How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüm düzen değişiyor bu bebeler yüzünden 🙈 gidp gelip yürüteç le TV sehpasına vuruyor ne bekliyor acaba kafasına düşmesini mi bide gülüyor vurunca 🤣
Değişiyor valla onlar bize değil biz onlara ayak uydurmaya başlıyoruz bir müddet sonra🤪.
Sen anlamazsın onun zevki orda çıkıyor 😂😂 aman Allah korusun minik sipam beniiiim😁totodan ısır bı🥰🥰🥰🥰🥰

Değişiyor valla onlar bize değil biz onlara ayak uydurmaya başlıyoruz bir müddet sonra🤪.
Sen anlamazsın onun zevki orda çıkıyor 😂😂 aman Allah korusun minik sipam beniiiim😁totodan ısır bı🥰🥰🥰🥰🥰
Isırırım vall dayanamıyorum zaten 😍 ya şimdi seninki gibi büyüyüp rahat etmek vardı 🤣

Sus kız yarışmadan yarışmaya koşuyorsun bide konuşma ben kendime yemek yapamıyorum 🤣
Bak bak beni mi takip ediyon sen😈😂
Yav buyuyuncede başka dertleri başlıyor yemek beğenmiyor,kıyafet beğenmiyor inat ediyor daha sayayimmi hiii sayayimmiiii:eğlence:. O yarışmalarda ikinci kez 1. Oldum haberin varmı😁

Geçmiş olsun kuzum ya inşallah daha iyilerdir
Sağol canım iyiler çok şükür. Bugün gittiler kontrol için ama test yapmiyolarmis eski düzeninze donerbilirsnz demişler.

Sağol canım iyiler çok şükür. Bugün gittiler kontrol için ama test yapmiyolarmis eski düzeninze donerbilirsnz demişler.
Çok şükür canım yine de çok dikkatli olsunlar bünyeleri buara zayıftır başka hastalık kapmasınalr bugünlerde geçecek inşallah 🙏

Çok şükür canım yine de çok dikkatli olsunlar bünyeleri buara zayıftır başka hastalık kapmasınalr bugünlerde geçecek inşallah 🙏
Hep dikkatliydiler işte teyzemgilden almışlardi ama daha dikkatli olurlar zaten inşallah geçecek

Öyle ya bir nefesten bulaşıyor illet neyseki kolay atlatıyor lar kuzum.
Senin bebiş nasıl oldu büyüdü mü minnoş 😍
Büyüdü teyzesi 5 aylık oldu bile tosun paşa 😘 şuan halisiyla cebellesiyo çığlıklar atiyo sıpa

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız?
Dün yoğurtlu kabak çorbası ve domates soslu makarna yaptım. Biraz onlardan kaldı. Allah bereket versin. Yetmezse bir şeyler eklerim yanına.
Siz ne kaynatıyorsunuz?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@sekersizcikolata