- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.661
Teşekkür ederim canım ama annem ana menüyü değiştirdi tavuğu mangal yapacakkkNe güzel hepiniz el birliğiyle yapmışsınız. Afiyetle yiyin inşallah canım.
Eline sağlık canım. Nasıl oldun?Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Eşim iş başı yaptığı için iş başa düştü. Dünden kalan tavukları dittim, tavuklu pilav yapacağım inşallah. Tavuğun suyuna da mercimek çorbası yaptım. Yanına da kereviz salatası var. Rabbim bereket versin. Allah annelere de ev hanımlarına da ( çalışanlar da ev hanımı. Öyle bir ayrım yapmıyorum) kuvvet versin. Biz hasta olunca her şey aksıyor
Siz nasılsınız? Akşama ne yemek var? ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
@O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
@ETH
Pırasa ve karnabahar kızartmasıSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Eşim iş başı yaptığı için iş başa düştü. Dünden kalan tavukları dittim, tavuklu pilav yapacağım inşallah. Tavuğun suyuna da mercimek çorbası yaptım. Yanına da kereviz salatası var. Rabbim bereket versin. Allah annelere de ev hanımlarına da ( çalışanlar da ev hanımı. Öyle bir ayrım yapmıyorum) kuvvet versin. Biz hasta olunca her şey aksıyor
Kmsl Hnd
C Cay6
@O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
@ETH
Ellerine sağlık canım. Elindeki malzeme ile en zengin yemeği bulmuşsun.Buldum yemeği. Kıymalı tirit yapacağım. Yanına da çilekli puding :)
Hayırdır inşallah,Canim hicbirsey yapmak istemiyr dha kahvalti bile yapmadim .
Helal olsun super anneTeşekkür ederim canım ama annem ana menüyü değiştirdi tavuğu mangal yapacakkk
Bugün daha iyiyim. Öksürüğüm yokEline sağlık canım. Nasıl oldun?
Ben fırında köfte patates yapacağım insallah.
Sebzeli menüPırasa ve karnabahar kızartması
Öyle olmuşBugün çoğumuzda tavuk var sanırım. :)
Ben de dün mercimek çorbası pişirmiştim. Eve gidince fırında tavuk şiş ve patates püresi yapma niyetim var bakalım.
Şükür canım. Her yerimiz birbiriyle bağlantılı, bir yerden patlak verdi mi başka bir yerden de vuruyor maalesef..Bugün daha iyiyim. Öksürüğüm yok
Teşekkür ederim canım. Bağışıklığımız düştü, psikolojik olarak bir düşmeye gör hemen hastalık vuruyor iste.
Sen nasılsın? Durumunuz nasıl
Bu arada ellerine sağlık canım.
Biz kzimla hamburger partisi verdikHayırdır inşallah,
Bugün de yapmayıver o zaman.
Çay koyarsın kahvaltı edersiniz ne olacak sanki
Bende arpa şehriye çorbası fırında tavuk patates merak ediyorum nası olcakSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Eşim iş başı yaptığı için iş başa düştü. Dünden kalan tavukları dittim, tavuklu pilav yapacağım inşallah. Tavuğun suyuna da mercimek çorbası yaptım. Yanına da kereviz salatası var. Rabbim bereket versin. Allah annelere de ev hanımlarına da ( çalışanlar da ev hanımı. Öyle bir ayrım yapmıyorum) kuvvet versin. Biz hasta olunca her şey aksıyor
Kmsl Hnd
C Cay6
@O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
@Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
@ETH
InşallahAleyküm selamUmarım çabuk toplarsın kendini. Ben et kizartacagim pilav salata ve pilav olur yanına
Rabbim daha iyi etsin inşallahK
Şükür canım. Her yerimiz birbiriyle bağlantılı, bir yerden patlak verdi mi başka bir yerden de vuruyor maalesef..
Bende iyiyim, hafif bulantım ve akşam yemeğinden sonra gelen uyku dışında hamile olduğumu anlamıyorumbirde evde minik bir cadı olunca naz yapacak halinde olmuyor
Afiyet olsun canım. İyi yapmışsınız.Biz kzimla hamburger partisi verdik
Az ispanak pilav var yerse esim onu yer artik biz de acikirsak pilav yogurt meyve vsvar cok sukur biseyler