- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.641
Oh afiyet olsun.tüm tavuğu fırına önce haşlayıp öylemi veriyorsunuz yoksa baharatlayip direkmi. Bende önümüzdeki günlerde yapmayı düşünüyorumSelamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
Bugün dune göre aynıyım. Korona belirtisi yok çok şükür. Bir tabir var ya, ölümü gösterip sıtmaya razı etmek diye. Korona olmasın da ne olursa olsun düşüncesi oluştu hepimizde.
Burada hastaneler çok riskli, o yüzden yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah.
Evi toparladım , süpürdüm. Yemeği eşime bıraktım yine. Eşimin de durun yemekleri kolayına geliyor. Fırında tüm tavuk yapacakmış. Size kolay gelsin. Rabbim sofralarımıza bereket versin. ❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
@ETH
Oh afiyet olsun.tüm tavuğu fırına önce haşlayıp öylemi veriyorsunuz yoksa baharatlayip direkmi. Bende önümüzdeki günlerde yapmayı düşünüyorum
Salçalı makarna yapcam.çocuklar seviyor.yanına ayran turşu Turp .Herkeslere afiyet olsun
Maalesef destek olabilecek kimse yok. Eşimden kendimi ayirayim da iki küçük çocuğum var.Fesleğenim umarım değildir ama gençlerde korona her çeşit olabilirmiş. Bence gene de sen kendini öncelikle eşinden ayır. Nolur nolmaz test de vermek gerekir diye düşünüyorum. Senin annen ve kardeşlerin var mıydı destek olabilecek canım?
Önceden direkt atıyordum ama şimdi biraz haşlayıp öyle atıyorum. Ama bugün çocuklar çok acıkınca düdüklüde haşlayıp patatesle yedik.Oh afiyet olsun.tüm tavuğu fırına önce haşlayıp öylemi veriyorsunuz yoksa baharatlayip direkmi. Bende önümüzdeki günlerde yapmayı düşünüyorum
Salçalı makarna yapcam.çocuklar seviyor.yanına ayran turşu Turp .Herkeslere afiyet olsun
Ben iş yerine mücver de götürüyorum, ama eğer soğuk sevmiyorsanız salata domates marul üzerine tan balığı koyarak salata yapabilirsiniz. Yemeğim olmadığı zaman kurtarıcı oluyor benim içinGeçmiş olsun tekrar Fesleğen hanım. :)
Ben bi mücver yapıcam ama yarına işyerime de götürmek için. Başka ne yapsam bilemedim. Çorba falan hiçbir şey yok evde.
Sağol canım. Denicem bir günFesleğen hanım belki daha farklı yapıyordur ama ben direkt soslayıp fırın poşetine atıyorum. Haşlamaya gerek yok gayet güzel pişiyor.
Oy acıkmıslarmi kuzucuklar afiyet olsun.peki haslayarakmı güzel direkmi atıncaÖnceden direkt atıyordum ama şimdi biraz haşlayıp öyle atıyorum. Ama bugün çocuklar çok acıkınca düdüklüde haşlayıp patatesle yedik.
Değildir inşallah ya.ama yinede dikkatli olun .Bugün daha da arttı öksürük başka belirti yok. Farenjit galiba ama psikolojimiz bozuldu. Her şeyi o zannediyoruz.
Vaktin varsa fırında çok tut ama vaktin yoksa önce başka sonra fırında kızart. Önce başlayıp sonra kızartmak daha iyi oldu sankiOy acıkmıslarmi kuzucuklar afiyet olsun.peki haslayarakmı güzel direkmi atınca
Teşekkür ederim ablacımGünaydıııııııınn feslegenim
Menün çok güzel.afiyetler olsun.
Pırasa ve tavuklu bulgur pilavı var bende. Dün akşam pişirdim.
Yemek derdim yok düşüncesi müthiş iyi hissettiriyor.Teşekkür ederim ablacım
Kafan na kadar rahat şimdi değil mi
Selqm cqnim annemdeyim ablamda gelecek bizim menumuzdeSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Eşim iş başı yaptığı için iş başa düştü. Dünden kalan tavukları dittim, tavuklu pilav yapacağım inşallah. Tavuğun suyuna da mercimek çorbası yaptım. Yanına da kereviz salatası var. Rabbim bereket versin. Allah annelere de ev hanımlarına da ( çalışanlar da ev hanımı. Öyle bir ayrım yapmıyorum) kuvvet versin. Biz hasta olunca her şey aksıyor
Siz nasılsınız? Akşama ne yemek var? ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
@ETH
Çok utandım şimdiYemek derdim yok düşüncesi müthiş iyi hissettiriyor.
Senin bu güzel sayfan da ayrıca bize ilham veriyor.
Ne güzel hepiniz el birliğiyle yapmışsınız. Afiyetle yiyin inşallah canım.Selqm cqnim annemdeyim ablamda gelecek bizim menumuzde
Firin tavuk
Pilav
Corba
Salata
Ispanaklı borek
Lokma tatlisi (annem yapiyor)
Profiterol (ben yapiyorum)
Havuclu cevizli kek (ablam yapmis getirecek)