Ocağınıza Düştüm 😋

Ispanaklı gül böreği yapacağım o kesin ama yanına kısır yapıp gün menüsü gibi mi yapayım yoksa bi yoğurtlu çorba mı yapayım karar veremedim

Ah canim vakit olsa.bu canlı dersler çok yorucu.kızım 1.sınıf ve inanılmaz çok ödev var.
Bende canlı dersten vakit bulamıyorum bir şeye siz bir de 1. Sinifmişsiniz Allah kolaylık versin. Ben anlatıp bitiriyorum da siz de ödevler falan tüm günü alıyordur. Amaç karın doyurmak diye hafta içi genelde tek çeşit yapıyorum bende. Uğrastiricilari haftasonu artık.

Ben sadece nohut yemeği yaptım. Öğlen için kendime de az mantar yaptım. Pilav yapacaktım pirinç kalmamıştı bulguru da dün yaptım. Eşim akşam erken getirirse yaparım artık değilse yesinler tek nohutu

Afiyet olsun canım bende ıspanak yemeği, mercimek çorbası,bide kısır yaptım canım istedide.

Cok isim var cok

tavuk suyuna sebze corbasi
Pastirmali kuru fasulye
Kemik suyuna mercimek
ispanakli ve kiymali el acmasi borek
Kuru biber dolmasi ve sarma

portakalli kek

bir kismi kayinvalideme gidecek, onlarda hasta ve yemek de yapamiyorlar. Yogurt ve sut gonderecektim hazir biri goturecekken yemek gondereyim dedim.

Çorba ve tatlı dünden kaldı. Yanına barbunya pilaki yaptım sadece.
Sizinde ellerinşze sağlık

Selam kizlar hepinize kolay gelsn menuler harikaaa
Ben de uzagimizdaki markete gidip pirasa ve mantar aldim cephanelik kusanmis gbi hissediyorum kendimi surekli bakliyat et olmuyirsmdi rahatim cok sukur bugun dunden kalan pirinc pilavinin yanina sulu patates yemegi yapacagim esim cok seviyor . Portakalli kekimde var .

Aynen canım.

Canım bana kekinin tarifini yazabilir misin geçen sene yazmiştın ama bulamadım

Canım bana kekinin tarifini yazabilir misin geçen sene yazmiştın ama bulamadım
Tamam canim atiyorum hemen mutlaka dene portakali ilk almamizda yaptim hemen normalde keki cok sevmiyorum ama baska oluyor gercekten

3 yumurta 4 cay bardagi seker cirpilacak
1 cay bardagi portakal suyu
2 portakalin disinin rendesi
1 cay bardagi yag
Yarim cay bardagi su
Vanilya kabartma tozu
5 bucuk 6 cay bardagi un

Her unun kivami farkli oluyor ya onu sen anlarsjn zaten.

Nasıl oldu tadı beğendiniz mi?
İlk defa yaptım da yedim de ama çok hoşuma gitti. Hatta büyük kızım da beğendi
Eşim de pişerken çok kötü kokuyor zehirlemeyiz değil mi dedi
Çok şükür zehirlenmedik . Tavsiye ederim

Teşekkür ederim canım. Portakalı bitirdik alayım deneyeceğim hemen.

Tavuk kızartıcam bide yanına bulgur pilavı salata
Herkesin ellerine sağlık

Eskiden olan kucucuk cay bardaklari var ya onlardan kullanarak yaptim canim ben . Bu halde bile asiri kabariyor gecen seneki foto duruyor istersen atarim buyuk cay bardagyla yaparsan kaliba belki cok gelir diye belirtmek istedim Z zeLina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…