-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.281
Evet var ben gecen hafta taze barbunya aldm o da var hemde cok guzeldiPazarda var mı hala taze fasulye
Ben buzluktan çıkardın sandım okurken
Aynen bende yapiyorum onu bazen makarnanin her turlusu gider bizd eAfiyet olsun canım. Bu hafta yemek yaptın ama sanki keyifle yaptın. Aradan çıksın diye yapmadın
Ben makarnayı salçalı kıymalı olsa da yoğurtlarım, bence sakıncası yok
Mis gibi koktu yaa
Ellerinesağlık canım
Gerçekten sağlıksız yemekler neden bu kadar güzel kokuyor ya
Bende her hafta fasülye poşetini görünce böyle oluyorum. Israrla getiriyorPazarda var mı hala taze fasulye
Ben buzluktan çıkardın sandım okurken
Bende barbunya ıslamıstım .biraz ònce ocağa koydum.öğlen biraz patates kızarttım. Dünde akşam eşime marketten mantı aldırdım.onu yaptimSelamun aleykum kızlar. Dün akşam kuru fasulye islattim. Şimdi kalkıp fasulye ve pilav yapacağım inşallah. Yanına da salata
Allah bereket versin. Siz nasılsınız, yemekler ocağa düşsün hadi
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Çocuklarla pazara çıkmadığım içinEvet var ben gecen hafta taze barbunya aldm o da var hemde cok guzeldi
Afiyet şifa olsun canım. Cok severim lahana sarmasını. Ben de yapayım bir günAllah nasip ederse, lahana sarması mercimek corbasi var akşama ..
Afiyet olsun canım. Bayagidir patates kızartması yapmamıştım. Bugün de bir koktu bir koktuBende barbunya ıslamıstım .biraz ònce ocağa koydum.öğlen biraz patates kızarttım. Dünde akşam eşime marketten mantı aldırdım.onu yaptim
Bende bayaģi dir yapmamıştım hatta kızım dedi anne ne zamandır patates yapmiyosun dedi.yapiverdim. canın ćektiyse bi tabak yap Sıcak sıcak ye canimAfiyet olsun canım. Bayagidir patates kızartması yapmamıştım. Bugün de bir koktu bir koktu
Hafta sonu yapayım kahvaltıyaBende bayaģi dir yapmamıştım hatta kızım dedi anne ne zamandır patates yapmiyosun dedi.yapiverdim. canın ćektiyse bi tabak yap Sıcak sıcak ye canim
Ben de esime birakip cikiyordum . C.tesi yarim gun calisiyor iyioluyordu da yasaklarda tabiki pazar olmayacak bi sureÇocuklarla pazara çıkmadığım için
Bende de şinitzel, patates kızartması ve salata vardı. Tam çocuk menüsüSelamun aleykum kızlar. Dün akşam kuru fasulye islattim. Şimdi kalkıp fasulye ve pilav yapacağım inşallah. Yanına da salata
Allah bereket versin. Siz nasılsınız, yemekler ocağa düşsün hadi
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
@adel8893
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Eşim gidiyor zaten de hiç taze fasulye ile gelmedi.Pazara cikmadgmda ben zor menu olusturuyorm ya pazar bereketli oluyor esine soylesen o gitse gitmezmiFeslegen Kokulu Nane
Her şey çocuklar için kızBende de şinitzel, patates kızartması ve salata vardı. Tam çocuk menüsü
Afiyet olsun canım.Lahana sarmasi tarhana corbasi firinda cipura