How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

evet ya hergün çorba yemek pilav salata vs ne yapsam diye uğraşıp kendime eziyet ediyorum. günlerdir mide bulantısı mide ağrısı çekiyorum bi de yemek düşünmek beni iyice mahvediyor ( azıcık hamileyim de ) :KK70: :kusmuk:
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim:KK68: :KK200: .eşim çok anlayışlı yemek yapamazsan bişeyler atıştırırz diyor ama ben yine de yapmaya çalışıyorum,geldiği zaman yemek yapıyo oluyosam yardım ediyor.
benim zaten mide sorunum falan vardı hamilelikte olunca işim çok zorlaştı.çalışan hamileler nasıl dayanıyor bilmiyorum allah hepsinin yardımcısı olsun:KK200:

:bicak:burda ismini yazmamda bi sakınca olurmu bilmiyorum yemek tariflerinin olduğu bi site var ben ne yemek yapcağma ordan bakıp karar veriyorum. bugün ne pişirsem diye de bölümü var.
Eşin anlayisliysa bir de yardım ediyorsa hiç sorun yok o zaman 😃 hamileliğin keyfini çıkar arada özleniyor 😃 ben de bakıyorum arada ne pişirsem diye de malzemeler den Evde olmayınca yapmıyorum çıkıp da almıyorum dışarı. Burası iyi oluyor fikir çıkıyor 😃 bu yüzden Teşekkürler Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane

Bir tencere kararsızlık var ama onuda kimse yemez :) pazara çıkıcaz ona göre birşeyler bulurum inşallah.

Bir tencere kararsızlık var ama onuda kimse yemez :) pazara çıkıcaz ona göre birşeyler bulurum inşallah.
Ay bende pazardan geldim simdi haftaya da cikmam belki diyerek biseyler aldim baya ama bakalim belli olmaz . Ama bu hafta rahat olacagim belli Allah in izniyle ne pisirecegm belli 😊

Ay bende pazardan geldim simdi haftaya da cikmam belki diyerek biseyler aldim baya ama bakalim belli olmaz . Ama bu hafta rahat olacagim belli Allah in izniyle ne pisirecegm belli 😊
Pazarın yeri başka ya insan acıkıp geliyor eve :) ben daha gitmedim ama yemeği buldum.
Geçen manavdan patlıcan almıştım kıymalı patatesli patlıcan yemegi ve bulgur pilavı yapicam :) marul salatası da olur tamamdır Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane birde ne sorcaktım musakkada patlıcanları tek tek mi kızartıyorsun canım? Toplu bir yolu varsa alabilirim sırf o yüzden sevdiğim yemeği yapamıyorum :(

Pazarın yeri başka ya insan acıkıp geliyor eve :) ben daha gitmedim ama yemeği buldum.
Geçen manavdan patlıcan almıştım kıymalı patatesli patlıcan yemegi ve bulgur pilavı yapicam :) marul salatası da olur tamamdır Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane birde ne sorcaktım musakkada patlıcanları tek tek mi kızartıyorsun canım? Toplu bir yolu varsa alabilirim sırf o yüzden sevdiğim yemeği yapamıyorum :KK43:
Menumuz benziyor bende musakka ve bulgur pilavi yapicam . Feslegene sormussun ama bende kup kup dogruyorum patlicani tuzlu suda bekletip kizartiyorum 2 tava filan oluyor . Evet en sikici asamasi bu bi puf noktasi varsa bende ogrenmek isterim
Bazen firinda yapiyorum kizartma islemini patlicanlari dograyip tuz ve yag ile hatmanlayip firina suruyorum arada bi cekip karistiriyorum bu seklde kjzartip uzerine kiymali sosunu suyunu dokup pisiriyorum . Fena olmuyor ama kizartarak yapilan kadar lezzetli olmuyor

Eşin anlayisliysa bir de yardım ediyorsa hiç sorun yok o zaman 😃 hamileliğin keyfini çıkar arada özleniyor 😃 ben de bakıyorum arada ne pişirsem diye de malzemeler den Evde olmayınca yapmıyorum çıkıp da almıyorum dışarı. Burası iyi oluyor fikir çıkıyor 😃 bu yüzden Teşekkürler Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
Rica ederim ne demek 😊😊😊

Geçen manavdan patlıcan almıştım kıymalı patatesli patlıcan yemegi ve bulgur pilavı yapicam :) marul salatası da olur tamamdır Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane birde ne sorcaktım musakkada patlıcanları tek tek mi kızartıyorsun canım? Toplu bir yolu varsa alabilirim sırf o yüzden sevdiğim yemeği yapamıyorum :KK43:
Ben fırına atıp kızartıyorum canım. Bebiş beni bırakmadığı için ocakta pişiremiyorum.

Back