- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.881
Ben daha karar veremedim. En olmazsa türlü ve bulgur pilavı yaparım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız niye beklicen koy kizarsin ara ara karıştır. Ha biz ilk posta patates kizarirken kızımla tirtikliyoz en güzel yeri orasıKızartma güzel de ocağın başında beklemesi işkence
Allah kolaylık versin canım
Bende kuru fasulye pilav varSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız?
Dün yoğurtlu kabak çorbası ve domates soslu makarna yaptım. Biraz onlardan kaldı. Allah bereket versin. Yetmezse bir şeyler eklerim yanına.
Siz ne kaynatıyorsunuz?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@PrensesAnnesi_
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
Geçmiş olsun kuzum ya inşallah daha iyilerdirBaya yorgunum canım ya bide annemler corona oldular hasret kaldım kafam karışık gelemedim etiketlerine de
Bugün yemek yok hava aşırı sıcak ya baygınlık geçirmeli resmenSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız?
Dün yoğurtlu kabak çorbası ve domates soslu makarna yaptım. Biraz onlardan kaldı. Allah bereket versin. Yetmezse bir şeyler eklerim yanına.
Siz ne kaynatıyorsunuz?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@PrensesAnnesi_
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
Prensesime afiyet olsunKız niye beklicen koy kizarsin ara ara karıştır. Ha biz ilk posta patates kizarirken kızımla tirtikliyoz en güzel yeri orası
Teşekkür ederiZ teyzesi benim prensesim nasıl napıyor kaç yaşında oldu şimdiPrensesime afiyet olsun ❤
Eline sağlık :)Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız?
Siz ne kaynatıyorsunuz?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@PrensesAnnesi_
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
2 gün önce 10 aylık oldu teyzesi evde savaş veriyoruz herşeyi kurcalamaya çalışıyor yürüyemiyor ama beni bırakın yürüyecek edasındaTeşekkür ederiZ teyzesi benim prensesim nasıl napıyor kaç yaşında oldu şimdi
Yarışmayı kim kazandı merak ettim :)Teşekkür ederiZ teyzesi benim prensesim nasıl napıyor kaç yaşında oldu şimdi
Ben birden yasina soktum çocuğu .2 gün önce 10 aylık oldu teyzesi evde savaş veriyoruz herşeyi kurcalamaya çalışıyor yürüyemiyor ama beni bırakın yürüyecek edasında
Calcifer kazandı 2. De ben oldumYarışmayı kim kazandı merak ettim :)
Sen gönlümüzün birincisisin :) 3. Menemenmiydi onun? Ya seninki?Calcifer kazandı 2. De ben oldum
Erken doğunca erken yaş aldı diye düşündün herhelde ay o kısmı hayal edemiyorum belkim kışa geldiği için soğuktan pek uğramazBen birden yasina soktum çocuğu .
Sen birde yürüsün gör daha mutfagi bi kesfetsin dolap çekmece
Benimki 2. Melemendi 2. OldumSen gönlümüzün birincisisin :) 3. Menemenmiydi onun? Ya seninki?
Ellerinize sağlık hepinizin:)Benimki 2. Melemendi 2. Oldum
Öyle oldu vallaErken doğunca erken yaş aldı diye düşündün herhelde ay o kısmı hayal edemiyorum belkim kışa geldiği için soğuktan pek uğramaz
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlık hepinizin:)
Yoğurtlu kabak çorbası yaşasınSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız?
Siz ne kaynatıyorsunuz?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@PrensesAnnesi_
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@balpamuk
@Alyaliya
LuckyMom
Tüm düzen değişiyor bu bebeler yüzünden gidp gelip yürüteç le TV sehpasına vuruyor ne bekliyor acaba kafasına düşmesini mi bide gülüyor vuruncaÖyle oldu valla
Belkilerle yaşanmaz yavrum sen her ihtimale hazır ve nazır ol