- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.601
A evet biliyorum bonusu. Allah rahmet eylesin.okurum canimSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Küçük kızımı sağlık ocağına götürdüm. Boğazında enfeksiyon varmış.
Her halde ondan uyumuyordu. Bir de çoğunuz tanırsınızBonus arkadaşımızın annesi vefat etti.
Allah'tan rahmet diliyorum. Siz de ruhuna bir fatiha okursanız biraz daha ferahlar belki.
Hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini
geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Küçük kızımı sağlık ocağına götürdüm. Boğazında enfeksiyon varmış.
Her halde ondan uyumuyordu. Bir de çoğunuz tanırsınızBonus arkadaşımızın annesi vefat etti.
Allah'tan rahmet diliyorum. Siz de ruhuna bir fatiha okursanız biraz daha ferahlar belki.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini
Olsun kızın iyi olsun daAllah razı olsun hepinizden. Çok teşekkür ederim. ❤❤❤
Bu akşam kahvaltı yaparız artık. Allah bereket versin
As canım. Çok geçmiş olsun.Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Küçük kızımı sağlık ocağına götürdüm. Boğazında enfeksiyon varmış.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini
Geçmiş olsun kızına canım. Çabucak iyileşsin inşallahSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Küçük kızımı sağlık ocağına götürdüm. Boğazında enfeksiyon varmış.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini
Merhaba canım. Çok geçmiş olsun kuzuya demek huzursuzluğu ondanmış kıyamam ya..Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Küçük kızımı sağlık ocağına götürdüm. Boğazında enfeksiyon varmış.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini
aleykum selam canim.geçmiş olsun.noldu size.dikkat edin.sıcak şeyler için. Bol bol dinlen canım.Selamun aleykum kızlar, nasılsınız? Ben de rahatsızlanmışım. Yemek işini eşime bıraktım. Buzlukta bir buçuk somon var. Bir şeyler yapar artık. Size de kolay gelsin. Rabbim soframıza bereket versin. Ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini
As canım. Çok geçmiş olsun. Dua edeyim sana.....Selamun aleykum kızlar, nasılsınız? Ben de rahatsızlanmışım. Yemek işini eşime bıraktım. Buzlukta bir buçuk somon var. Bir şeyler yapar artık. Size de kolay gelsin. Rabbim soframıza bereket versin. Ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini
Aleyküm selam. Çok geçmiş olsun.Selamun aleykum kızlar, nasılsınız? Ben de rahatsızlanmışım. Yemek işini eşime bıraktım. Buzlukta bir buçuk somon var. Bir şeyler yapar artık. Size de kolay gelsin. Rabbim soframıza bereket versin. Ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini
Aleyküm selam :) Geçmiş olsun neyin var canım?Selamun aleykum kızlar, nasılsınız? Ben de rahatsızlanmışım. Yemek işini eşime bıraktım. Buzlukta bir buçuk somon var. Bir şeyler yapar artık. Size de kolay gelsin. Rabbim soframıza bereket versin. Ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Devitamini
Aleyküm selam canım çoook geçmiş olsun. Benimde dünden kebabım kaldı, dün cacıkta yapmıştım ondada var. Bugün onları yeriz. Aöf ikinci üniversite sınavlarım var bugün onlara hem çalışıyorum hem giriyorum bayağı ders dolu bir gün :)Selamun aleykum kızlar, nasılsınız? Ben de rahatsızlanmışım. Yemek işini eşime bıraktım. Buzlukta bir buçuk somon var. Bir şeyler yapar artık. Size de kolay gelsin. Rabbim soframıza bereket versin. Ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
@Axelia