-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.301
Bu zamana kadar olanlar iyiydi yine ama bu haftaki taze değildi kesinlikleEşim gidiyor zaten de hiç taze fasulye ile gelmedi.
Ben de yok zannediyordum
Ay cok guldum yaaEşim gidiyor zaten de hiç taze fasulye ile gelmedi.
Ben de yok zannediyordum
Uçuk kaçıktır fiyatı bir deBu zamana kadar olanlar iyiydi yine ama bu haftaki taze değildi kesinlikle
Fiyatını da hiç sormadımUçuk kaçıktır fiyatı bir de
Selamun aleykum kızlar. Dün akşam kuru fasulye islattim. Şimdi kalkıp fasulye ve pilav yapacağım inşallah. Yanına da salata
Allah bereket versin. Siz nasılsınız, yemekler ocağa düşsün hadi
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Kereviz, ıspanak, karnabahar, balkabağı, pırasa, bolca meyve ve yeşillik. Bu dönemde çok ihtiyacımız var.Selamlar,
Dün fırında somon yapmıştım. Pazara gideyim diyorum bugün. Alacağım sebzeye göre yemeği seçeceğim, ne alsam acaba?
Eline sağlık canım. Olabilir bazen.slm kizlar dun yazmadm galiba yogurt corbasi yapmstm yaa bde pogaca yapiyim dedim nazar mi degdi ne olduysa hamurun sekeri fazla kacmis duzgunde mayalanmadi tadi iyi degildi ama esim yedi..
gecen kek yaptim kabarmasi vs cok guzel oldu ama lastik gibi oldu :/ firinda da bi sıkıntı var ama anlayamadim
bugunde balik kizartcam
Afiyet olsun kuzumSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocukları dolaşırdım biraz.
Dün lor dolması yaptım ama bugün pişireceğim inşallah. Sabah da mercimek çorbası yaptım. Bugunki yemeğim bunlar. Allah bereket versin. Siz de ne var ne yok? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Benim yemek bugün dışarıdan olacak ama ben çay yanına çilekli ahududulu kek yaptım.Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocukları dolaşırdım biraz.
Dün lor dolması yaptım ama bugün pişireceğim inşallah. Sabah da mercimek çorbası yaptım. Bugunki yemeğim bunlar. Allah bereket versin. Siz de ne var ne yok? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Tavuk çorbasıSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocukları dolaşırdım biraz.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl