Ocağınıza Düştüm 😋

Selam kızlar esnek çalışmadan ötürü ben bugün evdeyim. Sabahın 10'undan beri deli gibi temizlik yapıyorum😅 ocağı öyle bir sildim ki şimdi yemek yapip kirletmek istemiyorum aslında 😅😅🤭 ben daha karar vermemekle birlikte belki buzluktan haşlanmış kuru fasulye yaparım ama kararsızım
Şimdi ocagi sildigin için mi yemek yapmak istemiyorsun yoksa zaten istemiyordun da bahane mi oldu 🤔🤔🤔🤣🤣🤣🤣

selamlar. esim az once acikmis geldi cay peynirli yumurta vs yaptim. şimdide çocuklarla kendime karnabahar kizartiyorum. ay benimde canim hic bisey istemedi zoraki yaptim bunuda. gene hiçbişey anlamadan aksam oldu :KK70: gec uyanmaktan sanirim yetisemiyorum yaaa. gec dedigim de 9 :KK70: ama yarin 7de basliycam gune kararliyim

Şimdi ocagi sildigin için mi yemek yapmak istemiyorsun yoksa zaten istemiyordun da bahane mi oldu 🤔🤔🤔🤣🤣🤣🤣
Ahahaha bilmiyorum😅😅😅 ama ocak da haklı sebep ocağım siyah benim o kadar zor ki temizliği her öğünden sonra silmeme rağmen su bile leke yapıyor 😑 şimdi o kadar güzel sildim ki kendimi görüyorum cam gibi 😅 eşim akıl verdi fırında patates köfte gibi bir şey yapicam, Allah'tan buzlukta daha önceden yaptığım köfteler var. Onları çıkardım 😅😅😅

Selamlar herkese,

Bugün dipköşe temizlik yaptım sonrasında biraz halsizleştim rahatsız oldum(sanırım bünyem kaldırmadı :KK70: ) o yüzden dışarıdan söylemek zorunda kaldık yedik bile bu saate kalmadım. Akşam kesin acıkırım bide bugün 21 aralık en uzun gece yandık yandık kesin acıkırım :halay:

X