- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.121
Ispanaklı gül böreği yapacağım o kesin ama yanına kısır yapıp gün menüsü gibi mi yapayım yoksa bi yoğurtlu çorba mı yapayım karar veremedimSelamun aleykum kızlar . Çok vaktim yok hemen yazıp çıkayım. Akşam kereviz sapının yemeğini yaptım. Dünden de musakka kaldı. Bugün de çocuklar için tarhana çorbası yaptım. Allah bereket versin. Hepimize kolay gelsin
@Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
Night owl
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
tsk ederim cnmm oyle yaptim 30 dk da tam pisti :)♡30 dakika haşla, kapattıktan sonra içimdeki buharla da pişer. Eğer yine pişmezse bir 15 dakika daha kaynatırsın
Bende canlı dersten vakit bulamıyorum bir şeye siz bir de 1. Sinifmişsiniz Allah kolaylık versin. Ben anlatıp bitiriyorum da siz de ödevler falan tüm günü alıyordur. Amaç karın doyurmak diye hafta içi genelde tek çeşit yapıyorum bende. Uğrastiricilari haftasonu artık.Ah canim vakit olsa.bu canlı dersler çok yorucu.kızım 1.sınıf ve inanılmaz çok ödev var.
Ben sadece nohut yemeği yaptım. Öğlen için kendime de az mantar yaptım. Pilav yapacaktım pirinç kalmamıştı bulguru da dün yaptım. Eşim akşam erken getirirse yaparım artık değilse yesinler tek nohutuSelamun aleykum kızlar . Çok vaktim yok hemen yazıp çıkayım. Akşam kereviz sapının yemeğini yaptım. Dünden de musakka kaldı. Bugün de çocuklar için tarhana çorbası yaptım. Allah bereket versin. Hepimize kolay gelsin
@Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
Night owl
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Nasıl oldu tadı beğendiniz mi?Rica ederim canım. Ben biraz küçük doğramışım. Patatesleri de rendelemedim, küçük küçük doğradım. Kolay oldu. Inşallah tadı da güzel olur
Afiyet olsun canımSelamun aleykum kızlar . Çok vaktim yok hemen yazıp çıkayım. Akşam kereviz sapının yemeğini yaptım. Dünden de musakka kaldı. Bugün de çocuklar için tarhana çorbası yaptım. Allah bereket versin. Hepimize kolay gelsin
@Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
Night owl
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Çorba ve tatlı dünden kaldı. Yanına barbunya pilaki yaptım sadece.Selamun aleykum kızlar . Çok vaktim yok hemen yazıp çıkayım. Akşam kereviz sapının yemeğini yaptım. Dünden de musakka kaldı. Bugün de çocuklar için tarhana çorbası yaptım. Allah bereket versin. Hepimize kolay gelsin
@Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
Night owl
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Aynen canım.Bende canlı dersten vakit bulamıyorum bir şeye siz bir de 1. Sinifmişsiniz Allah kolaylık versin. Ben anlatıp bitiriyorum da siz de ödevler falan tüm günü alıyordur. Amaç karın doyurmak diye hafta içi genelde tek çeşit yapıyorum bende. Uğrastiricilari haftasonu artık.
Bende canlı dersten vakit bulamıyorum bir şeye siz bir de 1. Sinifmişsiniz Allah kolaylık versin. Ben anlatıp bitiriyorum da siz de ödevler falan tüm günü alıyordur. Amaç karın doyurmak diye hafta içi genelde tek çeşit yapıyorum bende. Uğrastiricilari haftasonu artık.
Canım bana kekinin tarifini yazabilir misin geçen sene yazmiştın ama bulamadımSelam kizlar hepinize kolay gelsn menuler harikaaa
Ben de uzagimizdaki markete gidip pirasa ve mantar aldim cephanelik kusanmis gbi hissediyorum kendimi surekli bakliyat et olmuyirsmdi rahatim cok sukur bugun dunden kalan pirinc pilavinin yanina sulu patates yemegi yapacagim esim cok seviyor . Portakalli kekimde var .
Tamam canim atiyorum hemen mutlaka dene portakali ilk almamizda yaptim hemen normalde keki cok sevmiyorum ama baska oluyor gercektenCanım bana kekinin tarifini yazabilir misin geçen sene yazmiştın ama bulamadım
İlk defa yaptım da yedim de ama çok hoşuma gitti. Hatta büyük kızım da beğendiNasıl oldu tadı beğendiniz mi?
Teşekkür ederim canım. Portakalı bitirdik alayım deneyeceğim hemen.Tamam canim atiyorum hemen mutlaka dene portakali ilk almamizda yaptim hemen normalde keki cok sevmiyorum ama baska oluyor gercekten
3 yumurta 4 cay bardagi seker cirpilacak
1 cay bardagi portakal suyu
2 portakalin disinin rendesi
1 cay bardagi yag
Yarim cay bardagi su
Vanilya kabartma tozu
5 bucuk 6 cay bardagi un
Her unun kivami farkli oluyor ya onu sen anlarsjn zaten.
Selamun aleykum kızlar . Çok vaktim yok hemen yazıp çıkayım. Akşam kereviz sapının yemeğini yaptım. Dünden de musakka kaldı. Bugün de çocuklar için tarhana çorbası yaptım. Allah bereket versin. Hepimize kolay gelsin
@Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
Night owl
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
@morkagit
@Coolpeople
Denedgnde bana yaz mutlaka olurmuTeşekkür ederim canım. Portakalı bitirdik alayım deneyeceğim hemen.