Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar, nasılsınız? Ben de rahatsızlanmışım. Yemek işini eşime bıraktım. Buzlukta bir buçuk somon var. Bir şeyler yapar artık. Size de kolay gelsin. Rabbim soframıza bereket versin. Ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ❤❤❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@Migi_magid11
@Sumeyye07
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Devitamini Devitamini

Aleyküm selam canım geçmiş olsun
Bende bugün gün menüsü tarzı bi şeyler düşünüyorum kısır poğaç tatlı falan
İnşallah yapabilirim tabi 🙄

geçmiş olsun canım.. bizde dunku yemekler var sebzeli mercimek ve nohutlu pilav. ins esim gelirde biter yemekler baya bol cunku :// bugun rahatm bde aliskanlik oldu oturup oturup aksam esim glmeden once evi temizlemek bulasiklara bile elim gitmiyo suan.aksam bi enerji geliyo anlamadim

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. Göğsüm sızlıyor ve de öksürüyorum. Koronaya benzemiyor ama yine de tedirgin olmuyor değilim 🙄🙄

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. Göğsüm sızlıyor ve de öksürüyorum. Koronaya benzemiyor ama yine de tedirgin olmuyor değilim 🙄🙄
Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey değildir.
Bizde de bugün et sote ve pilav var. Ama pilav dünden..

Geçmiş olsun. Soğuk almış da olabilirsiniz, bir süre gözlemleyin kendinizi bence. Umarım covid değildir.

Dün yemek yapmaya mecalim olmadığı için tantuni söylemiştik. Bugün kremalı mantar çorbası, fırında soslu karnabahar kızartması ve roka salatası yaptım. Bir de pazardan balkabağı almıştım, onun tatlısını yapacağım. Üşenmezsem belki kestane de közlerim, pazardan aldığım kestane tam kuzuymuş.

Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
Bugün dune göre aynıyım. Korona belirtisi yok çok şükür. Bir tabir var ya, ölümü gösterip sıtmaya razı etmek diye. Korona olmasın da ne olursa olsun düşüncesi oluştu hepimizde. 🙈
Burada hastaneler çok riskli, o yüzden yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah.

Evi toparladım , süpürdüm. Yemeği eşime bıraktım yine. Eşimin de durun yemekleri kolayına geliyor. Fırında tüm tavuk yapacakmış. Size kolay gelsin. Rabbim sofralarımıza bereket versin. ❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd

C Cay6

O1deren87 O1deren87

-Adel- -Adel-

Z zeLina

1 1mirac

@Blue_Perii

@Minik Meleklerim

H hasbeenandgone

Astoria Astoria

@Axelia

Elhan Elhan

@Migi_magid11

@Sumeyye07

Alyaliya Alyaliya

@morkagit

@Coolpeople

Devitamini Devitamini

Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar. Beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
Bugün dune göre aynıyım. Korona belirtisi yok çok şükür. Bir tabir var ya, ölümü gösterip sıtmaya razı etmek diye. Korona olmasın da ne olursa olsun düşüncesi oluştu hepimizde. 🙈

Evi toparladım , süpürdüm. Yemeği eşime bıraktım yine. Eşimin de durun yemekleri kolayına geliyor. Fırında tüm tavuk yapacakmış. Size kolay gelsin. Rabbim sofralarımıza bereket versin. ❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd

C Cay6

O1deren87 O1deren87

-Adel- -Adel-

Z zeLina

1 1mirac

@Blue_Perii

@Minik Meleklerim

H hasbeenandgone

Astoria Astoria

@Axelia

Elhan Elhan

@Migi_magid11

@Sumeyye07

Alyaliya Alyaliya

@morkagit

@Coolpeople

Devitamini Devitamini
Çok geçmiş olsun 💐 inşallah bişey çıkmaz

Kmsl Hnd Kmsl Hnd

C Cay6

O1deren87 O1deren87

-Adel- -Adel-

Z zeLina

1 1mirac

@Blue_Perii

@Minik Meleklerim

H hasbeenandgone

Astoria Astoria

@Axelia

Elhan Elhan

@Migi_magid11

@Sumeyye07

Alyaliya Alyaliya

@morkagit

@Coolpeople

Devitamini Devitamini
As canım geçmiş olsun. Bizde bir pazar klasiği etli ekmek vardı yanında da ayran

Kmsl Hnd Kmsl Hnd

C Cay6

O1deren87 O1deren87

-Adel- -Adel-

Z zeLina

1 1mirac

@Blue_Perii

@Minik Meleklerim

H hasbeenandgone

Astoria Astoria

@Axelia

Elhan Elhan

@Migi_magid11

@Sumeyye07

Alyaliya Alyaliya

@morkagit

@Coolpeople

Devitamini Devitamini
Tekrar geçmiş olsun canım.
Bende tavuk başlıyorum. Çorba ve tavuklu pilav düşündüm şimdilik..

Bugün daha da arttı öksürük başka belirti yok. Farenjit galiba ama psikolojimiz bozuldu. Her şeyi o zannediyoruz.
Fesleğenim umarım değildir ama gençlerde korona her çeşit olabilirmiş. Bence gene de sen kendini öncelikle eşinden ayır. Nolur nolmaz test de vermek gerekir diye düşünüyorum. Senin annen ve kardeşlerin var mıydı destek olabilecek canım?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd

C Cay6

O1deren87 O1deren87

-Adel- -Adel-

Z zeLina

1 1mirac

@Blue_Perii

@Minik Meleklerim

H hasbeenandgone

Astoria Astoria

@Axelia

Elhan Elhan

@Migi_magid11

@Sumeyye07

Alyaliya Alyaliya

@morkagit

@Coolpeople

Devitamini Devitamini
Çok geçmiş olsun.Ne güzel eşinin mutfağa girebilmesi 😂 ben de yeşil fasulye ve kuskus pilavı yapacağım dünden iki tane lahmacunum ve çorbam da var.

X