- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.681
Şimdi ocagi sildigin için mi yemek yapmak istemiyorsun yoksa zaten istemiyordun da bahane mi olduSelam kızlar esnek çalışmadan ötürü ben bugün evdeyim. Sabahın 10'undan beri deli gibi temizlik yapıyorumocağı öyle bir sildim ki şimdi yemek yapip kirletmek istemiyorum aslında ben daha karar vermemekle birlikte belki buzluktan haşlanmış kuru fasulye yaparım ama kararsızım
Allah kabul etsin canım. İlk defa mı yapıyorsun fırında tavuk patates? Çok güzel ve kolay oluyor.Bende arpa şehriye çorbası fırında tavuk patates merak ediyorum nası olcakbide pilav orucum bi açıktım ki
İlk kez deniycem bakalım güzel olur inşallah :) sizinde ellerinize sağlık.Ellerine sağlık canım. Elindeki malzeme ile en zengin yemeği bulmuşsun.
Ahahaha bilmiyorumŞimdi ocagi sildigin için mi yemek yapmak istemiyorsun yoksa zaten istemiyordun da bahane mi oldu
Oh bensiz yiyin bakalimSelqm cqnim annemdeyim ablamda gelecek bizim menumuzde
Firin tavuk
Pilav
Corba
Salata
Ispanaklı borek
Lokma tatlisi (annem yapiyor)
Profiterol (ben yapiyorum)
Havuclu cevizli kek (ablam yapmis getirecek)
Anladım canım. Eşim zaten tavuğu çok pişmiş yer yoksa yemez.bende iyice nar gibi kizartırimVaktin varsa fırında çok tut ama vaktin yoksa önce başka sonra fırında kızart. Önce başlayıp sonra kızartmak daha iyi oldu sanki
Hazır mantı değil mi diğer türlüsüne pratik dememişsinizdir değill miiBende sabah dip köşe temizlik yaptım. Öğleden sonrada Dersimiz olduğu için pratik yemek düşündüm. Ve mantı yaptım. İyi oldu valla
Ellerine sağlık canım. Hem temizlik için hem yemekler içinBende sabah dip köşe temizlik yaptım. Öğleden sonrada Dersimiz olduğu için pratik yemek düşündüm. Ve mantı yaptım. İyi oldu valla
Haberim yoktu canım. Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahFeslegen Kokulu Nane Babam vefat etti canım bir süre siteye giremicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Başın sağ olsun, Allah sabır versinFeslegen Kokulu Nane Babam vefat etti canım bir süre siteye giremicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin...Feslegen Kokulu Nane Babam vefat etti canım bir süre siteye giremicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar
başınız sağolsun mekanı cennet olsun insallahFeslegen Kokulu Nane Babam vefat etti canım bir süre siteye giremicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Yok canim☺Hazır mantı değil mi diğer türlüsüne pratik dememişsinizdir değill mii
Sağol canım benim.Nasılsıniz daha iyisindir insallahEllerine sağlık canım. Hem temizlik için hem yemekler için
Başın sağolsun canım. Nurlar içinde yatsın baban.Feslegen Kokulu Nane Babam vefat etti canım bir süre siteye giremicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar