- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.701
Elhamdülillah daha iyiyiz. Kızımın da uykuları düzeldi. Ağrıdan uyumuyormuş demek kiSağol canım benim.Nasılsıniz daha iyisindir insallah
@Coolpeople basın sağolsunSelamun aleykum kızlar. Fiziksel olarak daha iyiyim ama vefat haberleri aldıkça çok üzülüyorum. @Coolpeople nin babası vefat etmiş. Dualarınızı eksik etmeyin.
Hazır eristeden kesme asi yapacağım inşallah. Siz ne yapacaksın? Allah bereket versin. Ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
@ETH
Kolay gelsin yeter canım. Allah bereket versin.Dünden Mercimek çorbası ve Özbek pilavı kaldı bugün ıspanak yapacağım sanırım
Günaydın canımSelamun aleykum kızlar. Fiziksel olarak daha iyiyim ama vefat haberleri aldıkça çok üzülüyorum. @Coolpeople nin babası vefat etmiş. Dualarınızı eksik etmeyin.
Hazır eristeden kesme asi yapacağım inşallah. Siz ne yapacaksın? Allah bereket versin. Ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
@ETH
Bebeğim ben de bu sabah durumunu görünce aynı şeyi düşündüm. Meleğim neredeki dedim... İyiyim canım. Derslerden firsat buldukça bakıyorum mesajlara ama genel olarak herkesin keyfi olmayınca ben de konusmuyorum... Feslegenim sağ olsun toparlıyor bizi....Elhan Bayagidir görmüyorum ablam nasilsin ...
Şükür abla dersler bizi mahvetti sabah 8 de başlıyor akşam 8 e kadar ders var bizim evde öğlen arası var sadece tam gün ders yaniBebeğim ben de bu sabah durumunu görünce aynı şeyi düşündüm. Meleğim neredeki dedim... İyiyim canım. Derslerden firsat buldukça bakıyorum mesajlara ama genel olarak herkesin keyfi olmayınca ben de konusmuyorum... Feslegenim sağ olsun toparlıyor bizi....
Aynı düzensizlik bizde de var tatlım...Hastalığın bitip okulun açılmasını dört gözle bekliyoruz. Meğerse ne kadar huzurluymuşuz eskiden kaybedince anladık...Şükür abla dersler bizi mahvetti sabah 8 de başlıyor akşam 8 e kadar ders var bizim evde öğlen arası var sadece tam gün ders yani
Allah öğretmenlerin de yardımcısı olsun ikinci dönem açılacak gibi dedi bizim öğretmenimiz bekliyoruz bakalım herkesi çok yordu bu dönem
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabirlar versinn cook zor anne baba bambaska ...Selamun aleykum kızlar. Fiziksel olarak daha iyiyim ama vefat haberleri aldıkça çok üzülüyorum. @Coolpeople nin babası vefat etmiş. Dualarınızı eksik etmeyin.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
@ETH
Allah rahmet eylesin.Her yönden tükendiğimiz eksildiğimiz bir yıl oldu.Selamun aleykum kızlar. Fiziksel olarak daha iyiyim ama vefat haberleri aldıkça çok üzülüyorum. @Coolpeople nin babası vefat etmiş. Dualarınızı eksik etmeyin.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
@ETH
Canlı ders esnasında ocağa aşure koydum az pişirdim valla☺pistikten sonra aşure yi robottan gećirdim kızım öyle seviyo.Selamun aleykum kızlar. Fiziksel olarak daha iyiyim ama vefat haberleri aldıkça çok üzülüyorum. @Coolpeople nin babası vefat etmiş. Dualarınızı eksik etmeyin.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
@Migi_magid11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
@ETH
Amin canım ben son aylardan korkuyoru. Sıcaklara denk gelecekRabbim daha iyi etsin inşallah
Naz yapmaya fırsat vermiyor cimcimeler.
Başın sağolsun canım . Rabbim sabır versin. Babana da Allah rahmet eylesin..Feslegen Kokulu Nane Babam vefat etti canım bir süre siteye giremicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Benim sabahtan çarşıda işim vardı canım gelince hemen bir mercimek çorbası yaptım. Tavaya da tavuk baget attim. Ben canlı dersteyken yavaş yavaş pisti. Ev halkı toplanirsa yiyeceğiz inşallah..Selamun aleykum kızlar. Fiziksel olarak daha iyiyim ama vefat haberleri aldıkça çok üzülüyorum. @Coolpeople nin babası vefat etmiş. Dualarınızı eksik etmeyin.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia