- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.341
Yok istememiştim. Sadece hala var mi diye sordumIstedinmiydi kiz
ama artk tatlari kacti iyice bence ins iyidir sennki
Fena değiller. Kilosu da 5 liraymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok istememiştim. Sadece hala var mi diye sordumIstedinmiydi kiz
ama artk tatlari kacti iyice bence ins iyidir sennki
Yazin bile 8 tl filandi mevsiminde ya hersey ucmusYok istememiştim. Sadece hala var mi diye sordum
Fena değiller. Kilosu da 5 liraymış
Evet canım adını da göbeği deşik koymuştum hatta benim eşim patlıcanı pek sevmiyor yani yiyor da pek istekli değil bende çok severim ona alternatif olarak yapıyorum yanına mutlaka.Ellerine sağlık canım. Patatesli karnıyarık bir kere daha yapmıştın sanki
Benimki almamış bugün şükür
Ya eskiden açtığım bı konunun silinmesini istiyorum diye konuyu sikayet ettim kendim silemiyorum diye meğerse site kurallarına karsiymis buda ondan beni engellediler anlamadım yani ve sinir oldum aslında girmeyecektim ama geleyim dedim sonra can sıkıntısındanAfiyet olsun canım. Bir baktım yoktun
Nereye gitti bu kız dedim.
Biraz öncede omlet yaptim. Yediler bidaha istediler.bidaha yaptım.Ellerine sağlık canım. Kokusu burnuma geldi.
Bitti şükür canımKolay gelsin canım. Inşallah bitmiştir işlerin.
Hadi yaaa. Geçmiş olsunYa eskiden açtığım bı konunun silinmesini istiyorum diye konuyu sikayet ettim kendim silemiyorum diye meğerse site kurallarına karsiymis buda ondan beni engellediler anlamadım yani ve sinir oldum aslında girmeyecektim ama geleyim dedim sonra can sıkıntısından
Hiç sormaBiraz öncede omlet yaptim. Yediler bidaha istediler.bidaha yaptım.
Ay mutfağı toparladîm nasıl yoruldum.süt falanda pisirmistim. Bir sürü tencere yîkadım. Bul.mak.bitti.şimdi hem bulaşık mak.boşaltmam lazım hem bulaşık selesini.bu işler hiçmi bitmez.erkekler ne kadar rahat ne bulaşık derdi var ne camasir
Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocukları dolaşırdım biraz.
Dün lor dolması yaptım ama bugün pişireceğim inşallah. Sabah da mercimek çorbası yaptım. Bugunki yemeğim bunlar. Allah bereket versin. Siz de ne var ne yok? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Doğu tarafı diyeyim. Sen nerelisinVe aleyküm selam canım ellerine sağlık
Lor dolması mııı bunu herkes bilmez memleket neresiydi
Ben düm giremedim annemdeydim
Annemin menüsü
Tavuklu arabaşı çorbası
Kıymalı pazı
Ve ekşili kuru dolma
Of offf en sevdklerimdennn afiyet olsun canimSelamun aleykum kızlar. Bugün işlerim vardı. Yeni girdim siteye. Bu akşam için kısır günü yaptık
Kısır, kek, peynirli börek ve çay
Allah bereket versin. Size de kolay gelsin. Allah afiyetle yemeğinizi yemenizi nasip etsin.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Aleyküm selam sen de hep sevdiğim şeyleri yapıp canımı çektiriyorsun . Adresini özelden yolla da bi gün geleyim...tabii menüyü de biliyorum nasıl olsa. Umduğunu yiyen misafir...,,Selamun aleykum kızlar. Bugün işlerim vardı. Yeni girdim siteye. Bu akşam için kısır günü yaptık
Allah bereket versin. Size de kolay gelsin. Allah afiyetle yemeğinizi yemenizi nasip etsin.
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
@morkagit
Amazing family
Doğu tarafı diyeyim. Sen nerelisin
Bu arada anneciginin ellerine sağlık canım
Selamun aleykum kızlar. Bugün işlerim vardı. Yeni girdim siteye. Bu akşam için kısır günü yaptık
Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87
-Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl