Ocağınıza Düştüm 😋

Canım ellerine sağlık gün bitti ama yienede yazayım
Dün sulu köfteyi yemek nasip olmadı
O yüzden bugün yanına mercimek çorbası yaptım bide noodle yaptım
Yanına da salata yapmıştım
Herkesin ellerine sağlık

slm kizlar dun yazmadm galiba yogurt corbasi yapmstm yaa bde pogaca yapiyim dedim nazar mi degdi ne olduysa hamurun sekeri fazla kacmis duzgunde mayalanmadi tadi iyi degildi ama esim yedi..

gecen kek yaptim kabarmasi vs cok guzel oldu ama lastik gibi oldu :/ firinda da bi sıkıntı var ama anlayamadim

bugunde balik kizartcam

Selam kızlar
Hayırlı Cumalar hepinize
Bugün o kadar çok işim var ki yemek yapabilir miyim bilmiyorum. Dün bir gün önceden kalan yemeklerin yanına bir de fırında tavuk kebabı yaptım beşamel soslu,kaşarlı. Bugün o arttı öğlen onu yesek akşama poğaça kek yaparım belki.. İşlerimi bitireyim vakit kalırsa yaparım artık

Selamlar,

Dün fırında somon yapmıştım. Pazara gideyim diyorum bugün. Alacağım sebzeye göre yemeği seçeceğim, ne alsam acaba?
Kereviz, ıspanak, karnabahar, balkabağı, pırasa, bolca meyve ve yeşillik. Bu dönemde çok ihtiyacımız var.

Eline sağlık canım. Olabilir bazen.
Ben de yarın balık yapacağım inşallah.

Afiyet olsun kuzum
Bende yeşil fasulye koydum buzluktan cikartip,yanına pilav salata yaparım vişne suyum var .tatlım var

Benim yemek bugün dışarıdan olacak ama ben çay yanına çilekli ahududulu kek yaptım.

Tavuk çorbası
Ispanaklı böbrek
Kabak tatlısı yapıyorum bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…