Ocağınıza Düştüm 😋

Ellerine sağlık canım. Patatesli karnıyarık bir kere daha yapmıştın sanki
Evet canım adını da göbeği deşik koymuştum hatta benim eşim patlıcanı pek sevmiyor yani yiyor da pek istekli değil bende çok severim ona alternatif olarak yapıyorum yanına mutlaka.

Afiyet olsun canım. Bir baktım yoktun
Nereye gitti bu kız dedim.
Ya eskiden açtığım bı konunun silinmesini istiyorum diye konuyu sikayet ettim kendim silemiyorum diye meğerse site kurallarına karsiymis buda ondan beni engellediler anlamadım yani ve sinir oldum aslında girmeyecektim ama geleyim dedim sonra can sıkıntısından

Ellerine sağlık canım. Kokusu burnuma geldi.
Biraz öncede omlet yaptim. Yediler bidaha istediler.bidaha yaptım.
Ay mutfağı toparladîm nasıl yoruldum.süt falanda pisirmistim. Bir sürü tencere yîkadım. Bul.mak.bitti.şimdi hem bulaşık mak.boşaltmam lazım hem bulaşık selesini.bu işler hiçmi bitmez.erkekler ne kadar rahat ne bulaşık derdi var ne camasir

Hadi yaaa. Geçmiş olsun

Hiç sorma
Bazen mutfaktan cikamadigim oluyor.

Ve aleyküm selam canım ellerine sağlık
Lor dolması mııı bunu herkes bilmez memleket neresiydi

Ben düm giremedim annemdeydim
Annemin menüsü
Tavuklu arabaşı çorbası
Kıymalı pazı
Ve ekşili kuru dolma

Doğu tarafı diyeyim. Sen nerelisin
Bu arada anneciginin ellerine sağlık canım

Of offf en sevdklerimdennn afiyet olsun canim
Bende hamburger patates kizartma ve kola .
Kola harici hepsi ellerimle yapildii pismesi kaldi tek bakalim

Aleyküm selam sen de hep sevdiğim şeyleri yapıp canımı çektiriyorsun . Adresini özelden yolla da bi gün geleyim...tabii menüyü de biliyorum nasıl olsa. Umduğunu yiyen misafir...,,
Şimcik etçiyiz mecbur. Fırında tavuklu patates yaptım oğluşa. Bize de tavuk bagetlerle Ankara tava yaptım pek bi güzel oldu. Yarın etlisini yapıcam.

Ellerine sağlık canım
Bizim menüde dün annemin verdikleri oldu sağolsun
Tavuklu çorba ve ekşili kuru dolma
Salata ve yoğurtta koydum bugünü kapattık elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…