Aleyküm selam canım. Bize börek yanına kahvaltılık ve doğranmış söğüş domates
Oğluma döner söğüş domates ve yoğurt eşliğinde

Allah'ım yerim ya tam ısırmalıktır o şimdi dönmeler sürünmeler geliyor adelim hazırlan gardını al psikolojini sağlam tut
Valla şimdiden kök söktürüyor ise o hallerini düşünemiyorum artık da sahtim şahbaz olurum herhalde

Valla şimdiden kök söktürüyor ise o hallerini düşünemiyorum artık da sahtim şahbaz olurum herhalde
Birazcık öyle oluyor kuzum ben eşimin gölgesini görünce satıyorum hatta az önce rahatsızım ben eve geçeyim siz tek devam edin dedim yalnız kalmayı göze alamam dedi benle eve geldiler başka nasıl anlatabilirim

Bak bak beni mi takip ediyon sen
Yav buyuyuncede başka dertleri başlıyor yemek beğenmiyor,kıyafet beğenmiyor inat ediyor daha sayayimmi hiii sayayimmiiii. O yarışmalarda ikinci kez 1. Oldum haberin varmı
Sen benim kalbime mi indirecen kadın sayma başa gelen çekilir deyip avunabiliyorum şuan elimden alma bu lüksü
Senin takip etmek mi valla ben o kadar hızlı değilim tozunu attırıyrosun mutfağın maşallah 2.kez 1.olmak vay anam vay kaç kez katıldın Kız doğru söyle

Valla bende öyleyim dar bekliyorum eşimin işten gelmesini sağolsun bakar ama fazla yoruyo sıpa eşimde bu sefer oram buram agriyo diyo

Piki piki
19 kez yarismisim kayıtlı profilimden gorunur, ama daha ramazanda ve bazi sponsor yarışmalarında da katildiklarim var daha onlar kaç oldu bilmiyorum

Ben mi abartıyorum yarın akşam sana ses kaydı atacağım bakalım Bi daha benimle böyle konuşacak mısın
Tabi tabi kesin sen cocuguda çimdiklersin ağlasın diye nerden bilcem ben hiiii

Ooo fikirlere bak sen ama çığlık değil konuşmaya çalıştığınıı atacam arkamdan sallama diye sana güvenmiyorum
Benmi salliyom been been periii degett ben seni bilmiyommu konusturuyon beni saskolozzzz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…