Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Dün akşam kuru fasulye islattim. Şimdi kalkıp fasulye ve pilav yapacağım inşallah. Yanına da salata 😋😋
Allah bereket versin. Siz nasılsınız, yemekler ocağa düşsün hadi 👍👍👍

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Amazing family Amazing family

Canım ellerine sağlık gün bitti ama yienede yazayım
Dün sulu köfteyi yemek nasip olmadı
O yüzden bugün yanına mercimek çorbası yaptım bide noodle yaptım
Yanına da salata yapmıştım
Herkesin ellerine sağlık 😊

slm kizlar dun yazmadm galiba yogurt corbasi yapmstm yaa bde pogaca yapiyim dedim nazar mi degdi ne olduysa hamurun sekeri fazla kacmis duzgunde mayalanmadi tadi iyi degildi ama esim yedi..

gecen kek yaptim kabarmasi vs cok guzel oldu ama lastik gibi oldu :/ firinda da bi sıkıntı var ama anlayamadim

bugunde balik kizartcam

Selam kızlar🙂
Hayırlı Cumalar hepinize🌷
Bugün o kadar çok işim var ki yemek yapabilir miyim bilmiyorum. Dün bir gün önceden kalan yemeklerin yanına bir de fırında tavuk kebabı yaptım beşamel soslu,kaşarlı. Bugün o arttı öğlen onu yesek akşama poğaça kek yaparım belki.. İşlerimi bitireyim vakit kalırsa yaparım artık

Selamlar,

Dün fırında somon yapmıştım. Pazara gideyim diyorum bugün. Alacağım sebzeye göre yemeği seçeceğim, ne alsam acaba?
Kereviz, ıspanak, karnabahar, balkabağı, pırasa, bolca meyve ve yeşillik. Bu dönemde çok ihtiyacımız var.

slm kizlar dun yazmadm galiba yogurt corbasi yapmstm yaa bde pogaca yapiyim dedim nazar mi degdi ne olduysa hamurun sekeri fazla kacmis duzgunde mayalanmadi tadi iyi degildi ama esim yedi..

gecen kek yaptim kabarmasi vs cok guzel oldu ama lastik gibi oldu :/ firinda da bi sıkıntı var ama anlayamadim

bugunde balik kizartcam
Eline sağlık canım. Olabilir bazen. 😘😘
Ben de yarın balık yapacağım inşallah. 🤩🤩🤩

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocukları dolaşırdım biraz.
Dün lor dolması yaptım ama bugün pişireceğim inşallah. Sabah da mercimek çorbası yaptım. Bugunki yemeğim bunlar. Allah bereket versin. Siz de ne var ne yok? Gelsin menüler 😋😋😋
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Afiyet olsun kuzum 🤩
Bende yeşil fasulye koydum buzluktan cikartip,yanına pilav salata yaparım vişne suyum var .tatlım var 😊

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocukları dolaşırdım biraz.
Dün lor dolması yaptım ama bugün pişireceğim inşallah. Sabah da mercimek çorbası yaptım. Bugunki yemeğim bunlar. Allah bereket versin. Siz de ne var ne yok? Gelsin menüler 😋😋😋
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
@morkagit
Benim yemek bugün dışarıdan olacak ama ben çay yanına çilekli ahududulu kek yaptım.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
O1deren87 O1deren87
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl