- 13 Mart 2019
- 12.853
- 41.435
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.621
Selamun aleykum kızlar, nasılsınız? Ben de rahatsızlanmışım. Yemek işini eşime bıraktım. Buzlukta bir buçuk somon var. Bir şeyler yapar artık. Size de kolay gelsin. Rabbim soframıza bereket versin. Ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Devitamini
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. Göğsüm sızlıyor ve de öksürüyorum. Koronaya benzemiyor ama yine de tedirgin olmuyor değilim
Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey değildir.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. Göğsüm sızlıyor ve de öksürüyorum. Koronaya benzemiyor ama yine de tedirgin olmuyor değilim
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. Göğsüm sızlıyor ve de öksürüyorum. Koronaya benzemiyor ama yine de tedirgin olmuyor değilim
İnşallah değilsinizdir.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. Göğsüm sızlıyor ve de öksürüyorum. Koronaya benzemiyor ama yine de tedirgin olmuyor değilim
Bugün daha da arttı öksürük başka belirti yok. Farenjit galiba ama psikolojimiz bozuldu. Her şeyi o zannediyoruz.İnşallah değilsinizdir.
Çok geçmiş olsun
Hayırlı sabahlar canım, test yaptıracak mısın?Bugün daha da arttı öksürük başka belirti yok. Farenjit galiba ama psikolojimiz bozuldu. Her şeyi o zannediyoruz.
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar canım, test yaptıracak mısın?
İnşallah değildir çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsunSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
Bugün dune göre aynıyım. Korona belirtisi yok çok şükür. Bir tabir var ya, ölümü gösterip sıtmaya razı etmek diye. Korona olmasın da ne olursa olsun düşüncesi oluştu hepimizde.
Burada hastaneler çok riskli, o yüzden yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah.
Evi toparladım , süpürdüm. Yemeği eşime bıraktım yine. Eşimin de durun yemekleri kolayına geliyor. Fırında tüm tavuk yapacakmış. Size kolay gelsin. Rabbim sofralarımıza bereket versin. ❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Devitamini
As canım geçmiş olsun. Bizde bir pazar klasiği etli ekmek vardı yanında da ayranSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
Bugün dune göre aynıyım. Korona belirtisi yok çok şükür. Bir tabir var ya, ölümü gösterip sıtmaya razı etmek diye. Korona olmasın da ne olursa olsun düşüncesi oluştu hepimizde.
Evi toparladım , süpürdüm. Yemeği eşime bıraktım yine. Eşimin de durun yemekleri kolayına geliyor. Fırında tüm tavuk yapacakmış. Size kolay gelsin. Rabbim sofralarımıza bereket versin. ❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Devitamini
Tekrar geçmiş olsun canım.Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Devitamini
Fesleğenim umarım değildir ama gençlerde korona her çeşit olabilirmiş. Bence gene de sen kendini öncelikle eşinden ayır. Nolur nolmaz test de vermek gerekir diye düşünüyorum. Senin annen ve kardeşlerin var mıydı destek olabilecek canım?Bugün daha da arttı öksürük başka belirti yok. Farenjit galiba ama psikolojimiz bozuldu. Her şeyi o zannediyoruz.
Çok geçmiş olsun.Ne güzel eşinin mutfağa girebilmesiSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia