Ocağınıza Düştüm 😋

Oh afiyet olsun.tüm tavuğu fırına önce haşlayıp öylemi veriyorsunuz yoksa baharatlayip direkmi. Bende önümüzdeki günlerde yapmayı düşünüyorum
Salçalı makarna yapcam.çocuklar seviyor.yanına ayran turşu Turp .Herkeslere afiyet olsun

Fesleğen hanım belki daha farklı yapıyordur ama ben direkt soslayıp fırın poşetine atıyorum. Haşlamaya gerek yok gayet güzel pişiyor.

Maalesef destek olabilecek kimse yok. Eşimden kendimi ayirayim da iki küçük çocuğum var.

Önceden direkt atıyordum ama şimdi biraz haşlayıp öyle atıyorum. Ama bugün çocuklar çok acıkınca düdüklüde haşlayıp patatesle yedik.

Geçmiş olsun tekrar Fesleğen hanım. :)

Ben bi mücver yapıcam ama yarına işyerime de götürmek için. Başka ne yapsam bilemedim. Çorba falan hiçbir şey yok evde.
Ben iş yerine mücver de götürüyorum, ama eğer soğuk sevmiyorsanız salata domates marul üzerine tan balığı koyarak salata yapabilirsiniz. Yemeğim olmadığı zaman kurtarıcı oluyor benim için

Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Eşim iş başı yaptığı için iş başa düştü. Dünden kalan tavukları dittim, tavuklu pilav yapacağım inşallah. Tavuğun suyuna da mercimek çorbası yaptım. Yanına da kereviz salatası var. Rabbim bereket versin. Allah annelere de ev hanımlarına da ( çalışanlar da ev hanımı. Öyle bir ayrım yapmıyorum ) kuvvet versin. Biz hasta olunca her şey aksıyor
Siz nasılsınız? Akşama ne yemek var? ❤❤❤

Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
@ETH

Selqm cqnim annemdeyim ablamda gelecek bizim menumuzde

Firin tavuk
Pilav
Corba
Salata
Ispanaklı borek
Lokma tatlisi (annem yapiyor)
Profiterol (ben yapiyorum)
Havuclu cevizli kek (ablam yapmis getirecek)

Ben tek kişiyim ama dön dolaş hep aynı şeyleri yapıyormuşum gibi geliyor yeni fikirler için bu başlığa bakacağım sık sık.

Bugün havuçlu arpa şehriye pilavı ile taze fasulyeyi hafif zeytinyağında kavurup üstüne sarmısaklı yoğurt dökeceğim. Yanına bir de salata

Hepinize afiyet olsun.

Selqm cqnim annemdeyim ablamda gelecek bizim menumuzde

Firin tavuk
Pilav
Corba
Salata
Ispanaklı borek
Lokma tatlisi (annem yapiyor)
Profiterol (ben yapiyorum)
Havuclu cevizli kek (ablam yapmis getirecek)
Ne güzel hepiniz el birliğiyle yapmışsınız. Afiyetle yiyin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…