Ocağınıza Düştüm 😋

Ama olmaz ki cqnım öyle koskocaman kadın yani hayırlı ve sağlıklı olsun erkek olup hasta olsa daha mı iyi olacak😳😳 eşine söylesen o dese olmaz mı sen aranı kötü yapma yine de
Eşime demeyi de düşünüyorum aynn hele i kontorlumuze gidelim

Tavuk kızartacam. Yanına pilav salata.irmik helvası yaptım rahmetli görümcem için.annemden aldım tarifi suyu az olmuş.diri olmuştu😯şansıma elektrik kesikti nette çekmedi mobilde çekmedi tarifede bakamadım.napim öyle komşulara daģıttim😥

Hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım her zaman öyle dua et🙏🙏🙏

Benim eşimde evde sebze filan varsa yemez yumurta ister😜

Hayırlı evlat olsun,,, benim eşim de 2 erkek kardeş,,, ilk kızıma hamileyken kayınvalidem ve kayınbabam kız istiyorlardı,,, hatta Doğum yaptım kaynanam ağlamış bana sarılmıştı kız yaptım diye ,,, 😜😜
Bu sebzelerle dertleri neyse sorsan yemek seçmiyorum derler birde..
Eşim zahmet edip balık alırsa bugün menüde balık var . Kendi yemiyor diye almıyo resmen. Zaten sebze vs olunca kahvaltılık istiyo balıkla ne zoru varsa? Geçen gittiğimde kapalıydı alamadım baya da uzak. Almazsa napıcam bi fikrim yok:cry:
Cnm benimki yemediği gibi pişince eve de girmiyor.. iyi oluyor ama balık yemeye hep dışarı gidiyoruz:KK49: ben çok severim çünkü..
Yok o örnekten bende de var. Bi de kalıtsal geçişli bi hastalık. Babadan oğula geçiyor.....
Deme yaaaa nesilleri de tükenmeyecek demek ki😂 ben başka çocuk yapmayam en iyisi.. oğlan falan olurda:))

Evde mantar var günü geçmeden onu bitireyim diyorum ama mantar çorbası mı yapsam yoksa kremalı mantarlı makarna mı yapsam bilemedim. Sadece tiramisu yaptım, onu da dolaba attım. Tatlı var da yemek yok :)
Yemek yapmayı seviyorsun heralde.yemek topikleri nde hep seni görmüştüm.☺

X