Ocağınıza Düştüm 😋

Şimdi ocagi sildigin için mi yemek yapmak istemiyorsun yoksa zaten istemiyordun da bahane mi oldu

selamlar. esim az once acikmis geldi cay peynirli yumurta vs yaptim. şimdide çocuklarla kendime karnabahar kizartiyorum. ay benimde canim hic bisey istemedi zoraki yaptim bunuda. gene hiçbişey anlamadan aksam oldu gec uyanmaktan sanirim yetisemiyorum yaaa. gec dedigim de 9 ama yarin 7de basliycam gune kararliyim

Şimdi ocagi sildigin için mi yemek yapmak istemiyorsun yoksa zaten istemiyordun da bahane mi oldu
Ahahaha bilmiyorum ama ocak da haklı sebep ocağım siyah benim o kadar zor ki temizliği her öğünden sonra silmeme rağmen su bile leke yapıyor şimdi o kadar güzel sildim ki kendimi görüyorum cam gibi eşim akıl verdi fırında patates köfte gibi bir şey yapicam, Allah'tan buzlukta daha önceden yaptığım köfteler var. Onları çıkardım

Selamlar herkese,

Bugün dipköşe temizlik yaptım sonrasında biraz halsizleştim rahatsız oldum(sanırım bünyem kaldırmadı ) o yüzden dışarıdan söylemek zorunda kaldık yedik bile bu saate kalmadım. Akşam kesin acıkırım bide bugün 21 aralık en uzun gece yandık yandık kesin acıkırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…