut ve pilav olcak galiba menümüzoğlani uyutmadan önce birsürü iş yapmayı planlarken uyuduktan sonra hep koltukta telefonla pineklerken buluyorum kendmi hazir uyumuşken yaa neyse bu sefer kalkayim bari
Afiyet olsun kız, bu aralar et menüsü yapıyorsunSelam kızlar
Dün dışardaydım et dürüm yedik
Bugün de eşim pirzola mangal yaptı
Sağol canım benimEvet yaa günleri karıştırır oldum.
Mis gibi kokmuştur şimdi. Afiyet olsun canım
Afiyet olsun.gelde diyet yap simdiSelam kızlar
Dün dışardaydım et dürüm yedik
Bugün de eşim pirzola mangal yaptı
Eline sağlık canım. Afiyet olsun. Haketmişsin dinlenmeyiAy sorma canim birde bi camurlu cikti ki baya yordu beni de neyseki 3 su yikadim dogradim smdi yine sudalar digerleride pisti simdi yesil cayimi ve kabak tatlmi aldm mola verdim gerisi kolay
Aslinda ispanagi dunden yikardim cumartesi yapacagm zaman ama bu defa boyle oldu saglk olsun hallettmya artk rahatim aksam direk pisiririm hemencik.
Selamun aleyküm kızlar. Bu hafta nasıl geldi nasıl geçti anlamadım. Ayları koşarak geçiyoruz galiba
Konumuza gelecek olursak bugün mercimek çorbası ve fırında çipura yapacağım inşallah. Sizler ne düşünüyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Sagol canim valla hele haftasonlari bi tuhaf geciyor gunler sabah kahvaltisida saglam hazirladigim icin sanirim. Neyse yeme fasillari bitti mutfagmida topladim 8 bucuga dogru cay demleriz jnsallah size de afiyet olsunEline sağlık canım. Afiyet olsun. Haketmişsin dinlenmeyi
Aynen ben de altına patates dizdimMenümüz aynı. :) Ben balığın yanına patates de attım. Afiyet olsun herkese.
Lahana kalın oluyor ya ondandırElhamdülillah daha iyiyiz. Çocuklar da iyi. Küçük kızım biraz huysuz, yemek yemiyor işte
Senin de ellerine sağlık canım. Ben sarma yapacağım zaman yarım gün gidiyor. Maşallah çok pratiksin
Aynen öyle canim valla coğunu yaptım üstümden yuk kalktiAllah iyiliğini versin
Otur ne olacak derdim ama eninde sonunda sen yapacaksın. Bir an önce yap kurtul
Afiyet şifa olsun canımBen dunku menumu yapamadım bulgur pilavı yaptım sulu köfte de vardı yetti
Bugun bulgurun yanına nohut yapıcam
Dünden çok az dolma ile paça çorbası var ne yapsam bilemedimSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün pazı çorbası ve erişte var yemekte. Allah bereket versin. Sizlere de kolay versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Selamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün pazı çorbası ve erişte var yemekte. Allah bereket versin. Sizlere de kolay versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r
Ben daha işleri bitiremedim toz ve silme işim kaldı yemeğim bi çorbam var napcam bilmiyorumSelamun aleyküm kızlar. Nasılsınız? Bugün pazı çorbası ve erişte var yemekte. Allah bereket versin. Sizlere de kolay versin. Hepinizi öpüyorum
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl