- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.941
Ben etli nohut yapacağım bugün.Valla her gün ne yiyeceğim diye düşünmekten yıldım.Yarında pizza mı yapsam acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım. Aslında bugün etli bir şey yapmak istemiyordum. Patlıcan çok diye yapayım dedim..Aksam biraz manti yapmistum sanirim bugune de yeter . Kararsizim ya yarn bende musakka yapacagm
A. S canım hayırlı cumalar benim dışarda işlerim vardı eve geçiyorum şimdi kızı uyutup mutfağa dalacamSelamun aleykum, cumamız mübarek olsun hanımlar. Mutfağa girdim yemek fikri için, kendimi temizlik yaparken buldum
Patlıcan musakka, pilav yapacağım inşallah. Siz nasılsınız?
Aklınızda ne var
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
@Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Dünden kalanlar var canım birşey yapmıycamSelamun aleykum, cumamız mübarek olsun hanımlar. Mutfağa girdim yemek fikri için, kendimi temizlik yaparken buldum
Patlıcan musakka, pilav yapacağım inşallah. Siz nasılsınız?
Aklınızda ne var
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
@Scss94
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Kolay gelsin canım. Afiyet olsunAleyküm selam. Hayırlı cumalar. Ben baget kızartıp yanına da pilav yapacağım
En güzeliDünden kalanlar var canım birşey yapmıycam
Sabah Menemen yaptım bir sürü domates ve sivri biber var. Ezme salata da yapıcam domatesler bitsin diye.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız?
Dünden yemeğim olduğu için ben
Allah bereket versin. Hepimize de kolay gelsin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Dün mercimekli patlıcan yemeği yapmaya karar vermiştim ama hem yorgunluk hem eşim pizza isteyince hazır pizza yedik. Bugün yapacam kısmetseSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız?
Dünden yemeğim olduğu için ben
Allah bereket versin. Hepimize de kolay gelsin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
makarna ve çorba yapmaya karar verdim yorumu görünceCanım pek bir şey yapmak istemiyor. En basiti makarna çorba yaparım.
Bir günde uğraşmayalım değil mimakarna ve çorba yapmaya karar verdim yorumu görünce
evet ya hergün çorba yemek pilav salata vs ne yapsam diye uğraşıp kendime eziyet ediyorum. günlerdir mide bulantısı mide ağrısı çekiyorum bi de yemek düşünmek beni iyice mahvediyor ( azıcık hamileyim de )Bir günde uğraşmayalım değil mi
Ya hayırlı olsun. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Yemek yapması kolay da ne yapacağına karar vermek zor hele hamileyken kokular filan rahatsız ediyordur kiyamamevet ya hergün çorba yemek pilav salata vs ne yapsam diye uğraşıp kendime eziyet ediyorum. günlerdir mide bulantısı mide ağrısı çekiyorum bi de yemek düşünmek beni iyice mahvediyor ( azıcık hamileyim de )
çok teşekkür ederim .eşim çok anlayışlı yemek yapamazsan bişeyler atıştırırz diyor ama ben yine de yapmaya çalışıyorum,geldiği zaman yemek yapıyo oluyosam yardım ediyor.Ya hayırlı olsun. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Yemek yapması kolay da ne yapacağına karar vermek zor hele hamileyken kokular filan rahatsız ediyordur kiyamam
Yoksa sen de mi mastercheften görüp yaptın menemeniSabah Menemen yaptım bir sürü domates ve sivri biber var. Ezme salata da yapıcam domatesler bitsin diye.
daha önceden labne almıştım tiramisu da yapcam inş. Ana yemek de köfte olur muhtemelen
Ellerine sağlık canım. Bence musakka yarına kalsın. Yanına da güzel bir kisir yap..Bende simdi mini pizza ve pogaca yaptim esim gelecek birazdan cay demledim . Aksama da patlican musakka ve pilav dusunuyorum bulgur pilavi da olabilir belki suan bjlemiyorum markete cikip gelecegim sonra ona gore belirlerim
Kolay gelsn hepinize