Ocağınıza Düştüm 😋

AS canım çok geçmiş olsun bende de tarhana çorbası pilav kuru köfte söğüş domates vardı

Selamun aleyküm kızlar. Bu hafta nasıl geldi nasıl geçti anlamadım. Ayları koşarak geçiyoruz galiba
Konumuza gelecek olursak bugün mercimek çorbası ve fırında çipura yapacağım inşallah. Sizler ne düşünüyorsunuz? Şimdiden herkese kolay gelsin ❤❤❤

Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
@Yesilb4h4r

Hoş geldiniz canım. Nereye gitmiştiniz?

Ellerine sağlık canım. Ben de yarına balık yapayım yaa
Şehir dışına çıkmıştık bir kaç günlüğüne canım.
Bende mercimek çorbası yaptım. Fırında patates patlıcan karışık musakka gibi bir yemek yapıyorum. Bir de pirinç pilavı yapacağım. Belki biraz da salata

Ellerine sağlık canım. Geçen hafta yazmıştın ama tam soramadım. Olumsuz bir durum yoktu umarım.

Mutlu haftasonlari kizlar

Ispanak yikamakla mesgulum suan yemegini yapacagim. Dunden tavuklu pilavim var . Firin sutlac yaptim firindalar suanda. Birde memleketten kabak getirmisti annemlrr kotu olmadan onuda pisireyim dedim 2 tatli oldu ama olsun bizim evde yenir esim evde nasilsa 2 gun. Sutlacida mecbur yaptim sutcuden sut almistim birazini yogurt yaptim birazda sutlac icin ayirmistim yapmazsam oda dayanmazdi. Oyle iste erkenden islerimi hallettim sayilir suan tek isim ispanak

Maşallah canım. Ben ıspanak yapacağım gün başka hiçbir şey yapamıyorum

Bende de pizza var bugün

As canım geçmiş olsun inş iyisindir
Bende çorba ve lahana sarma var ennn en sevdiğimden bilirsin

Öyle ya günler su gibi geçiyor.
Bu nasıl is anlayamıyorum
Bende dün uzun uzun düşündüm bugün günlerden neydi diye
Öğlen dünden kalanları yedik.akşam içinde kuru fasulye koydum ocağa. Yanınada ayrılmaz ikili pirinç pilavı
Herkeslere afiyet olsun

Merhabalar

Bugün menumde seninki ile benzer :))
+Mercimek çorbası
+Fırında uskumru ve +biberli firik pilavı :)

Maşallah canım. Ben ıspanak yapacağım gün başka hiçbir şey yapamıyorum
Ay sorma canim birde bi camurlu cikti ki baya yordu beni de neyseki 3 su yikadim dogradim smdi yine sudalar digerleride pisti simdi yesil cayimi ve kabak tatlmi aldm mola verdim gerisi kolay
Aslinda ispanagi dunden yikardim cumartesi yapacagm zaman ama bu defa boyle oldu saglk olsun hallettmya artk rahatim aksam direk pisiririm hemencik.

Selam kzlarr dun sulu köfte yapmıştım öğlende yedi cocuklar
Simdi oglani uyuttum temizlik isim de var hemen buzluktan nohut atmayi dişünüyorm düdüklüye. Nohut ve pilav olcak galiba menümüz oğlani uyutmadan önce birsürü iş yapmayı planlarken uyuduktan sonra hep koltukta telefonla pineklerken buluyorum kendmi hazir uyumuşken yaa neyse bu sefer kalkayim bari

Sütlaçtan sonrasına tam odaklanamadım
Sütlaç Sütlaç Sütlaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…