Ocağınıza Düştüm 😋

As canım. Bonusumun annesinin okumaları ile uğraşıyorum.
Lor dolmasını bana yazar mısın? Yarın deneyeyim

Dünden barbunya pilav vardı.onu eşim yedi.çocuklarda sabahtan düğün çorbası diye tutturdu lar. Bende yaptim.tencereyi bitirdiler

Kereviz, ıspanak, karnabahar, balkabağı, pırasa, bolca meyve ve yeşillik. Bu dönemde çok ihtiyacımız var.

Kuzu ıspanak, bol bol yeşillik ve pırasa aldım. Karnabahar ve brokoli evde vardı. Pırasayla sebze çorbası ve zeytinyağlısı, ıspanakla da yemeğini yapabilirim ama eşim çok sevmiyor. Belki börek yaparım.

Feslegen Kokulu Nane Canım bugün etiketten önce atmıştım mesaj görmedin sanırım :) Poğaça kek ten menüyü yaprak sarmasına çevirdim birden (neyin kafasını yaşıyorsam) öğle yemeğini geç yedik ondan cesaret edebildim. Daha ocakta pişiyor. Yanına da mercimek çorbası yaptım. Birazdan da kalkıp kek yapmayı düşünüyorum
Bugün böyle karışık bir gün bir yandan işe,çocuğun ödevlerine,bir taraftan mutfağa koşuşturuyorum veremediğim kilolaları verdiğimi fark ettim eriyorum resmen

Kolay gelsin canım. Inşallah bitmiştir işlerin.

Aman erime normal şekilde kilo ver. Ben de kosusturoyurum ama hala aynıyım
Bu arada pişti olduk

Allah razı olsun elhan abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…