- 17 Mayıs 2011
- 8.096
- 12.158
- 34
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.321
As canım. Bonusumun annesinin okumaları ile uğraşıyorum.Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocukları dolaşırdım biraz.
Dün lor dolması yaptım ama bugün pişireceğim inşallah. Sabah da mercimek çorbası yaptım. Bugunki yemeğim bunlar. Allah bereket versin. Siz de ne var ne yok? Gelsin menüler
@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@adel8893
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Dünden barbunya pilav vardı.onu eşim yedi.çocuklarda sabahtan düğün çorbası diye tutturdu lar. Bende yaptim.tencereyi bitirdilerSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocukları dolaşırdım biraz.
Dün lor dolması yaptım ama bugün pişireceğim inşallah. Sabah da mercimek çorbası yaptım. Bugunki yemeğim bunlar. Allah bereket versin. Siz de ne var ne yok? Gelsin menüler
@Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@adel8893
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Kereviz, ıspanak, karnabahar, balkabağı, pırasa, bolca meyve ve yeşillik. Bu dönemde çok ihtiyacımız var.
Ellerine sağlık canım. Patatesli karnıyarık bir kere daha yapmıştın sankiHayırlı cumalar herkese. Bende girmisken yazayım belki fikir olur
Yayla çorbası ve karnıyarık yaptım. Karnıyarıklarin birazı patlıcanlı birazı patatesli
Kolay gelsin canım. Inşallah bitmiştir işlerin.Selam kızlar
Hayırlı Cumalar hepinize
Bugün o kadar çok işim var ki yemek yapabilir miyim bilmiyorum. Dün bir gün önceden kalan yemeklerin yanına bir de fırında tavuk kebabı yaptım beşamel soslu,kaşarlı. Bugün o arttı öğlen onu yesek akşama poğaça kek yaparım belki.. İşlerimi bitireyim vakit kalırsa yaparım artık
Börek de çok güzel olur.Kuzu ıspanak, bol bol yeşillik ve pırasa aldım. Karnabahar ve brokoli evde vardı. Pırasayla sebze çorbası ve zeytinyağlısı, ıspanakla da yemeğini yapabilirim ama eşim çok sevmiyor. Belki börek yaparım.
Aman erime normal şekilde kilo ver. Ben de kosusturoyurum ama hala aynıyımFeslegen Kokulu Nane Canım bugün etiketten önce atmıştım mesaj görmedin sanırım :) Poğaça kek ten menüyü yaprak sarmasına çevirdim birden (neyin kafasını yaşıyorsam) öğle yemeğini geç yedik ondan cesaret edebildim. Daha ocakta pişiyor. Yanına da mercimek çorbası yaptım. Birazdan da kalkıp kek yapmayı düşünüyorum
Bugün böyle karışık bir gün bir yandan işe,çocuğun ödevlerine,bir taraftan mutfağa koşuşturuyorum veremediğim kilolaları verdiğimi fark ettim eriyorum resmen
Ohh ne güzel olmuş.Benim yemek bugün dışarıdan olacak ama ben çay yanına çilekli ahududulu kek yaptım.
Afiyet olsun canım. Bir baktım yoktunHayırlı cumalar kızlar.
Benim menümde de etli nohut yemeği ve bulgur pilavı var
Ellerine sağlık canım.Tavuk çorbası
Ispanaklı böbrek
Kabak tatlısı yapıyorum bugün :)
Kolay gelsin canım. Bugün herkes mercimek çorbası yapmış galibaBen hala karar vermedim. Canım da bir şey istemiyor. Ama mercimek çorbası kesin yapacağım canım çekiyor çünkü
Allah razı olsun elhan ablaBende menü yok...
Bugün açız yine evlatlarım, diyordu peder
Bugün açız yine; lakin yarın, ümid ederim
Şaka şaka musakka anca bitti...
Pişirdikleriniz bereketli ve lezzetli olsun herkese şifa olsun.
Hayırlı akşamlar dilerim.
Allah kabul etsin canım. Dur sana yarışma linkini atayım. Orada detaylı yazdım. Olur muAs canım. Bonusumun annesinin okumaları ile uğraşıyorum.
Lor dolmasını bana yazar mısın? Yarın deneyeyim
Ellerine sağlık canım. Kokusu burnuma geldi.Dünden barbunya pilav vardı.onu eşim yedi.çocuklarda sabahtan düğün çorbası diye tutturdu lar. Bende yaptim.tencereyi bitirdiler
Istedinmiydi kiz