- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.921
Amin canım. Afiyet şifa olsunSebzeli bulgur pilavı ve tavuk çorbası var bugün.Allah bereket versin
Aleyküm selam canım. Bize börek yanına kahvaltılık ve doğranmış söğüş domatesSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız?
Dün yoğurtlu kabak çorbası ve domates soslu makarna yaptım. Biraz onlardan kaldı. Allah bereket versin. Yetmezse bir şeyler eklerim yanına.
Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Valla şimdiden kök söktürüyor ise o hallerini düşünemiyorum artıkAllah'ım yerim ya tam ısırmalıktır o şimdidönmeler sürünmeler geliyor adelim hazırlan gardını al psikolojini sağlam tut
Birazcık öyle oluyor kuzum ben eşimin gölgesini görünce satıyorum hatta az önce rahatsızım ben eve geçeyim siz tek devam edin dedim yalnız kalmayı göze alamam dedi benle eve geldiler başka nasıl anlatabilirimValla şimdiden kök söktürüyor ise o hallerini düşünemiyorum artıkda sahtim şahbaz olurum herhalde
Sen benim kalbime mi indirecen kadın sayma başa gelen çekilir deyip avunabiliyorum şuan elimden alma bu lüksüBak bak beni mi takip ediyon sen
Yav buyuyuncede başka dertleri başlıyor yemek beğenmiyor,kıyafet beğenmiyor inat ediyor daha sayayimmi hiii sayayimmiiii. O yarışmalarda ikinci kez 1. Oldum haberin varmı
Valla bende öyleyim dar bekliyorum eşimin işten gelmesini sağolsun bakar ama fazla yoruyo sıpa eşimde bu sefer oram buram agriyo diyoBirazcık öyle oluyor kuzum ben eşimin gölgesini görünce satıyorum hatta az önce rahatsızım ben eve geçeyim siz tek devam edin dedim yalnız kalmayı göze alamam dedi benle eve geldiler başka nasıl anlatabilirim
Bunlarda iyiki hamile kalıp doğurmuyor haValla bende öyleyim dar bekliyorum eşimin işten gelmesini sağolsun bakar ama fazla yoruyo sıpa eşimde bu sefer oram buram agriyo diyo
Aman hiç çekilmezlerBunlarda iyiki hamile kalıp doğurmuyor ha
Piki pikiSen benim kalbime mi indirecen kadın sayma başa gelen çekilir deyip avunabiliyorum şuan elimden alma bu lüksü
Senin takip etmek mi valla ben o kadar hızlı değilim tozunu attırıyrosun mutfağın maşallah2.kez 1.olmak vay anam vay kaç kez katıldın Kız doğru söyle
Kadınn kadın naptın senPiki piki
19 kez yarismisim kayıtlı profilimden gorunur, ama daha ramazanda ve bazi sponsor yarışmalarında da katildiklarim var daha onlar kaç oldu bilmiyorum
Sülemem sırKadınn kadın naptın senne yiyorsun içiyorsun ya bu enerjin beni bitirecek sevgülum
Uyudu uyudu Bi sakinlik çöktü mahalleyeSülemem sır
Minnak uyudumu
Çok abartiyon sen benim teyzosumun yaramazligi falan yok bikereUyudu uyudu Bi sakinlik çöktü mahalleye
Ben mi abartıyorum yarın akşam sana ses kaydı atacağım bakalım Bi daha benimle böyle konuşacak mısınÇok abartiyon sen benim teyzosumun yaramazligi falan yok bikere
Tabi tabi kesin sen cocuguda çimdiklersin ağlasın diye nerden bilcem ben hiiiiBen mi abartıyorum yarın akşam sana ses kaydı atacağım bakalım Bi daha benimle böyle konuşacak mısın
Ooo fikirlere bak senTabi tabi kesin sen cocuguda çimdiklersin ağlasın diye nerden bilcem ben hiiii
Benmi salliyom been been periii degett ben seni bilmiyommuOoo fikirlere bak senama çığlık değil konuşmaya çalıştığınıı atacam arkamdan sallama diye sana güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?