Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Akşam başıma bir şey bağlayıp uyudum. Başım iyi çok şükür. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤❤
İyi ki varsınız 🤗🤗
Bugün patlıcan yemeği yapacağım dedim hazır mantıdan çıktım 🤣🤣🤣
Evi temizledim, yorulunca dışardan alalım dedim ama her yer kapalıydı. Hazır manti imdadımıza yetişti. Siz ne yaptınız ne kaynattınız?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Amazing family Amazing family

selam kizlar bugun balik kizarttim ama erken yedik baya. uyumus kalmisim kac saat. simdide noodle yapicam cocuklarla yeriz oda pek doyurmuyoda napalim .. yaa butun duzen şaştı nasil duzene girecegiz bilmiyorum hicbiseye yetisemez oldum ben. elim kolum da kalkmiyor ise guce. ufff evin halini gordukce yemek ble yapamiyorum :/

selam kizlar bugun balik kizarttim ama erken yedik baya. uyumus kalmisim kac saat. simdide noodle yapicam cocuklarla yeriz oda pek doyurmuyoda napalim .. yaa butun duzen şaştı nasil duzene girecegiz bilmiyorum hicbiseye yetisemez oldum ben. elim kolum da kalkmiyor ise guce. ufff evin halini gordukce yemek ble yapamiyorum :/
Bazen insanlar öyle olabilir. Kendini üzme. Çocuklar biraz büyüsün inşallah girecek düzene 🤗🤗

Gecmis olsn tekrar canim

Manti da enfesss gider buralarda paket servisler calisiyor sanirim ama demek orda kapali

Ben de bugun degisiklik olsun istedim patates salatasi , yogurtlu koz patlican salatasi ve hamur mayaladim kizartacagim yanina da cay insallah boyle yiyecegiz bu aksam

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane iyi olmana sevindim. Dikkat et kendine.

Herkese selam 😊 Biz bugün evde balık ekmek yapmaya karar verdik😅 Kendimizi dijital platformlara vurduk zaten, bir elinizde ekmek gözümüz televizyonda olur dedik😅
En son ne zaman o şekilde keyik yaptık hatırlamıyorum 🤣🤣
Ama çok imrendim

Gecmis olsn tekrar canim

Manti da enfesss gider buralarda paket servisler calisiyor sanirim ama demek orda kapali

Ben de bugun degisiklik olsun istedim patates salatasi , yogurtlu koz patlican salatasi ve hamur mayaladim kizartacagim yanina da cay insallah boyle yiyecegiz bu aksam
Burada çalışmıyormuş 🙄🙄

Bayağı değişiklik olmuş, harika olmuş yani, ellerine sağlık canım 🤩🤩

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Akşam başıma bir şey bağlayıp uyudum. Başım iyi çok şükür. Hepinize çok teşekkür ederim ❤❤❤
İyi ki varsınız 🤗🤗
Evi temizledim, yorulunca dışardan alalım dedim ama her yer kapalıydı. Hazır manti imdadımıza yetişti. Siz ne yaptınız ne kaynattınız?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Iyi olmana sevindim. Ben de pilav ve tavuk kızarttım

İyi ki varsınız 🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Çok geçmiş olsun 🤗 bugün bende de sac kavurma var.

İyi ki varsınız 🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
As canım iyiyiz iyi olmana sevindim sabah paçanga böreği kızarttım patatesli börek de vardı yanına öğlene de yetti.
Akşam için de döner ve makarna vardı. Yarına da patatesli bi şeyler yapmayı planlıyorum inş

İyi ki varsınız 🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit

Geçmiş olsun. 🌸

Bugün fırında beşamel soslu karnabahar yapıyorum. Mercimek çorbası var bir de dünden. Evde tekim bu kadar bile yiyemem muhtemelen gerçi.

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane iyi olmana sevindim. Dikkat et kendine.

Herkese selam 😊 Biz bugün evde balık ekmek yapmaya karar verdik😅 Kendimizi dijital platformlara vurduk zaten, bir elinizde ekmek gözümüz televizyonda olur dedik😅

Valla ben de öyleyim. Haftasonları full film izliyorum evde. Bugün 3-4 film izleyerek bitiririm günü.

As canım iyiyiz iyi olmana sevindim sabah paçanga böreği kızarttım patatesli börek de vardı yanına öğlene de yetti.
Akşam için de döner ve makarna vardı. Yarına da patatesli bi şeyler yapmayı planlıyorum inş
Ellerine sağlık canım. Sen nasıl oldun?

X