Ocağınıza Düştüm 😋

Yarın ne yemek yapacaksın bakalım
Yarın o kadar isim varki
Sabah erkenden kalkıp temizliğe başlicam. Bu arada kızı doyurup okuma yaptıracam
Sonra pazara gidecem gelip kızı yıkayacağım
Saat 2 buçukta bu işlerin bitmesi lazım çünkü kızın canlı dersi var akşam 7ye kadar.dögme ısladım yarın bi ara döğme li yoğurt çorbası yapacam.Eşimede artık çok basit bi yemek yapmam lazım. Çünkü vakit yok

Çok yorucu bir gün seni bekliyor

Nasıl istersen canım. Istediğin zaman gel, sadece yemek için değil sohbet için de gel
Gelirim tabiki canım. Eşim yurt dışında ve genelde annemde ve derslerle geçiyor zaman. Mutfağa pek zaman ayırmıyorum vallahide özledim desem annemde yiyip yatmaya geliyoruz yanyanayız zaten. Birde yeni ev sanki hala eski düzeni yakalayamadım hala..

Forgotten filmini izlemişsinizdir muhtemelen ama bir ihtimal izlemediyseniz tavsiye ederim
Sayenizde bende izledim bu akşam oğlumla ve bayıldık :) uzun zaman oldu başını izleyip kapatmadan, sıkılmadan gerile gerile izledik.müthiş bir filmmiş teşekkür etmek istedim :)

Ben de senin gibiyim biliyor musun? Durup durup kafam düşüyor. Canlı ders çok yordu bizi.

Allah kavuştursun
Tamamen canlı derse geçeli ben de tek çeşit yemek yapmaya çalışıyorum.

kizlarr tum tavugu düdüklüye attim ustunu ortecek kadar su ekledim. kac dk haslamaliyim 30 dk yeter mi tüm tavuk icin
30 dakika haşla, kapattıktan sonra içimdeki buharla da pişer. Eğer yine pişmezse bir 15 dakika daha kaynatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…