Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugün daha iyiyim çok şükür 🤲🤲🤲
Ev işlerini hallettim. Çünkü kalkmış gidiyordu 🙄
Dün mandalinali kereviz yaptım ama bir gün beklemesi iyi oluyormuş. Ben de beklettim. Bugün mandalinali kereviz ve tarhana çorbası var 😋😋bir de kızım bisküvili pasta istedi onu yapacağım inşallah. Size de kolay gelsin şimdiden. Allah sofranızı ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤

@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@-Adel-
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show

Aleyküm selam Ellerine sağlık canım
Bende nohut ve bulgur pilavı pişirdim ama ilk kez pilavın dibini yakmışım yaa çok şaşkınım daha yeni kpymuştum gibi geldi ocağa ama vaktin geçtiğini amlayamadım demek 🙄

Dün mandalinali kereviz yaptım ama bir gün beklemesi iyi oluyormuş. Ben de beklettim. Bugün mandalinali kereviz ve tarhana çorbası var 😋😋bir de kızım bisküvili pasta istedi onu yapacağım inşallah. Size de kolay gelsin şimdiden. Allah sofranızı ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤

@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@-Adel-
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Elhan
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
Sabah poğaça yaptım. Akşama da kızım topalak çorbası istedi.bugünlerde menümü kızım belirliyor 😊

@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@-Adel-
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Elhan
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
Kurufasulye ıslamıştım. Eşim hasta hamburger istedi. Fasulyeyi kaldırdım. Hamburger yapıcsm. Ekmeği yaptım.
Dünden çorba var. Ve kabak tatlısı. Her hafta kabak tatlısı yapıyorum. Kayınbaba nın arkadaşının balkabağı bahçesi var. Sağolsun geldikçe getirmiş. Buzluğum dolu. Başka ne yapıp değerlendirebiliriz kabağı. Yardımcı olabilirsiniz bu konuda belki 😂😂😂

Kizlar ıspanaklı borek yapicamda yumusacik olmasi icin nasi bi sos yapmaliyim yufkalara? tarifinz varsa sos kismini atablr msnz citir pek sevmiyoru m
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvıyağ
1 adet yumurta
Su bardaklarının bir iki parmak altında koyuyorum tüm börekleri bu sosla yapıyorum. Çok güzel sizde bir deneyin :)

Hayırlı cumalar 🤗
kerevize bayılırım. Ama mandalinalı hiç denemedim.. Sonucu buradan yazarsanız bize de fikir olur portakal olmadığı zaman mandalina kullanırız 🙃
Bu arada geçmiş olsun..
Teşekkür ederim canım. Akşam üstü yedik, ben ilk defa yedim ama bayıldım. Çok güzel oldu😋😋
Tavsiye ederim 👍👍

Kurufasulye ıslamıştım. Eşim hasta hamburger istedi. Fasulyeyi kaldırdım. Hamburger yapıcsm. Ekmeği yaptım.
Dünden çorba var. Ve kabak tatlısı. Her hafta kabak tatlısı yapıyorum. Kayınbaba nın arkadaşının balkabağı bahçesi var. Sağolsun geldikçe getirmiş. Buzluğum dolu. Başka ne yapıp değerlendirebiliriz kabağı. Yardımcı olabilirsiniz bu konuda belki 😂😂😂
Balkabağını çok severim 😋😋
Balkabağı çorbası yapılıyor. Bir de pudingli bisküvili pastada puding yerine balkabağı kullanabilirsin. Çok yakışacağını düşünüyorum 👍👍

Sabah poğaça yaptım. Akşama da kızım topalak çorbası istedi.bugünlerde menümü kızım belirliyor 😊
Ne guzel annesi sana fikir veriyor 🤩🤩
Bu arada sana da geçmiş olsun canım. Dün yazamadım. Aslında geçen gün tam da bunu kast etmiştim. Sürekli sağa sola kosusturmak bağışıklığını düşürür hasta olursun. Ama tam anlatamadım 🙄

Amiin canimm sevindim daha iyi olmana islerini halletmene de . Isler dururken insan yatsa bile rahat edemiyor tabi bu herkes icin gecerli degilde bizler aliskin degiliz 😀

Bende bu aksama hamur mayalayip pizza yapacagim nasipse sukursuzluk olmasinda ayni seyleri yapmaktan da skldm sanki artik bi tuhafim bugunlerde canm daraliyor Rabbim hepimize feerahlik versin
Sadece sen değilsin canım. Olası felaket senaryoları bizi umutsuzluğa sürükledi. :KK43: Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık versin 🤲🤲

Kizlar ıspanaklı borek yapicamda yumusacik olmasi icin nasi bi sos yapmaliyim yufkalara? tarifinz varsa sos kismini atablr msnz citir pek sevmiyoru m
Üç yumurta kullanıyorum. Ikisinin sarısını ayırıyorum. Bir bardak süt, yarım su bardağı erimiş tereyağı yarım su bardağı da sıvı yağı karıştırıyorum. Tabi bir kilo yufka için. Üstüne de parca parca tereyağı koyuyorum.

Aleyküm selam Ellerine sağlık canım
Bende nohut ve bulgur pilavı pişirdim ama ilk kez pilavın dibini yakmışım yaa çok şaşkınım daha yeni kpymuştum gibi geldi ocağa ama vaktin geçtiğini amlayamadım demek 🙄
Olabilir öyle şeyler canım. Benim de zaman kavramım gitti. Sürekli evde olduğumuz için demek ki.

@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
@-Adel-
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Elhan
@Migi_magid11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
@ETH
@Truman Show
Benim ev de öyle. Bugün tuttum kolundan oturttum yerine....
Yemek çorba, şnitzel, salata.... oğlanın et yemesi zorunlu olduğu ve en sevdiği et türü şnitzel olduğu için dönüp dolaşıp şnitzel yapıyoruz

Benim ev de öyle. Bugün tuttum kolundan oturttum yerine....
Yemek çorba, şnitzel, salata.... oğlanın et yemesi zorunlu olduğu ve en sevdiği et türü şnitzel olduğu için dönüp dolaşıp şnitzel yapıyoruz
Olsun canım. Ellerine sağlık. Hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz sonuçta 🤭🤭

X