- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #20.021
Afiyet olsun canım. Evet insan tek olunca az yiyor. Kalabalık olunca daha çok yiyorGeçmiş olsun.
Bugün fırında beşamel soslu karnabahar yapıyorum. Mercimek çorbası var bir de dünden. Evde tekim bu kadar bile yiyemem muhtemelen gerçi.
Çok teşekkür ederim cnm ❤ inşallah yaa. En cok yoran da ben yaptıkça hiçbişeyin görünmemesi yani temizliyorum vs ama hiç bi işe yaramıyo gibi ev aynı halaBazen insanlar öyle olabilir. Kendini üzme. Çocuklar biraz büyüsün inşallah girecek düzene
İyiyim şükür işe gitmedim tatil ya bugün dinlenmek yarıyorEllerine sağlık canım. Sen nasıl oldun?
Fazla eşyaları olabildiğince azalt. Kıyafet evi çok dağınık gösterir. Bir de organizatörler al. Siniflandirdigin zaman daha kolay olur.Çok teşekkür ederim cnm ❤ inşallah yaa. En cok yoran da ben yaptıkça hiçbişeyin görünmemesi yani temizliyorum vs ama hiç bi işe yaramıyo gibi ev aynı hala
Kolay gelsin canım. Temizlik yapınca yemek yapmak işkence gibi geliyor. Bebişin uyuyunca sen de uyu dinlen.Feslegen Kokulu Nane canım çok geçmiş olsun
Bugün bizim düzen de şaştı. Eşim akşama kadar yattı geç kalktı onunla bizde tekrar oturduk bir şeyler yedik. Biraz önce de bulgur pilavı yaptım. Turşu,ayran öyle yedik valla. Yarım saattir de kızımı emZiriyorum bir ağırlık çöktü sorma. Bugün bir de mutfak dolaplarımı,ankastiremi temizledim yoruldum valla
Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Akşam başıma bir şey bağlayıp uyudum. Başım iyi çok şükür. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤❤
İyi ki varsınız
Bugün patlıcan yemeği yapacağım dedim hazır mantıdan çıktım
Evi temizledim, yorulunca dışardan alalım dedim ama her yer kapalıydı. Hazır manti imdadımıza yetişti. Siz ne yaptınız ne kaynattınız?
@Kmsl Hnd
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@zeLina
1 1mirac
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
Amazing family
Teşekkür ederiz canım. Nasıl oldun, bebiş nasıl?Ve aleyküm selam canım çok geçmiş olsun
Bende çok sık giremiyorum yemek konusunda son anda günü kurtarıyorum diyeyim o yüzden girip yazma fırsatım olmuyor pek
Bugün tarhana çorbası ve dolmabiber pişirdim yanına da yoğurt
Herkesin ellerine sağlık
Rabbim şifa versin. Ellerine sağlık, çok iyi yapıyorsun. Inşallah bir an önce iyileşir. Psikolojisi yetiyor insana.Dun ki menum terbiyeli tavuk suyu corba ve esim et doner istedi.
bugun de pastirmali kuru fasulye-pilav tursu- yogurt
Oglen de mantar sote yaptim.
Esim hala hasta o yuzden cesitli ve dengeli beslensin diye bir seyler yapmaya calisiyorum.
Teşekkür ederiz canım. Nasıl oldun, bebiş nasıl?
Sağlık ocağında nst olduğunu bilmiyordumDaha iyi oldum canım çok sağol
Bebişim de iyidr inşallah 12 gün falan kaldı kontrolüme inşallah iyidir
Geçenlerde çok sakindi sağlık ocağına gidip kalbini dinledim braz rahatladım
Sağlık ocağında nst olduğunu bilmiyordum
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.
Az kalmış kavuşmaniza
Hala uyumadı inanır mısın. Diş çıkaracak galiba bütün düzeni bozuldu çok huysuz :/Kolay gelsin canım. Temizlik yapınca yemek yapmak işkence gibi geliyor. Bebişin uyuyunca sen de uyu dinlen.
Daha erken değil mi dış için canım? Başka bir derdi olmasın.Hala uyumadı inanır mısın. Diş çıkaracak galiba bütün düzeni bozuldu çok huysuz :/
Bilmiyorum ki herşeyi ağzına alıyor kaşınıyor belli,salya da arttı baya. 6aylık olacak 2 haftayaDaha erken değil mi dış için canım? Başka bir derdi olmasın.
Allah ona mışıl mışıl uykular nasip etsin.
O ağzına alma olayları 4. Aydan sonra baslar kaşınır beş buçuk aylık annesi daha erken bence. Damaklarini kontrol et. Çikan dis var mı diye.Bilmiyorum ki herşeyi ağzına alıyor kaşınıyor belli,salya da arttı baya. 6aylık olacak 2 haftaya
Amiiiin sağ ol teyzesi
Haklısın canım erken daha :)O ağzına alma olayları 4. Aydan sonra baslar kaşınır beş buçuk aylık annesi daha erken bence. Damaklarini kontrol et. Çikan dis var mı diye.
Niye inanmayayımHaklısın canım erken daha :)
Kontrol ediyorum şimdilik bir şey yok. Bir de abileri çok geç çıkarttı şaka yaptığımı düşünebilirsin ama 15 aylıkken ilk dişi çıktı büyük oğlumun,ortancanın da 13 aylıkken çıktı
Valla o zaman ben bile inanamadım canım dedim dişleri çıkmayacakNiye inanmayayım
Geç çıkan dişler daha zor. Mesela büyük kızımda diş sıkıntısı nedir bilmem ama küçük kızım bize kök söktürdü.